Hakkinda hayirlisi olsun canim insallah guzel haberler alirsin gercektende gunler o kdr yavas geciyorkiBende 18i transfer oldum ama dayanamayıp 1 saat sonra normal test sabahta erken gebelik testi yapacağım, bence gebelik var gibi hayırlı olsunbende raporluyum bolca dinlen
Kizlar nerde tup bebek tedavisi gordunuz ayni yerde olan arkadasim varmi acaba ben ankara gata hastanesinde seyit temel ceylan hocamla devam ediyorum
Insallah bu sefer olumlu sonuclanir arkadasim benimde 2. Denemem temel hocayla bakalmBen de temel hocada ilk tedavimi olmuştum bu benim 3. Denemem novarttayım
Insallah bu sefer olumlu sonuclanir arkadasim benimde 2. Denemem temel hocayla bakalm
Insallah canimBen temel hocanın özel muayanesine gidiyordum çok iyi bir doktor gerçekten. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlanır
Ayy ben dayanamayıp test yaptımHakkinda hayirlisi olsun canim insallah guzel haberler alirsin gercektende gunler o kdr yavas geciyorki
Bende Lekelenme yok dün den bu yana Alt karnımda Agrı var rahimde agrı oldugunu hıssedıyorum agrı bırden gırıyor 3-5 sanıye sonra gıdıyor ara ara da sızlıyorBende lekelenme oldu 3-4 damla şeklinde 2. Ve 3. Gün kasık ve bel ağrım cok sizde var mı bir şeyler
Var gıbıbugün5. Günüm ama dayanamadım ve erken gebelik testi yaptım bakabilir misiniz yoksa kuruntu mu yapıyorum
Hayırlı olsun canım var duruyor. Su ıcmeyı Yemekden yada su ıctıkden kaç dk sonea yaptın canım guzel silik olmuş cızgınAyy ben dayanamayıp test yaptım
Yinede kan testini dikkate alalım diyorum bilmiyorum inşallah vardırVar gıbı
3 saat su içmedim yemek yeni yemiştim ama sabah tekrar bakacağım erken gebelikleHayırlı olsun canım var duruyor. Su ıcmeyı Yemekden yada su ıctıkden kaç dk sonea yaptın canım guzel silik olmuş cızgın
Igne batar gibi oluyormu korkunc siskinligim varr benimdeBende Lekelenme yok dün den bu yana Alt karnımda Agrı var rahimde agrı oldugunu hıssedıyorum agrı bırden gırıyor 3-5 sanıye sonra gıdıyor ara ara da sızlıyor
Ayy ben dayanamayıp test yaptım
Canim var gibi ama bnde senin gibi kan testi gormeden pek inanamiyorum bu testlere ama var gibi duruyor ben gordum ikinci cizgiyiAyy ben dayanamayıp test yaptım
Tabı canım kan daha nettır ama benım 2. Denememde bu şekilde cıkmıştı koyulastı gunden gune Tabi kurtaj oldum 8. Haftada kalbı durdu Saglıksız gebelıkmış.Yinede kan testini dikkate alalım diyorum bilmiyorum inşallah vardır
Bende yarın yapıcam bakalım ne cıkacak bıde Asırı ter kokuyorm asla kokmazdım Asla agız kurulugumda cok bakalım Ins benımledır3 saat su içmedim yemek yeni yemiştim ama sabah tekrar bakacağım erken gebelikle
Yanı Evet bıse batıyo gıbı sızlıyo Aaa dıyorum hatta bırden oluyorIgne batar gibi oluyormu korkunc siskinligim varr benimde
Ilginc seyler oluyor bizeYanı Evet bıse batıyo gıbı sızlıyo Aaa dıyorum hatta bırden oluyor
ben de 18inde transfer oldum. Bana test günü için 28i dediler ama. 27sinde mi yapalım :))) Heyecanlandım. İnşallah pozitif sonuç alırız :)Çok mutlu oldummm darısı bana ve isteyen herkesee bende 18inde oldum transfer 27si test yapacağım dua edelim lütfeeen hayırlı olsun