- 9 Mart 2015
- 203
- 325
- 38
-
- Konu Sahibi Bulutumsu7
Ben İzmit te oturuyorum o sebeple burada bir doktor takip etti.Hayirlisiyla olumlu olsun inşallahgebelik takibinizi kim yaptı acaba ben gebzeye yakin oturuyorum ama hamile kalirsam nereye giderim bilmiyorum
Anladim canm ben de gebze taraflarinda bir doktor bakiyorum goren duyan varsa yazdin lutfenBen İzmit te oturuyorum o sebeple burada bir doktor takip etti.
Merhaba bugün test yaptırdım 706 çıktı hamileyim Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu inşallahRabbim saglıklıca tutunmasını pozitif haberler almayı nasip etsin canım bende transfer yaptım benkliom 6.günüm
Cok guzel haber tebrik ederim Rabbım tamamina erdirsinMerhaba bugün test yaptırdım 706 çıktı hamileyim Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah
Canım transferin 5. Günü ve 5. Gün 2 embriyo kan tahlili sonucum 21 çıktıHadi bakalim cikinca haber ver canim
Canım maşallah müthiş bi değer ikiz üçüz gibi sankiMerhaba bugün test yaptırdım 706 çıktı hamileyim Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah
Vallaha mı bilmiom ki ne zmn ögrenirim ki acabaCanım maşallah müthiş bi değer ikiz üçüz gibi sanki
13.günCok guzel haber tebrik ederim Rabbım tamamina erdirsinKacinci gunde cikti bu değer
Bu hafta kese görmeye gittiğinde belli olur bakalım süpriz yumurtaların kaçtaneymişVallaha mı bilmiom ki ne zmn ögrenirim ki acaba
Merhabalar 13. Gün beta hcg değeri 1385 sizce bu normalmiDoktorla konuştuk. İkiz olup birinin devam etmediği zamanlar bu durum yaşanabiliyor. 3. Testteki Değer önemli duruma göre dış gebelik de olabilir dedi
Super canim hadi Allahim in izniyle guzel ilerlesin her seyCanım transferin 5. Günü ve 5. Gün 2 embriyo kan tahlili sonucum 21 çıktıinşallah katlanarak artar
Tebrik ederim rabbim saglikla ilerlemesini nasip etsinMerhabalar benim beta hcg 13. Gün 1385 çıktı sizce normalmi??
İnşallahSuper canim hadi Allahim in izniyle guzel ilerlesin her sey
Oyyy maşallah bende 706 çıktı yüksekmi die düşünüom benden yüskesk olan varmış hadi bakalım hayırlısı olsunTebrik ederim rabbim saglikla ilerlemesini nasip etsinnormaldir niye olmasın ki herkes yuksek deger istiyor belki ikizdir
Bu hafta bakarlarmı ki keseye çarşamba çagırdılar İnşallah bakarlarBu hafta kese görmeye gittiğinde belli olur bakalım süpriz yumurtaların kaçtaneymiş
Değerin çok yüksek olduğu için belki kalp atışı bile duyarsın tatlımBu hafta bakarlarmı ki keseye çarşamba çagırdılar İnşallah bakarlar
Tebrikler canım hayırlı olsunn. Benımde dün 5. Gündü kan tahlilim 21 çıktı dondurulmuş 5. Gün embriyosuydu 2 adet transfer edildiKızlar sabah ilk idrarla silik çizgiyi gördüm5. Gün bugün. Dondurulmuş transfer olduğu için iğne etkisi olamaz.