Epoh ilaçlarını bırakma. Çabuk hamile kaldığın ama devam etmediği için sormak istedim, kan sulandırıcı iğne kullandın mı veya prednol gibi bağışıklık baskılayıcı.Şu başlığa bakmanı isterim: Gerçi ben kullandım bunları geçen denemede değişmedi, bu denemede de değişmeyecek gibi. Her ne kadar uzun süreli elde edemeyen olmuşsada bazı düşükler ve kürtajlar sonucu da çocuğu olan var.İlaçlarını bırakma bilemeyiz ne olacağını.
Popüler Konu - Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı Özellikle 10759. Sayfada Ksedaaa adlı kişinin şu yazdıklarına;
“Öncelikle Merhaba benim hikayem çok uzun evlendikten birkaç ay sonra hamile kaldım ama kalp atımı olmadığı için kürtaj oldum daha sonra bir kaç defa kimyasal gebelik geçirdim 3-4 defa olunca araştırmalara başladım eşim ve bende genetik sorun çıkmadı kan pıhtılaşmasına bakıldı mtfhr 1298 homozigot mutant ve paı4g/5g homozigot mutant çıktı bende hamilelik öncesi ve sonrası iğne ve asprin kullandım yine kimyasalla sonuçlandı belli 6-7 defa böyle kimyasal gebelik geçirdim. Doktorlar daha sonrasında genetik taramalı
tüp bebek önerdi 3 defa genetik taramalı
tüp bebek yaptırdım hatta bir tanesini istanbul acı bademde yaptırdım yine hepsi kimyasalla sonuçlandı. En sonki doktorum katil hücreye baktı bağışıklık sorunu olabilir dedi . Biraz yüksek çıktı ve tekrar tüp bebekle birlikte bağışıklık için için ilaçlar kullandım ama yine kimyasalla sonuçlandı ve son olarak geçen ay yine denedim intralipid serum, prograf prednol kan sulandırıcı ilaçlar hepsini kullandım yine kimyasal yani 5 tüp bebek hepsi kimyasal doğal yollada yaklaşık 10-15 defa kimyasal benim durumumda olup çözüm bulan varmı ayrıca 2 defa rahim filmi çektirip 4 defa hisreteskopi oldum bir sorun çıkmadı ve çok yoruldum”