- 5 Temmuz 2015
- 859
- 886
- 32
-
- Konu Sahibi Bulutumsu7
Benim gittigim yer altunizade bahceci umut tup bebek merkezi orda ebru ozturk tek basina takip ettiBen Gebze Asm de tüp bebek tedavisi gördüm ancak aydın arıcı vardı ilk denemede tuttu Kızım oldu ancak erken menepoz hastasıyım 2. Kez tüp bebek yapmam gerekiyor maalesef zamanla yarışıyorum aydın hoca ayrılmış Ebru hoca yada başka bi Prof varmış sanırım Ebru hoca tek başına mı takip ediyor sizi yoksa diğer hocayla beraber mi bakıyorlar
Sorduğunuz arkadaşlar bahçecide tedavi görüyor. Asm deki Ebru hoca değil doktorları isim benzerliği. Ben Asm de 2016 yılında Ebru hoca ile tedavi gördüm. İlk denemede tuttu. 4,5 yaşında bir oğlum var. Şimdi yine Ebru hanım 30 Eylülde dondurulmuş embriyo transferi yaptı. Test günümü bekliyorum.Ben Gebze Asm de tüp bebek tedavisi gördüm ancak aydın arıcı vardı ilk denemede tuttu Kızım oldu ancak erken menepoz hastasıyım 2. Kez tüp bebek yapmam gerekiyor maalesef zamanla yarışıyorum aydın hoca ayrılmış Ebru hoca yada başka bi Prof varmış sanırım Ebru hoca tek başına mı takip ediyor sizi yoksa diğer hocayla beraber mi bakıyorlar
Hayirlisiyla olumlu olsun inşallahSorduğunuz arkadaşlar bahçecide tedavi görüyor. Asm deki Ebru hoca değil doktorları isim benzerliği. Ben Asm de 2016 yılında Ebru hoca ile tedavi gördüm. İlk denemede tuttu. 4,5 yaşında bir oğlum var. Şimdi yine Ebru hanım 30 Eylülde dondurulmuş embriyo transferi yaptı. Test günümü bekliyorum.
Tebrik ederim super haberTransfer sonrası 5. Gün 2 adet 5. Gün embriyosu konmuştu. Evde sabah yaptım çok çok silik çıktı ama 1 saat sonra daha belirginleşti. Sağlık ocağına tahlil verdim çok heyecanlıyıma
Ay iyi dayanmışsın vallahi 3. Günden beri yapıyorumTebrik ederim super haberdarisi başıma benim 5.gun tek embriyo 7.gunum hic test yapmadim daha
Görülüyor valla ben de gördümAy iyi dayanmışsın vallahi 3. Günden beri yapıyorumgörülüyo dmi ben hayal görmüyorum
Ay yap bencede. Evet ama senin için farketmez ben akşamüstü bitane daha yapıcamGörülüyor valla ben de gördümay ben de mi yapsam sen bunu sabah ilk idrarla mi yaptin
Tek embriyo ya erken gibi geliyo o yüzden çok silik cikcaksa sabah yapmak mantikli gibiAy yap bencede. Evet ama senin için farketmez ben akşamüstü bitane daha yapıcam
Ben çıkmazsa erken diyip üzülmem diyerek yaptım canım kendiniTek embriyo ya erken gibi geliyo o yüzden çok silik cikcaksa sabah yapmak mantikli gibibilemedim ya cikmazda uzulur muyum acaba
Yaaa valla yaptim simdi dayanamadim benim de pozitif ciktiAy yap bencede. Evet ama senin için farketmez ben akşamüstü bitane daha yapıcam
Yaaaa yuppiii nasıl sevindim şükürler olsunnn bak seninki daha belirgin çıkmışş. Gözün aydın hayatımm katlanarak decam etsin inşallah bak sayemde öğrendinYaaa valla yaptim simdi dayanamadim benim de pozitif cikti
Ya çok sevindim benim hiç embriyom yoktuSorduğunuz arkadaşlar bahçecide tedavi görüyor. Asm deki Ebru hoca değil doktorları isim benzerliği. Ben Asm de 2016 yılında Ebru hoca ile tedavi gördüm. İlk denemede tuttu. 4,5 yaşında bir oğlum var. Şimdi yine Ebru hanım 30 Eylülde dondurulmuş embriyo transferi yaptı. Test günümü bekliyorum.
Gercekten cesaret edemiyordum cok sagol canimYaaaa yuppiii nasıl sevindim şükürler olsunnn bak seninki daha belirgin çıkmışş. Gözün aydın hayatımm katlanarak decam etsin inşallah bak sayemde öğrendin
Tatlım benimde sabahki testim baya koyulaşmışYaaa valla yaptim simdi dayanamadim benim de pozitif cikti
Amiiinn amiin bize ve isteyen herkese nasip etsin rabbimGercekten cesaret edemiyordum cok sagol canimamin inşallah cumlemizinki rabbim herkese hepimize nasip etsinn
Hadi bakalim ne zaman kan testi vermeyi düşünüyorsunTatlım benimde sabahki testim baya koyulaşmış
Sabah verdim ben yarın çıkıcak sonuçHadi bakalim ne zaman kan testi vermeyi düşünüyorsun
Hadi bakalim cikinca haber ver canimSabah verdim ben yarın çıkıcak sonuç
Muhakkak canın. Rabbim utandırmasın inşallahHadi bakalim cikinca haber ver canim