- 21 Ağustos 2024
- 221
- 104
- 28
Ay inşallah lütfen herkesin olsunnGeçmiştir etkisi canım koyulasmış ınsaAllah var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah lütfen herkesin olsunnGeçmiştir etkisi canım koyulasmış ınsaAllah var
Selam 4. Gün dondurulmuş embriyokaçıncı gün embriyosuydu ?
Ayy süper haber çok sevindim inşallah sağlıkla sonuçlansınAy inşallah lütfen herkesin olsunn
İnşallah bu yolda her duaya ihtiyacı olanın duası kabul olsunAyy süper haber çok sevindim inşallah sağlıkla sonuçlansın
Canım olsun bir hayır vardır iyi düşün iyi olsunKizlarr iyi aksamlarr Bugun randevum vardi gunum beli olcakti ne zaman yumurtalar toplanacak fln die ama yumurtalar tam istedikleri ml ulasmamis 18ml istiyorlar cuma gunu yeniden cardilar Hayirlisi
Bende gordum kuzummKIZLAAR KOŞUUUN
Tekli olan testimi pazartesi yapmıştım transfer günü 18.09.2024 diğerini şimdi yaptım koyulaşma var gibi bakar mısınız
İnşallah cuma birdaha yapacağım pazartesi zaten kan lütfen herkes herkese dua etsin hamilelik haberini alanlar bizi bırakmasın duasızBende gordum kuzumm
Gonlunu ferah tut arkadasim cuma gunu guzel haberlerini alicaz insallahOnları hep yedım Kırmızı pancar suyu da ıcıyorum Onunda cok faydası oluyormuşda bakalım Ya Nasıp Her şey InsaAlalh tutar Ama Testlerde bıse cıkmaması Baksam sılık gıbı ama benmı goruyorum tek blmıyorm Bakalım ne olacak
Belirtiye takilma canim cnku cogunlukla bir belirti olmuyor insallah guzel haberlerini aliriz dualarim seninleKızlar benimde yarın test günüm. Heyecanlıyım. 17 eylülde transfer olmuştum. Hiç belirti yok
İnşaAllah canım sol kasıkda ve rahımde agrı hıssedıyorum bırden gırıyor bıcak saplanır gıbı sızlatıyo Bugun dahada arttı enfeksıyon felanmı oldum acebaGonlunu ferah tut arkadasim cuma gunu guzel haberlerini alicaz insallah
idrarda yanma falan varmi kuzum insallah oyle birsey degildirİnşaAllah canım sol kasıkda ve rahımde agrı hıssedıyorum bırden gırıyor bıcak saplanır gıbı sızlatıyo Bugun dahada arttı enfeksıyon felanmı oldum aceba
Yanma yokta Koku var Sarı renk afedersnidrarda yanma falan varmi kuzum insallah oyle birsey degildir
Susuz kaliyor olabilirmisin canim ama eger degisik bir kokuysa en kisa surede bi doktora gorun susuz kalincada cok sari ve keskin kokulu oluyor susuzda kalmis olabilirsinYanma yokta Koku var Sarı renk afedersn
Ben 2. Çizgiyi göremedim yenilesen peki testiTabı ekleyım Eki Görüntüle 3483598
Yok cok su ıcen bırıyımda doktor progestan fıtılden olabılır dedı gunde 3 kez kullanıyorumSusuz kaliyor olabilirmisin canim ama eger degisik bir kokuysa en kisa surede bi doktora gorun susuz kalincada cok sari ve keskin kokulu oluyor susuzda kalmis olabilirsin
Aynen canım bakalım cuma kan verıcem evde test kalmadı normal test vR o da yaparsam artıkBen 2. Çizgiyi göremedim yenilesen peki testi
Hayırlı olsun canım inşallah benim transfer de 30 Eylül eylülün son günüKızlarr hayırlı haber alanları tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah benim transferim 25 eylul ben de cok heyecanlıyım
Çıktı canim 140Sisteme düşmüyor mu
4 Ekim'de keseyi görmeye gidicem.Sisteme düşmüyor mu