• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

İnşallah araştırılmıştır.Purple sen prednolu kaç gram kullandın?Bana verilen 4mg günde 1 alıyorum.Az mı acaba , ondan mı tutmadı?Değiştirmedi doktor yine 4 mg olarak devam ediyorum.

16 mg dı canım prednol. tam ne kadar kullandım hatırlamıyorum ama sanırım kalp atışı duyana kadardı.

P Purple07 sende şöyle bi şey oluyor mu;

böyle nasıl anlatsam bilemiyorum da göbeğimden aşağı ince bi ip var sanki, çok yukarı uzanmıyorum zaten ama hafif böyle kollarımı kaldırsam orada bi ip çekiliyo gibi oluyo

çok acayip anlattım biliyorum ama nasıl anlatacağımı da bilemedim
var mı öyle bir şey?

P Purple07 sende şöyle bi şey oluyor mu;

böyle nasıl anlatsam bilemiyorum da göbeğimden aşağı ince bi ip var sanki, çok yukarı uzanmıyorum zaten ama hafif böyle kollarımı kaldırsam orada bi ip çekiliyo gibi oluyo

çok acayip anlattım biliyorum ama nasıl anlatacağımı da bilemedim
var mı öyle bir şey?

Hımm yok cnm hissetmedm öyle bişey

Merhaba kızlar, 20 eylül de transferim vardı dün test yaptım benim değer yerlerde maalesef negatif çok üzüldüm eşimde üzüldü ilaçları bıraktım hormonlarım o kadar değişik ki yan etkilerinden dolayı ruhsal denge diye birşey kalmadı kaç aydır, dün ağlaya ağlaya döktüm içimi bir güzel rahatladım gibi ve kendi kendime dedim uzun bir süre çocuk düşüncesini kafamdan siliyorum çıkartıyorum, stres oldumu olcakmı maddi manevi yıprandığımı dün daha çok anladım bir süre kendime daha iyi bakacağım, pozitif sonuç alan canlarım tebrik ediyorum sizleri sağlıcakla kucaklarınıza alın ve benim gibi negatif sonuç alan canlarım bizlere de sabretmeyi ve bugünlerimizi bedenimizi ruhumuzu yıpratmadan geçirmeyi diliyorum çünkü biz çok değerliyiz ve biliyorum birgün olacak ❤️

Son düzenleme:
Merhaba kızlar, 20 eylül de transferim vardı dün test yaptım benim değer yerlerde maalesef negatif çok üzüldüm eşimde üzüldü bıraktım ilaçları hormonlarım o kadar değişik ki yan etkileri ruhsal denge diye birşey bırakmadı kaç aydır bende dün ağladım ağladım döktüm içimi rahatladım sayılır ve kendime dedim uzun bir süre çocuk düşüncesini kafamdan siliyorum çıkartıyorum stresten oldumu olcakmı maddi manevi yıprandığımı dün daha çok anladım pozitif sonuç alan canlarım tebrik ediyorum sizleri sağlıcakla kucaklarınıza alın ve benim gibi negatif alan canlarım bizlere de sabretmek ve bugünlerimizi bedenimizi ruhumuzu yıpratmadan geçirmeyi diliyorum çünkü biz çok değerliyiz ve biliyorum birgün olacak ❤️

tam günün gelmiş miydi test için, tam gününde mi yaptın, doktora sordun mu ilaçları doktoruna sorup da kesmişsindir inşallah

12. güne kadar ilaçlarını kesmesen daha iyi

ne kadar güzel yazmışsın kesinlikle çok değerliyiz❤️ ve en doğru en güzel zamanda en güzeli olacak❤️

Merhaba kızlar, 20 eylül de transferim vardı dün test yaptım benim değer yerlerde maalesef negatif çok üzüldüm eşimde üzüldü bıraktım ilaçları hormonlarım o kadar değişik ki yan etkileri ruhsal denge diye birşey bırakmadı kaç aydır bende dün ağladım ağladım döktüm içimi rahatladım sayılır ve kendime dedim uzun bir süre çocuk düşüncesini kafamdan siliyorum çıkartıyorum stresten oldumu olcakmı maddi manevi yıprandığımı dün daha çok anladım pozitif sonuç alan canlarım tebrik ediyorum sizleri sağlıcakla kucaklarınıza alın ve benim gibi negatif alan canlarım bizlere de sabretmek ve bugünlerimizi bedenimizi ruhumuzu yıpratmadan geçirmeyi diliyorum çünkü biz çok değerliyiz ve biliyorum birgün olacak
tam günün gelmiş miydi test için, tam gününde mi yaptın, doktora sordun mu ilaçları doktoruna sorup da kesmişsindir inşallah

12. güne kadar ilaçlarını kesmesen daha iyi

ne kadar güzel yazmışsın kesinlikle çok değerliyiz❤️ ve en doğru en güzel zamanda en güzeli olacak❤️
Tam gününde de yapsam negatif olacaktı çünkü değerim 0 yavrucağzım tutunamamış sordum canım bırak dedi hayırlısı olsun hepimizin hakkında yılmadım sadece molaya ihtiyacım var negatifi görüp hemen 2. Tedaviye başlayacak olan arkadaşlar varsa eğer mühim bir aceleleri yoksa bence biraz soluk alıp 1 2 ay da olsa dinlensinler ben kendimi çok yıpranmış hissettim dün bilmiyorum belki bana ağır geldi ilaçlar tedavi falan neyse benimkisi küçük tavsiye ❤️

Merhaba kızlar, 20 eylül de transferim vardı dün test yaptım benim değer yerlerde maalesef negatif çok üzüldüm eşimde üzüldü bıraktım ilaçları hormonlarım o kadar değişik ki yan etkileri ruhsal denge diye birşey bırakmadı kaç aydır bende dün ağladım ağladım döktüm içimi rahatladım sayılır ve kendime dedim uzun bir süre çocuk düşüncesini kafamdan siliyorum çıkartıyorum stresten oldumu olcakmı maddi manevi yıprandığımı dün daha çok anladım pozitif sonuç alan canlarım tebrik ediyorum sizleri sağlıcakla kucaklarınıza alın ve benim gibi negatif alan canlarım bizlere de sabretmek ve bugünlerimizi bedenimizi ruhumuzu yıpratmadan geçirmeyi diliyorum çünkü biz çok değerliyiz ve biliyorum birgün olacak

Tam gününde de yapsam negatif olacaktı çünkü değerim 0 yavrucağzım tutunamamış sordum canım bırak dedi hayırlısı olsun hepimizin hakkında yılmadım sadece molaya ihtiyacım var negatifi görüp hemen 2. Tedaviye başlayacak olan arkadaşlar varsa eğer mühim bir aceleleri yoksa bence biraz soluk alıp 1 2 ay da olsa dinlensinler ben kendimi çok yıpranmış hissettim dün bilmiyorum belki bana ağır geldi ilaçlar tedavi falan neyse benimkisi küçük tavsiye ❤️

çok doğru karar vermişsin, ben yıllar önce ilk transferim olumsuz olduğunda ne rahmime, ne ruhuma dinlenme fırsatı vermeden aynı yorucu sürece, aralık vermeksizin girmiştim ve ne yazık ki iki defa yıpranmıştım🥺

sana katılıyorum biraz ara verip sonra yeniden daha güçlü başlamak daha doğrusu💪

geçtiğimiz bu yollar çok zor
tekrar gücünü topladığında inşallah her şey harika olacak🧡

Epoh ilaçlarını bırakma. Çabuk hamile kaldığın ama devam etmediği için sormak istedim, kan sulandırıcı iğne kullandın mı veya prednol gibi bağışıklık baskılayıcı.Şu başlığa bakmanı isterim: Gerçi ben kullandım bunları geçen denemede değişmedi, bu denemede de değişmeyecek gibi. Her ne kadar uzun süreli elde edemeyen olmuşsada bazı düşükler ve kürtajlar sonucu da çocuğu olan var.İlaçlarını bırakma bilemeyiz ne olacağını.

Popüler Konu - Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Özellikle 10759. Sayfada Ksedaaa adlı kişinin şu yazdıklarına;

“Öncelikle Merhaba benim hikayem çok uzun evlendikten birkaç ay sonra hamile kaldım ama kalp atımı olmadığı için kürtaj oldum daha sonra bir kaç defa kimyasal gebelik geçirdim 3-4 defa olunca araştırmalara başladım eşim ve bende genetik sorun çıkmadı kan pıhtılaşmasına bakıldı mtfhr 1298 homozigot mutant ve paı4g/5g homozigot mutant çıktı bende hamilelik öncesi ve sonrası iğne ve asprin kullandım yine kimyasalla sonuçlandı belli 6-7 defa böyle kimyasal gebelik geçirdim. Doktorlar daha sonrasında genetik taramalı tüp bebek önerdi 3 defa genetik taramalı tüp bebek yaptırdım hatta bir tanesini istanbul acı bademde yaptırdım yine hepsi kimyasalla sonuçlandı. En sonki doktorum katil hücreye baktı bağışıklık sorunu olabilir dedi . Biraz yüksek çıktı ve tekrar tüp bebekle birlikte bağışıklık için için ilaçlar kullandım ama yine kimyasalla sonuçlandı ve son olarak geçen ay yine denedim intralipid serum, prograf prednol kan sulandırıcı ilaçlar hepsini kullandım yine kimyasal yani 5 tüp bebek hepsi kimyasal doğal yollada yaklaşık 10-15 defa kimyasal benim durumumda olup çözüm bulan varmı ayrıca 2 defa rahim filmi çektirip 4 defa hisreteskopi oldum bir sorun çıkmadı ve çok yoruldum”
Özlem canım tekrar sağ ol cevabın ıcın .merkezi aradım test günüm 30 u 28inde beta 1.20 çıktı yenıden test yaptırsam mı ilaçlarım bitmeden kanamam başladı dedım .ilaçları kesin artık sonuç değişmez dedı .lekelenme seklınde degıl kanamam ama cok yoğunda degıl bıraktım ilaçları .prednol kullandım evet .ama kan sulandırıcı kullanmadım .daha önce kalp atışı duran gebeliğimden sonra pıhtılaşma testleri yaptırdım ve az mıktarda pıhtılaşmam çıktı ama tüp bebekte doktorumla paylaşmama rağmen kan sulandırıcıya gerek olmadığını ,o denli bir pıhtılasmam olmadığını soyledı coraspirin ya da oksapar vermedı .öyle işte ben ilk adetle başlıyorum transfere artık beklemeye sabrım yok .rabbım insallah bu defa güzel haberler almayı nasip eder sana .yürekten diliyorum ,sakın beni etiketlemeyi unutma bugün test sonucunu aldığında .her şey güzel olur insallah ,cok amin 🙏

Gecmis olsun, dilerim sonunda saglikla kavusuruz hepimiz bebeklerimize 🙏 Benim de ilk denemem kimyasal oldu ama 1 ay ara verip ekimde hemen 2.ye baslayacagiz. Benimki biraz da mecburiyetten aslinda. Sizin tup bebek yapma sebebinizi bilmiyorum ama benimki yumurta azligi ve zaman aleyhime isliyor 😪 Bosa gidecek 1 yumurta bile cok degerli malesef. Ben de mizacim geregi sabirsiz bi insanim. Simdi 3-5 ay ara versem o sirada kafami bosaltabilecegimi hic zannetmiyorum. Kafayi bosaltmak demek bu isleri beyninden tamamen atmak demek. Ama cogumuz sabah kalkinca ilk is foruma giriyoruz, yazmasak da okuyoruz. Yani aklimiz hep bu iste. Ve biliyorum ki 3 ay degil 3 yil da ara versem yine kafam burda olacak. İyisi mi fiziki bi engel yoksa sureci iyice uzatmadan kac denemede olacaksa arka arkaya deneyip sonuca ulasayim diyorum yumurtalar bitmeden ☺️

Gecmis olsun, dilerim sonunda saglikla kavusuruz hepimiz bebeklerimize 🙏 Benim de ilk denemem kimyasal oldu ama 1 ay ara verip ekimde hemen 2.ye baslayacagiz. Benimki biraz da mecburiyetten aslinda. Sizin tup bebek yapma sebebinizi bilmiyorum ama benimki yumurta azligi ve zaman aleyhime isliyor 😪 Bosa gidecek 1 yumurta bile cok degerli malesef. Ben de mizacim geregi sabirsiz bi insanim. Simdi 3-5 ay ara versem o sirada kafami bosaltabilecegimi hic zannetmiyorum. Kafayi bosaltmak demek bu isleri beyninden tamamen atmak demek. Ama cogumuz sabah kalkinca ilk is foruma giriyoruz, yazmasak da okuyoruz. Yani aklimiz hep bu iste. Ve biliyorum ki 3 ay degil 3 yil da ara versem yine kafam burda olacak. İyisi mi fiziki bi engel yoksa sureci iyice uzatmadan kac denemede olacaksa arka arkaya deneyip sonuca ulasayim diyorum yumurtalar bitmeden ☺️
Psikolojik olarak hazirsan ve doktorun da onay veriyor Sa bence de basla canim, onu sen hissedersin zaten cok fazla ara vermenin bi anlami yok bnece de

Bende de hergün olmuyor arada vuruyor bazen tüm gün oluyor bazen hiç olmuyor bunlara takılma canım
İnsanın aklına her türlü şey geliyor hormonların etkisiyle galiba 😄 Bi hamileyim diyorum beş dk sonra yok yaa olmadı kesin regl olucam diyorum 🙄😇

Kızlar merhaba, o kadar umutsuz ve korku doluyum ki beni sadece sizler anlarsınız diye yazmak istedim. Neredeyse 37 yaşındayım, yumurta rezervim az, eşte ciddi morfoloji sorunları var. Bugüne kadar hiç pozitif test görmedim (ovitrelle sonrası hayalet gölge hariç). İlk denemem ve transfer önümüzdeki aya ertelendi. Benim gibi olup olumlu sonuç alan var mı çok merak ediyorum. Bir sefer bile yeterince yorsa da manevi ve maddi gücüm yettiğince deneyeceğim. Bu kadar stresle başedemiyorum, sanki benim vücudum hamile kalmaya uygun değilmiş gibi geliyor, yüksek doz ilaçla anca 2 dondurulmuşum var. Onları da kaybetme endişesi, sanki bende keşfedilememiş bir hastalık varmış ve tutmayacakmış duygusu.. Sadece içimi dökmek istedim. Sizler için de hep dua ediyorum, hergün girip takip ediyorum, rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🙏

Kızlar merhaba, o kadar umutsuz ve korku doluyum ki beni sadece sizler anlarsınız diye yazmak istedim. Neredeyse 37 yaşındayım, yumurta rezervim az, eşte ciddi morfoloji sorunları var. Bugüne kadar hiç pozitif test görmedim (ovitrelle sonrası hayalet gölge hariç). İlk denemem ve transfer önümüzdeki aya ertelendi. Benim gibi olup olumlu sonuç alan var mı çok merak ediyorum. Bir sefer bile yeterince yorsa da manevi ve maddi gücüm yettiğince deneyeceğim. Bu kadar stresle başedemiyorum, sanki benim vücudum hamile kalmaya uygun değilmiş gibi geliyor, yüksek doz ilaçla anca 2 dondurulmuşum var. Onları da kaybetme endişesi, sanki bende keşfedilememiş bir hastalık varmış ve tutmayacakmış duygusu.. Sadece içimi dökmek istedim. Sizler için de hep dua ediyorum, hergün girip takip ediyorum, rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🙏

benim eşimde bir şey çıkmadı ama benim amh çok düşüktü 0, 4 lerde falan

bir şekilde yumurta elde edilse de 2 tüp bebek denemem de başarısızdı

aynı senin gibi düşündüm ben de bedeninde bebek durmuyo dedim ama şu an hamikeyim inşallah cuma günü keseyi göreceğim

modunu yüksek tut

doktor hamilesin dediğinde ağlamamı durduramadım ve aynı senin cümlelerin dökülmüştü ağzımdan "ben bedenimde çocuk duramıyo sandım" diye hıçkıra hıçkıra ağladım

yaşım 39 olmak üzere asla umudunu kaybetme🧡

Back