- 19 Eylül 2024
- 381
- 220
- 32
Olabilir canim herkeste farkli seylerr sebebiyet veriyir.olabilir bende 3 kere kullaniyorumYok cok su ıcen bırıyımda doktor progestan fıtılden olabılır dedı gunde 3 kez kullanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir canim herkeste farkli seylerr sebebiyet veriyir.olabilir bende 3 kere kullaniyorumYok cok su ıcen bırıyımda doktor progestan fıtılden olabılır dedı gunde 3 kez kullanıyorum
Tekrar kan istedilermi kuzum yoksa direkt 4 ekimde bakalmmi dedilerÇıktı canim 140
Direkt 4 Ekim'de gel dedi bakalimTekrar kan istedilermi kuzum yoksa direkt 4 ekimde bakalmmi dediler
Sen ne zaman gidiceksin?Tekrar kan istedilermi kuzum yoksa direkt 4 ekimde bakalmmi dediler
Ben dun gorustum canim cuma tekrar kan istedi sonra kese icin gun belirleyelim dedi.muhtemel seninle ayni zamanlara denk gelicek benimde dun 144 ciktiSen ne zaman gidiceksin?
Sizde tekrar tekrar kan istiyo ya. Bizde 2 defa istiyolarBen dun gorustum canim cuma tekrar kan istedi sonra kese icin gun belirleyelim dedi.muhtemel seninle ayni zamanlara denk gelicek benimde dun 144 cikti
Hoc bir fikrim yok canim belki riskli bisi goruyordur bizde emin degilim yada sizin oradakiyle bizim buradaki sistem farklidir emin degilimSizde tekrar tekrar kan istiyo ya. Bizde 2 defa istiyolar
Yaa çok sevindim rabbim tamamına erdirsin çok şükür bana da dua edermisin cumartesi transferim varÇıktı canim 140
Teşekkür ederim canım. Dualarım seninle. Allah hickimseyi evlatla sinamasin çok zor. İnşallah güzel haberlerini yazarsın buraya. Hiç kimsenin kucağı boş kalmasın. AminYaa çok sevindim rabbim tamamına erdirsin çok şükür bana da dua edermisin cumartesi transferim var
Transferimden sonra hiç bir şeyi kafama takmiyodum. Evde güzel şarkılar açıp dinliyodum mutlu olmaya çalışıyordum.Yaa çok sevindim rabbim tamamına erdirsin çok şükür bana da dua edermisin cumartesi transferim var
Ne kadar tuttu acaba 400 bin diyen var doğru muAnkara Tolga Ecemiş hocayla devam ettik
Kızlar benim sonuç ikinci kanda 2947 çıktıTekrar kan istedilermi kuzum yoksa direkt 4 ekimde bakalmmi dediler
Maşllahhhhhh kaçıncı günün canım ilki kaç çıkmıştı kaç tane transfer ettin cok soru sordum kusura bakmaKızlar benim sonuç ikinci kanda 2947 çıktı
Transfer in kaçıncı günü verdin? Ben 12 günü verdim 2 ciyiKızlar benim sonuç ikinci kanda 2947 çıktı
Kuzumm senin ikiz muhtemelKızlar benim sonuç ikinci kanda 2947 çıktı
Öyle diyorlar çok çıktığında ikiz oluyorKuzumm senin ikiz muhtemel
2. Kan testim 14 .gün 2 transfer edildi .ilki 1119 çıkmıştıMaşllahhhhhh kaçıncı günün canım ilki kaç çıkmıştı kaç tane transfer ettin cok soru sordum kusura bakma
Evet bayada yuksek gelmis cnkuÖyle diyorlar çok çıktığında ikiz oluyor
Doktor bana bilemeyiz dedi her vucutta ayni oranda yukselmez dedi banada 2 koydular ama benimkide tekmis gbime geliyorSanırım bende tek. İlk kan verdiğimde 71 cikti