- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 138
- 42
Merhaba kızlarrkan testi sonucum bir den çok artış sağlamış acaba ikiz mi tuttu
12. Gün 139
14. Gün 254
17.gün 865
22. Gün 328211 ekim de kese ve kalp için doktor çağırdı . Çokkkk merak ediyorum yaaaa
Canım benim 2 ekim test günüm ama yarın versem mi diye düşünmüyor değilim.3. Gün embriyosu o yüzden 12. Gün yap dediler testi ama ben 10. Gün yarın Eğer işten vaktim olursa gidip vermeyi düşünüyorum.Sizin kaç günlük embriyoydu?Ne aşamadasınızTest gününe kadar beklemek tabi ki en ideal olanı ama eğer gününüze 2 gün gibi bir süre kaldıysa gidip direk kan verebilirsiniz, varsa illa ki değer 5'i üzerinde çıkar zaten. Siz gerci deneyimlisiniz ama bu kadar yoğun heyecan ve stres yaşıyorsanız en iyisi gerçeği bir an önce öğrenip yola devam etmek siye düşünüyorum. Kendim de öyleydim çok heyecan yapmıştım, test gününe kadar beklicem diye kendimi zorlAmasaydim keske diyorum simdi
Harika değerlerMerhaba kızlarrkan testi sonucum bir den çok artış sağlamış acaba ikiz mi tuttu
12. Gün 139
14. Gün 254
17.gün 865
22. Gün 328211 ekim de kese ve kalp için doktor çağırdı . Çokkkk merak ediyorum yaaaa
Ahaha güzel fikirrollercoaster ozlemgundogdu P Purple07 üçünüzün de güzel haberler alacağınızı hissediyorum kızlar hadi bakalım
keşke eve bir tane ultrason aleti alsak diyorum ya durup durup bakardık içerde neler oluyor diye
aiyyy şu an daha çok heyecanlandım
aynı saatlerde ekrana bakıp sevinçten ağlıyo mu olucaz
Canım benim 2 ekim test günüm ama yarın versem mi diye düşünmüyor değilim.3. Gün embriyosu o yüzden 12. Gün yap dediler testi ama ben 10. Gün yarın Eğer işten vaktim olursa gidip vermeyi düşünüyorum.Sizin kaç günlük embriyoydu?Ne aşamadasınız?
2 ekimden itibaren sen de düşüneceksin merak etme hiç :)Ahaha güzel fikirYalnız tutup tutmadığını ultrasonda göremiyorlar.Ben daha o aşamaya gelemedim.Kan vermem lazım ve pozitifi görmem lazım.4 negatiften sonra benim için o büyük aşama.Oooo daha kese mertebesi falan şuan hiç düşünebildiğim birşey değil
Keşke2 ekimden itibaren sen de düşüneceksin merak etme hiç :)
Ayy silik falan o da güzel , keşke bende görsem ama korkudan hiç idrar testi almadımBence vermeee neden dersen 10.günkü değer 20 30 bişey çıkarsa sonra arttımı artcakmı tekrar test derdine düşeceksin bak büyük stres sonra okdr durdun hadi 2 güncük daha sabretsanaa diyorum ama ben de 10.güne kdr durup ogün idrar testi yapmştm 3.gün embriyosu ilk test silikti baya. Sonra koyulaşcakmı diye çok stres oldum.. Amaaa bana 15.gün kan günü vermşlerdi bekleyemezdm okdr
a aaaa ay hadi inşallah yaaadeğerlerin çok güzel
Saol tatlımHarika değerler
Benim de 3. gun embriyosuydu, 10. Gun ogrenmistim. Ama sonra beta artislari yavas oldu kimyasal gecirdim. Onumuzdeki ay ikinciye baslayacagim sil bastanCanım benim 2 ekim test günüm ama yarın versem mi diye düşünmüyor değilim.3. Gün embriyosu o yüzden 12. Gün yap dediler testi ama ben 10. Gün yarın Eğer işten vaktim olursa gidip vermeyi düşünüyorum.Sizin kaç günlük embriyoydu?Ne aşamadasınız?
Canım benim de bugüne kadar 4 denemem de başarısız.1’i kimyasaldı, düştü değerler senin gibi.Üzülme , yaşın daha gençtir.Yaparsın bitanem tekrar . İnşallah bir gün bize de bu mutluluğu tatmak nasip olurBenim de 3. gun embriyosuydu, 10. Gun ogrenmistim. Ama sonra beta artislari yavas oldu kimyasal gecirdim. Onumuzdeki ay ikinciye baslayacagim sil bastan
Yani 30 yaşındayım, gençlik de göreceli bir kavram ama bu işler için geç değil diye düşünüyorum ben de :) Yumurta rezerv azlığım olduğu için zamana karşı yarışıyomuşum gibi hissediyorum. Sizde neydi sorun? Ya inşallah sizin bu sefer tutmuştur da sağlıkla artar değerleriniz... Çok hakediyorsunuzCanım benim de bugüne kadar 4 denemem de başarısız.1’i kimyasaldı, düştü değerler senin gibi.Üzülme , yaşın daha gençtir.Yaparsın bitanem tekrar . İnşallah bir gün bize de bu mutluluğu tatmak nasip olur
Canım inşallah hepimizin gönlüne göre olur.Valla 35-36 yaşında yaptım ilk denemeyi.Hiç embriyomuz oluşmadı transfer edecek.Doktor sigara içtiğimizden olduğunu söyledi aynı zamanda sol tüpte hidrosalpenks sıvısı yüzünden , sol tüpün bağlanması gerektiğini söyledi. Ben bağlatmadım.2.’ye başka doktora gittim, o da söyledi tüplerim ile ilgili durumu yine istemedim.Onda oluştu embriyo ama kimyasal oldu senin gibi.3. Denemede yine başka bir doktora gittim, o kesin alınması gerekiyor dedi tüpler aldırdık.Çünkü enfeksiyon diğer tüpe de sarmıştı. Sonra tüpleri aldı doktor, ayrıca genetik test yaptırdı ve kan pıhtilaşma sorunu çıkınca aspirin başlattı. Tüpler alındığı için daha pozitiftim yine olmadı.Bu arada hala sigarayı bırakamamıştık.4. Denemede ben yine başka bir doktora gittim, sigarayı bıraktık.Havuzlama yapıldı 2 ay üst üste embriyo toplandı donduruldu, diğer transferler tazeydi bu kez 4. Deneme de dondurulmuş embriyo transfer edildi.Transfer öncesi diğerlerinden farklı olarak rahim çizildi, serumlar kullandım.Kan sulandırıcı iğne verildi yine olmadı. Bundan daha da emindim olmayınca artık yapacak birşey kalmadı,5. Denemede aynı doktor sadece kalan dondurulmuşları transfer etti.Ekstra birşey yapmadık.Cumartesi test günüm, yine olmazsa yine şaşırmayacağım.Yani 30 yaşındayım, gençlik de göreceli bir kavram ama bu işler için geç değil diye düşünüyorum ben de :) Yumurta rezerv azlığım olduğu için zamana karşı yarışıyomuşum gibi hissediyorum. Sizde neydi sorun? Ya inşallah sizin bu sefer tutmuştur da sağlıkla artar değerleriniz... Çok hakediyorsunuz
Yazını okuduğum an hamile kalacağını hissettimCanım inşallah hepimizin gönlüne göre olur.Valla 35-36 yaşında yaptım ilk denemeyi.Hiç embriyomuz oluşmadı transfer edecek.Doktor sigara içtiğimizden olduğunu söyledi aynı zamanda sol tüpte hidrosalpenks sıvısı yüzünden , sol tüpün bağlanması gerektiğini söyledi. Ben bağlatmadım.2.’ye başka doktora gittim, o da söyledi tüplerim ile ilgili durumu yine istemedim.Onda oluştu embriyo ama kimyasal oldu senin gibi.3. Denemede yine başka bir doktora gittim, o kesin alınması gerekiyor dedi tüpler aldırdık.Çünkü enfeksiyon diğer tüpe de sarmıştı. Sonra tüpleri aldı doktor, ayrıca genetik test yaptırdı ve kan pıhtilaşma sorunu çıkınca aspirin başlattı. Tüpler alındığı için daha pozitiftim yine olmadı.Bu arada hala sigarayı bırakamamıştık.4. Denemede ben yine başka bir doktora gittim, sigarayı bıraktık.Havuzlama yapıldı 2 ay üst üste embriyo toplandı donduruldu, diğer transferler tazeydi bu kez 4. Deneme de dondurulmuş embriyo transfer edildi.Transfer öncesi diğerlerinden farklı olarak rahim çizildi, serumlar kullandım.Kan sulandırıcı iğne verildi yine olmadı. Bundan daha da emindim olmayınca artık yapacak birşey kalmadı,5. Denemede aynı doktor sadece kalan dondurulmuşları transfer etti.Ekstra birşey yapmadık.Cumartesi test günüm, yine olmazsa yine şaşırmayacağım.
Canım inşallah hepimizin gönlüne göre olur.Valla 35-36 yaşında yaptım ilk denemeyi.Hiç embriyomuz oluşmadı transfer edecek.Doktor sigara içtiğimizden olduğunu söyledi aynı zamanda sol tüpte hidrosalpenks sıvısı yüzünden , sol tüpün bağlanması gerektiğini söyledi. Ben bağlatmadım.2.’ye başka doktora gittim, o da söyledi tüplerim ile ilgili durumu yine istemedim.Onda oluştu embriyo ama kimyasal oldu senin gibi.3. Denemede yine başka bir doktora gittim, o kesin alınması gerekiyor dedi tüpler aldırdık.Çünkü enfeksiyon diğer tüpe de sarmıştı. Sonra tüpleri aldı doktor, ayrıca genetik test yaptırdı ve kan pıhtilaşma sorunu çıkınca aspirin başlattı. Tüpler alındığı için daha pozitiftim yine olmadı.Bu arada hala sigarayı bırakamamıştık.4. Denemede ben yine başka bir doktora gittim, sigarayı bıraktık.Havuzlama yapıldı 2 ay üst üste embriyo toplandı donduruldu, diğer transferler tazeydi bu kez 4. Deneme de dondurulmuş embriyo transfer edildi.Transfer öncesi diğerlerinden farklı olarak rahim çizildi, serumlar kullandım.Kan sulandırıcı iğne verildi yine olmadı. Bundan daha da emindim olmayınca artık yapacak birşey kalmadı,5. Denemede aynı doktor sadece kalan dondurulmuşları transfer etti.Ekstra birşey yapmadık.Cumartesi test günüm, yine olmazsa yine şaşırmayacağım.
Tedirgin olma hiç bazısı hiç belirti yaşamıyor bazıları doğuma kadar devam ediyor dedi bende lekelenmede oldu hatta çok heyecanlı ve stresli oluyor tabi insan ister istemezOzaman korkmama gerek yok
Benim biraz erken başladı sanki agrılar korktum regl oluyorum diye. Sizin hala devam ediyorsa agrı olması olumsuzluk işareti degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?