• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Test gününe kadar beklemek tabi ki en ideal olanı ama eğer gününüze 2 gün gibi bir süre kaldıysa gidip direk kan verebilirsiniz, varsa illa ki değer 5'i üzerinde çıkar zaten. Siz gerci deneyimlisiniz ama bu kadar yoğun heyecan ve stres yaşıyorsanız en iyisi gerçeği bir an önce öğrenip yola devam etmek siye düşünüyorum. Kendim de öyleydim çok heyecan yapmıştım, test gününe kadar beklicem diye kendimi zorlAmasaydim keske diyorum simdi
Canım benim 2 ekim test günüm ama yarın versem mi diye düşünmüyor değilim.3. Gün embriyosu o yüzden 12. Gün yap dediler testi ama ben 10. Gün yarın Eğer işten vaktim olursa gidip vermeyi düşünüyorum.Sizin kaç günlük embriyoydu?Ne aşamadasınız 🥰🧿?

rollercoaster rollercoaster ozlemgundogdu ozlemgundogdu P Purple07 üçünüzün de güzel haberler alacağınızı hissediyorum kızlar hadi bakalım :dua:
keşke eve bir tane ultrason aleti alsak diyorum ya durup durup bakardık içerde neler oluyor diye :KK48:
Ahaha güzel fikir 🥰🤣 Yalnız tutup tutmadığını ultrasonda göremiyorlar.Ben daha o aşamaya gelemedim.Kan vermem lazım ve pozitifi görmem lazım.4 negatiften sonra benim için o büyük aşama.Oooo daha kese mertebesi falan şuan hiç düşünebildiğim birşey değil 😊

Canım benim 2 ekim test günüm ama yarın versem mi diye düşünmüyor değilim.3. Gün embriyosu o yüzden 12. Gün yap dediler testi ama ben 10. Gün yarın Eğer işten vaktim olursa gidip vermeyi düşünüyorum.Sizin kaç günlük embriyoydu?Ne aşamadasınız 🥰🧿?

Bence vermeee neden dersen 10.günkü değer 20 30 bişey çıkarsa sonra arttımı artcakmı tekrar test derdine düşeceksin bak büyük stres sonra okdr durdun hadi 2 güncük daha sabret😅 sanaa diyorum ama ben de 10.güne kdr durup ogün idrar testi yapmştm😂 3.gün embriyosu ilk test silikti baya. Sonra koyulaşcakmı diye çok stres oldum.. Amaaa bana 15.gün kan günü vermşlerdi bekleyemezdm okdr🙈

Ahaha güzel fikir 🥰🤣 Yalnız tutup tutmadığını ultrasonda göremiyorlar.Ben daha o aşamaya gelemedim.Kan vermem lazım ve pozitifi görmem lazım.4 negatiften sonra benim için o büyük aşama.Oooo daha kese mertebesi falan şuan hiç düşünebildiğim birşey değil 😊
2 ekimden itibaren sen de düşüneceksin merak etme hiç :)

Kızlar mesajlarınızı okudum vala zaman gecmıyor gercekten bende onumuzdekı hafta kalp atisi ıcın gıdıcem ınsallah benimle aynı gun transfer olan Bı arkadas vardı hastanede gecen hafta alttan muayene olarak kalp atisinı duymus ınsallah haftaya bizde duyarız benim doktor alttan muayene etmedıgı ıcın boyle hep 1 hafta geriden gıdıyoruz

Bence vermeee neden dersen 10.günkü değer 20 30 bişey çıkarsa sonra arttımı artcakmı tekrar test derdine düşeceksin bak büyük stres sonra okdr durdun hadi 2 güncük daha sabret😅 sanaa diyorum ama ben de 10.güne kdr durup ogün idrar testi yapmştm😂 3.gün embriyosu ilk test silikti baya. Sonra koyulaşcakmı diye çok stres oldum.. Amaaa bana 15.gün kan günü vermşlerdi bekleyemezdm okdr🙈
Ayy silik falan o da güzel , keşke bende görsem ama korkudan hiç idrar testi almadım 🥴 bilmiyorum yarın aslında çok yoğunum, Cuma da. En iyisi Cumartesi tam gününde kan vermek.Ama Perşembe birşey dürterse yap diye haber ederim 😌

Benim de 3. gun embriyosuydu, 10. Gun ogrenmistim. Ama sonra beta artislari yavas oldu kimyasal gecirdim. Onumuzdeki ay ikinciye baslayacagim sil bastan 😪

Benim de 3. gun embriyosuydu, 10. Gun ogrenmistim. Ama sonra beta artislari yavas oldu kimyasal gecirdim. Onumuzdeki ay ikinciye baslayacagim sil bastan 😪
Canım benim de bugüne kadar 4 denemem de başarısız.1’i kimyasaldı, düştü değerler senin gibi.Üzülme , yaşın daha gençtir.Yaparsın bitanem tekrar . İnşallah bir gün bize de bu mutluluğu tatmak nasip olur❤️💜🧿🤲

Canım benim de bugüne kadar 4 denemem de başarısız.1’i kimyasaldı, düştü değerler senin gibi.Üzülme , yaşın daha gençtir.Yaparsın bitanem tekrar . İnşallah bir gün bize de bu mutluluğu tatmak nasip olur❤️💜🧿🤲
Yani 30 yaşındayım, gençlik de göreceli bir kavram ama bu işler için geç değil diye düşünüyorum ben de :) Yumurta rezerv azlığım olduğu için zamana karşı yarışıyomuşum gibi hissediyorum. Sizde neydi sorun? Ya inşallah sizin bu sefer tutmuştur da sağlıkla artar değerleriniz... Çok hakediyorsunuz

Yani 30 yaşındayım, gençlik de göreceli bir kavram ama bu işler için geç değil diye düşünüyorum ben de :) Yumurta rezerv azlığım olduğu için zamana karşı yarışıyomuşum gibi hissediyorum. Sizde neydi sorun? Ya inşallah sizin bu sefer tutmuştur da sağlıkla artar değerleriniz... Çok hakediyorsunuz
Canım inşallah hepimizin gönlüne göre olur.Valla 35-36 yaşında yaptım ilk denemeyi.Hiç embriyomuz oluşmadı transfer edecek.Doktor sigara içtiğimizden olduğunu söyledi aynı zamanda sol tüpte hidrosalpenks sıvısı yüzünden , sol tüpün bağlanması gerektiğini söyledi. Ben bağlatmadım.2.’ye başka doktora gittim, o da söyledi tüplerim ile ilgili durumu yine istemedim.Onda oluştu embriyo ama kimyasal oldu senin gibi.3. Denemede yine başka bir doktora gittim, o kesin alınması gerekiyor dedi tüpler aldırdık.Çünkü enfeksiyon diğer tüpe de sarmıştı. Sonra tüpleri aldı doktor, ayrıca genetik test yaptırdı ve kan pıhtilaşma sorunu çıkınca aspirin başlattı. Tüpler alındığı için daha pozitiftim yine olmadı.Bu arada hala sigarayı bırakamamıştık.4. Denemede ben yine başka bir doktora gittim, sigarayı bıraktık.Havuzlama yapıldı 2 ay üst üste embriyo toplandı donduruldu, diğer transferler tazeydi bu kez 4. Deneme de dondurulmuş embriyo transfer edildi.Transfer öncesi diğerlerinden farklı olarak rahim çizildi, serumlar kullandım.Kan sulandırıcı iğne verildi yine olmadı. Bundan daha da emindim olmayınca artık yapacak birşey kalmadı,5. Denemede aynı doktor sadece kalan dondurulmuşları transfer etti.Ekstra birşey yapmadık.Cumartesi test günüm, yine olmazsa yine şaşırmayacağım.

Canım inşallah hepimizin gönlüne göre olur.Valla 35-36 yaşında yaptım ilk denemeyi.Hiç embriyomuz oluşmadı transfer edecek.Doktor sigara içtiğimizden olduğunu söyledi aynı zamanda sol tüpte hidrosalpenks sıvısı yüzünden , sol tüpün bağlanması gerektiğini söyledi. Ben bağlatmadım.2.’ye başka doktora gittim, o da söyledi tüplerim ile ilgili durumu yine istemedim.Onda oluştu embriyo ama kimyasal oldu senin gibi.3. Denemede yine başka bir doktora gittim, o kesin alınması gerekiyor dedi tüpler aldırdık.Çünkü enfeksiyon diğer tüpe de sarmıştı. Sonra tüpleri aldı doktor, ayrıca genetik test yaptırdı ve kan pıhtilaşma sorunu çıkınca aspirin başlattı. Tüpler alındığı için daha pozitiftim yine olmadı.Bu arada hala sigarayı bırakamamıştık.4. Denemede ben yine başka bir doktora gittim, sigarayı bıraktık.Havuzlama yapıldı 2 ay üst üste embriyo toplandı donduruldu, diğer transferler tazeydi bu kez 4. Deneme de dondurulmuş embriyo transfer edildi.Transfer öncesi diğerlerinden farklı olarak rahim çizildi, serumlar kullandım.Kan sulandırıcı iğne verildi yine olmadı. Bundan daha da emindim olmayınca artık yapacak birşey kalmadı,5. Denemede aynı doktor sadece kalan dondurulmuşları transfer etti.Ekstra birşey yapmadık.Cumartesi test günüm, yine olmazsa yine şaşırmayacağım.
Yazını okuduğum an hamile kalacağını hissettim 💐 her şeyin hayırlısı olsun bilgilendir canım merak ediyorum. Kaset test yapıcak mısın ?

Kızlar ben aslında bu topikte değilim ama mesajları hep takip ettim ve ara ara da yazdığım oldu. Benim 10. gün değerim 440 çıktı 12.gün ise 900 küsür dedi doktorum. Belirti olarak ise transferden yaklaşık 24 saat sonra ağrım oldu adet olacak gibi. Ve sonraki 4-5 gün hiç ağrı olmadı. Sonraki günlerde yine ara ara gelen bir ağrı oldu. Dışarıdan bakıldığında sadece adet olacak gibiydim. Dondurulmuş 5. Gün çift embriyoydu. Test günümden bir gün önce idrar testi yaptım ve silik bir şekilde ikinci çizgi çıktı. Stres olacaksanız yapmayın gerçekten. Ben zaten ertesi gün test vereceğim ne de olsa varsa vardır diyerek yaptım. Bu süreçte eşlerimiz biliyor ama varsa ilk benden duysun diye yaptım testi. Şükürler olsun haberini vermek de nasip oldu. Benim doktorum kese için çağırmadı iki hafta sonra kontrole gel dedi. Genel bilgi olsun diye paylaşmak istedim. Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤗🤲🏻

hem kendimi hem bu süreçleri yaşayan herkesi sımsıkı sarasım var❤️

Ozaman korkmama gerek yok 🤩
Benim biraz erken başladı sanki agrılar korktum regl oluyorum diye. Sizin hala devam ediyorsa agrı olması olumsuzluk işareti degil 😉
Tedirgin olma hiç bazısı hiç belirti yaşamıyor bazıları doğuma kadar devam ediyor dedi bende lekelenmede oldu hatta çok heyecanlı ve stresli oluyor tabi insan ister istemez 😊

Back