- 9 Mart 2015
- 203
- 325
- 38
- Konu Sahibi Bulutumsu7
- #1.021
Çok benziyoruz ben de oğlumda 9. Gün yapmıştım. Ama benim 140 çıkmıştı.Benımde çıkmadı daha deliricem. Oğlumda 9. Gün yapmıştım direk 380 çıkmıştı hiç strese girmemiştim ne güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok benziyoruz ben de oğlumda 9. Gün yapmıştım. Ama benim 140 çıkmıştı.Benımde çıkmadı daha deliricem. Oğlumda 9. Gün yapmıştım direk 380 çıkmıştı hiç strese girmemiştim ne güzel
Aaa hayırlı sağlıklı olsunda bi ide kızımız olsun inşallahÇok benziyoruz ben de oğlumda 9. Gün yapmıştım. Ama benim 140 çıkmıştı.
Amin inşallahAaa hayırlı sağlıklı olsunda bi ide kızımız olsun inşallah
Bu arada sonucun çıkınca yaz mutlaka.Benımde çıkmadı daha deliricem. Oğlumda 9. Gün yapmıştım direk 380 çıkmıştı hiç strese girmemiştim ne güzel
Yazarım tabiki canımBu arada sonucun çıkınca yaz mutlaka.
Süper canim tebrik ederim Allah devamini da guzel getirsinKan sonucum 31,94 çıktı kızlar :)))
Amin. Çok teşekkür ederim. :))Süper canim tebrik ederim Allah devamini da guzel getirsin
Yuppiiii 7. Gün mü 8. Gün müydü canımKan sonucum 31,94 çıktı kızlar :)))
2249 çıktı 10 gün sonra ultasına çagırdılarSonuc cikinca yaz canim
Yaa harika maşallah degerin yüksek ya şimdi görünmüyor muymuş kese vs2249 çıktı 10 gün sonra ultasına çagırdılar
Yihuuuu kız kaçız taşıyorsun o karnında sen2249 çıktı 10 gün sonra ultasına çagırdılar
Kız ben sorduuumm doktpraa ikiz mi bu die yok 5.gün embiriosun ddi yüksek çıkması normal ddi kız yoksa ikizmi bilemedim şiödi bak yaaYihuuuu kız kaçız taşıyorsun o karnında sen
Yok kuzum 10 gün sonra ddiYaa harika maşallah degerin yüksek ya şimdi görünmüyor muymuş kese vs
Tatlım benım ilk çocuğumda da 5. Gündü buda 5. GünKız ben sorduuumm doktpraa ikiz mi bu die yok 5.gün embiriosun ddi yüksek çıkması normal ddi kız yoksa ikizmi bilemedim şiödi bak yaa
6. gün canım :)Yuppiiii 7. Gün mü 8. Gün müydü canım
Çok sevindim canım. İkiz olabilir tabi baya artmış. Hayırlısı inşallahKızlaaaar sonucum tam 5 katı artmış ve 98 olmuş acaba 2 embriyoda tutundumu dersiniz
İnsallah canım ya nasip bakalım sağlıklı olsunda 1 2 hiç farketmeZÇok sevindim canım. İkiz olabilir tabi baya artmış. Hayırlısı inşallah
Yaniii ikiz mi dion kızTatlım benım ilk çocuğumda da 5. Gündü buda 5. Gün