- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 32
-
- Konu Sahibi Bulutumsu7
- #1.001
Gözünaydın tatlımGünaydın kızlar, sabah idrar testini tekrarladım. Çizgi düne göre koyulaşmış. Bugün transferden sonraki 6. Günüm. Çok mutluyum.
Teşekkür ederim :))Gözünaydın tatlım
Benımde 7. Günü bidaha test verdim inşallah güzelce katlanmıştır değerimTeşekkür ederim :))
Hayirli haberler insallah canım sonuç ne zaman cikicakmis ilk testin 21 miydiBenımde 7. Günü bidaha test verdim inşallah güzelce katlanmıştır değerim
hadi bakalım inşallah. ben de kan versem mi bugün diye muallaktayım.Benımde 7. Günü bidaha test verdim inşallah güzelce katlanmıştır değerim
Sağlık ocağında vereceksen bugun ver bidaha cuma verirsin 2ye katlamis mi gormek icinhadi bakalım inşallah. ben de kan versem mi bugün diye muallaktayım.
Sağlık ocağı sanırım baya geç veriyormuş sonucu. Bugün işler yoğun belki yakında bir hastaneye gidebilirsem 2 dk öyle niyetlendim.Sağlık ocağında vereceksen bugun ver bidaha cuma verirsin 2ye katlamis mi gormek icin
Hadi hayırlı haberlerle inşallahSağlık ocağı sanırım baya geç veriyormuş sonucu. Bugün işler yoğun belki yakında bir hastaneye gidebilirsem 2 dk öyle niyetlendim.
Evet canım 4 gibi çıkar muhtemelen. Aynı cihaz olsun diye sağlık ocağında verdim yineHayirli haberler insallah canım sonuç ne zaman cikicakmis ilk testin 21 miydi
Ver bencehadi bakalım inşallah. ben de kan versem mi bugün diye muallaktayım.
Iyi yaptin canim hadi bakalim ben de yarin sabah vericemEvet canım 4 gibi çıkar muhtemelen. Aynı cihaz olsun diye sağlık ocağında verdim yine
Hadi bakalımIyi yaptin canim hadi bakalim ben de yarin sabah vericem
Dun verdim ben canimHadi bakalımbence bugün verseydin cuma bidaha verirdin tam 2 gün olurdu
Ayy doğru ya pardon canımDun verdim ben canim2.yi yarin vercem bakalim
Seni dinledim ve verdim. Çok heyecanlıVer bence
Güzel sonuçlar almayı nasip etsin rabbim sonuna kadar inşallahYarım saat önce kan verdim. Çok heyecanlı
Pişman olmana neden olmam inşallahSeni dinledim ve verdim. Çok heyecanlı
Estağfurullah canımPişman olmana neden olmam inşallah
Benımde çıkmadı daha deliricem. Oğlumda 9. Gün yapmıştım direk 380 çıkmıştı hiç strese girmemiştim ne güzelEstağfurullah canım