Canım inşallah hepimizin gönlüne göre olur.Valla 35-36 yaşında yaptım ilk denemeyi.Hiç embriyomuz oluşmadı transfer edecek.Doktor sigara içtiğimizden olduğunu söyledi aynı zamanda sol tüpte hidrosalpenks sıvısı yüzünden , sol tüpün bağlanması gerektiğini söyledi. Ben bağlatmadım.2.’ye başka doktora gittim, o da söyledi tüplerim ile ilgili durumu yine istemedim.Onda oluştu embriyo ama kimyasal oldu senin gibi.3. Denemede yine başka bir doktora gittim, o kesin alınması gerekiyor dedi tüpler aldırdık.Çünkü enfeksiyon diğer tüpe de sarmıştı. Sonra tüpleri aldı doktor, ayrıca genetik test yaptırdı ve kan pıhtilaşma sorunu çıkınca aspirin başlattı. Tüpler alındığı için daha pozitiftim yine olmadı.Bu arada hala sigarayı bırakamamıştık.4. Denemede ben yine başka bir doktora gittim, sigarayı bıraktık.Havuzlama yapıldı 2 ay üst üste embriyo toplandı donduruldu, diğer transferler tazeydi bu kez 4. Deneme de dondurulmuş embriyo transfer edildi.Transfer öncesi diğerlerinden farklı olarak rahim çizildi, serumlar kullandım.Kan sulandırıcı iğne verildi yine olmadı. Bundan daha da emindim olmayınca artık yapacak birşey kalmadı,5. Denemede aynı doktor sadece kalan dondurulmuşları transfer etti.Ekstra birşey yapmadık.Cumartesi test günüm, yine olmazsa yine şaşırmayacağım.