EYLÜL 2021 Tüp Bebek Serüveni

Yeni üye oldum. İlk tüp bebek denememiz. Reglimin 2.günü hormon iğnelerine başladım (Gonal F 450- günlük 300) , ultrasonda yaklaşık 15 yumurta görülüyordu. Tedavinin 5.gün sabahında kontrolümde 2 yumurtanın geliştiğini (13mm) iki tanesinin de geriden geldiğini (10mm) söylendi. Gonal F’e ek olarak çatlamayı önleyici iğne de verdi. İki gün sonra yine kontrol var. Gelişen yumurtalar bununla mı sınırlı kalacak yoksa daha sonra gelişiyor mu? Deneyimi olan arkadaşlar yazarsa çok ama çok sevinirim

Yeni üye oldum. İlk tüp bebek denememiz. Reglimin 2.günü hormon iğnelerine başladım (Gonal F 450- günlük 300) , ultrasonda yaklaşık 15 yumurta görülüyordu. Tedavinin 5.gün sabahında kontrolümde 2 yumurtanın geliştiğini (13mm) iki tanesinin de geriden geldiğini (10mm) söylendi. Gonal F’e ek olarak çatlamayı önleyici iğne de verdi. İki gün sonra yine kontrol var. Gelişen yumurtalar bununla mı sınırlı kalacak yoksa daha sonra gelişiyor mu? Deneyimi olan arkadaşlar yazarsa çok ama çok sevinirim
Merak etme canım ileriden gidenler catlamadan digerleri de yetissin diye catlatmama ignesi yaptiriyolar. Eminim geriden gelenlerden de yetisen olacaktir. Hayirli uğurlu olsun her sey guzel gitsin insallah icini ferah tut Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻

Merak etme canım ileriden gidenler catlamadan digerleri de yetissin diye catlatmama ignesi yaptiriyolar. Eminim geriden gelenlerden de yetisen olacaktir. Hayirli uğurlu olsun her sey guzel gitsin insallah icini ferah tut Rabbim gönlüne göre versin inşallah ama çok teşekkür ederim.
Merak etme canım ileriden gidenler catlamadan digerleri de yetissin diye catlatmama ignesi yaptiriyolar. Eminim geriden gelenlerden de yetisen olacaktir. Hayirli uğurlu olsun her sey guzel gitsin insallah icini ferah tut Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻
Yanıtınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Dilerim sizlerin de gönlüne göre olur🙏🙏🙏🙏

Günaydın kızlar, sabah idrar testini tekrarladım. Çizgi düne göre koyulaşmış. Bugün transferden sonraki 6. Günüm. Çok mutluyum.

Eklentiler

• 409765DE-FEBB-4661-90FB-64C4C5A11602.jpeg
    409765DE-FEBB-4661-90FB-64C4C5A11602.jpeg
    93,2 KB · Görüntüleme: 69
Sanmam canım bugün kan testi vermrye gidiorum tekrr yükseldimmi die sanırım 10 gün sonra ultrason

X