- 9 Mart 2015
- 203
- 325
- 38
-
- Konu Sahibi Bulutumsu7
- #1.021
Çok benziyoruz ben de oğlumda 9. Gün yapmıştım. Ama benim 140 çıkmıştı.Benımde çıkmadı daha deliricem. Oğlumda 9. Gün yapmıştım direk 380 çıkmıştı hiç strese girmemiştim ne güzel
AaaÇok benziyoruz ben de oğlumda 9. Gün yapmıştım. Ama benim 140 çıkmıştı.
Amin inşallahAaahayırlı sağlıklı olsunda bi ide kızımız olsun inşallah
Bu arada sonucun çıkınca yaz mutlaka.Benımde çıkmadı daha deliricem. Oğlumda 9. Gün yapmıştım direk 380 çıkmıştı hiç strese girmemiştim ne güzel
Yazarım tabiki canımBu arada sonucun çıkınca yaz mutlaka.
Süper canim tebrik ederim Allah devamini da guzel getirsinKan sonucum 31,94 çıktı kızlar :)))
Amin. Çok teşekkür ederim. :))Süper canim tebrik ederim Allah devamini da guzel getirsin
YuppiiiiKan sonucum 31,94 çıktı kızlar :)))
2249 çıktı 10 gün sonra ultasına çagırdılarSonuc cikinca yaz canim
Yaa harika maşallah2249 çıktı 10 gün sonra ultasına çagırdılar
Yihuuuu kız kaçız taşıyorsun o karnında sen2249 çıktı 10 gün sonra ultasına çagırdılar
Kız ben sorduuumm doktpraa ikiz mi bu die yok 5.gün embiriosun ddiYihuuuu kız kaçız taşıyorsun o karnında sen
Yok kuzum 10 gün sonra ddiYaa harika maşallahdegerin yüksek ya şimdi görünmüyor muymuş kese vs
Tatlım benım ilk çocuğumda da 5. Gündü buda 5. GünKız ben sorduuumm doktpraa ikiz mi bu die yok 5.gün embiriosun ddiyüksek çıkması normal ddi kız yoksa ikizmi bilemedim şiödi bak yaa
6. gün canım :)Yuppiiii7. Gün mü 8. Gün müydü canım
Çok sevindim canım. İkiz olabilir tabi baya artmış. Hayırlısı inşallahKızlaaaar sonucum tam 5 katı artmış ve 98 olmuşacaba 2 embriyoda tutundumu dersiniz
İnsallah canım ya nasip bakalım sağlıklı olsunda 1 2 hiç farketmeZÇok sevindim canım. İkiz olabilir tabi baya artmış. Hayırlısı inşallah
Yaniii ikiz mi dion kızTatlım benım ilk çocuğumda da 5. Gündü buda 5. Gün