- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 32
- Konu Sahibi Bulutumsu7
Bende izmitteyim nerde oldun tedaviniBen İzmit te oturuyorum o sebeple burada bir doktor takip etti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende izmitteyim nerde oldun tedaviniBen İzmit te oturuyorum o sebeple burada bir doktor takip etti.
Bana 5.gün embiriyosu oldugu için yüksek çıkması normal dediler cnmTebrik ederim rabbim saglikla ilerlemesini nasip etsin normaldir niye olmasın ki herkes yuksek deger istiyor belki ikizdir
Anladim canim benim de 5.gun tek embriyo 8.gun 78 cikti degerim insallah katlanarak ilerlerBana 5.gün embiriyosu oldugu için yüksek çıkması normal dediler cnm
Aa yaptırdın mı tatlım gözünaydın bende yarın yaptırıcam bidaha 2 kat arttımı diyeAnladim canim benim de 5.gun tek embriyo 8.gun 78 cikti degerim insallah katlanarak ilerler
Evet canım kahverengi lekelenmem oldu yaptirdim gidip persembe bidaha yaptiricam ben de insallah hepizinki saglikla ilerlerAa yaptırdın mı tatlım gözünaydın bende yarın yaptırıcam bidaha 2 kat arttımı diye
Gebzede ASM de oldum. Sen nerde oldun? Transferlerimiz arasında 1 gün var sanırım. Sana da hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBende izmitteyim nerde oldun tedavini
Benim ilk gebeliğimde olmuştuEvet canım kahverengi lekelenmem oldu yaptirdim gidip persembe bidaha yaptiricam ben de insallah hepizinki saglikla ilerler
Umuttepede kuzum emek doğer e yaptırdımGebzede ASM de oldum. Sen nerde oldun? Transferlerimiz arasında 1 gün var sanırım. Sana da hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Sonra ne oldu canimBenim ilk gebeliğimde olmuştu
4 yaşında tostos kıvırcık bi oğluşum varSonra ne oldu canim
Ay şükür içime su serpildi birden düşük dicejsin sandim4 yaşında tostos kıvırcık bi oğluşum var
Merak etme canım ileriden gidenler catlamadan digerleri de yetissin diye catlatmama ignesi yaptiriyolar. Eminim geriden gelenlerden de yetisen olacaktir. Hayirli uğurlu olsun her sey guzel gitsin insallah icini ferah tut Rabbim gönlüne göre versin inşallahYeni üye oldum. İlk tüp bebek denememiz. Reglimin 2.günü hormon iğnelerine başladım (Gonal F 450- günlük 300) , ultrasonda yaklaşık 15 yumurta görülüyordu. Tedavinin 5.gün sabahında kontrolümde 2 yumurtanın geliştiğini (13mm) iki tanesinin de geriden geldiğini (10mm) söylendi. Gonal F’e ek olarak çatlamayı önleyici iğne de verdi. İki gün sonra yine kontrol var. Gelişen yumurtalar bununla mı sınırlı kalacak yoksa daha sonra gelişiyor mu? Deneyimi olan arkadaşlar yazarsa çok ama çok sevinirim
Merak etme canım ileriden gidenler catlamadan digerleri de yetissin diye catlatmama ignesi yaptiriyolar. Eminim geriden gelenlerden de yetisen olacaktir. Hayirli uğurlu olsun her sey guzel gitsin insallah icini ferah tut Rabbim gönlüne göre versin inşallah ama çok teşekkür ederim.
Yanıtınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Dilerim sizlerin de gönlüne göre olurMerak etme canım ileriden gidenler catlamadan digerleri de yetissin diye catlatmama ignesi yaptiriyolar. Eminim geriden gelenlerden de yetisen olacaktir. Hayirli uğurlu olsun her sey guzel gitsin insallah icini ferah tut Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Değerin çok yüksek olduğu için belki kalp atışı bile duyarsın tatlım
İnşallah canım ben son güne kadar test yapmadımAnladim canim benim de 5.gun tek embriyo 8.gun 78 cikti degerim insallah katlanarak ilerler
Aa yaptırdın mı tatlım gözünaydın bende yarın yaptırıcam bidaha 2 kat arttımı diye
Sonuc cikinca yaz canimSanmam canım bugün kan testi vermrye gidiorum tekrr yükseldimmi die sanırım 10 gün sonra ultrason