• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

rollercoaster rollercoaster @ozlemgundogdu P Purple07 üçünüzün de güzel haberler alacağınızı hissediyorum kızlar hadi bakalım :dua:
keşke eve bir tane ultrason aleti alsak diyorum ya durup durup bakardık içerde neler oluyor diye :KK48:

yaa bi şey söyleyeceğim çok güleceksiniz

bi tane alet var angelsound diye evde kalp atışı dinlenebiliyomuş 😅 bunu alma fikri çık aklımdan ahahahaa

aiyyy şu an daha çok heyecanlandım🙈

aynı saatlerde ekrana bakıp sevinçten ağlıyo mu olucaz🧡

Muhtemelen canımmm ❣️❣️❣️
Bende şmdi şeye taktım ben 6+0 olcam 6+1lerde falan pıtpıtları görmüşler duyurmasa da acaba diyorum görülebilir miii? Bir de tek mi çift kesemi neler oluyor içeride çok merak ediyorum ne olur hayırlı haberler nasip et allahım🙏

Bende şmdi şeye taktım ben 6+0 olcam 6+1lerde falan pıtpıtları görmüşler duyurmasa da acaba diyorum görülebilir miii? Bir de tek mi çift kesemi neler oluyor içeride çok merak ediyorum ne olur hayırlı haberler nasip et allahım🙏

sen benden daha ileridesin görme ihtimâlin daha yüksek ben daha 5 küsürlerdeyim

bazıları duymak için erken olsa da kalp atışını gördüm yazmıştı, öyle şeyler okumuştum
bu biraz bebeğin nazına bağlı galiba, işte karakterleri şimdiden oturuyo diye düşünüyorum, kimi keseyi gösterip kendini göstermiyo, kimi önceden kalp atışını gösteriyo😅

kendi kararlarını kendileri veriyorlar 😅 biz de ellerimiz böğrümüzde bekliyoruz ahahaa

çiftse gönlünden geçen inşallah çift olur Purple🧡

sen benden daha ileridesin görme ihtimâlin daha yüksek ben daha 5 küsürlerdeyim

bazıları duymak için erken olsa da kalp atışını gördüm yazmıştı, öyle şeyler okumuştum
bu biraz bebeğin nazına bağlı galiba, işte karakterleri şimdiden oturuyo diye düşünüyorum, kimi keseyi gösterip kendini göstermiyo, kimi önceden kalp atışını gösteriyo😅

kendi kararlarını kendileri veriyorlar 😅 biz de ellerimiz böğrümüzde bekliyoruz ahahaa

çiftse gönlünden geçen inşallah çift olur Purple🧡

Hayırlısı canım ben tek hissediyorum ama merak da ediyorum işte elimde değil.. iyi olsun da sağlıklı hiç önemli değil. Bakalım inşallah herşeyi vaktinde görüp duyarız endişesiz bi süreç olur hepiniz için🙏

Test gününe kadar beklemek tabi ki en ideal olanı ama eğer gününüze 2 gün gibi bir süre kaldıysa gidip direk kan verebilirsiniz, varsa illa ki değer 5'i üzerinde çıkar zaten. Siz gerci deneyimlisiniz ama bu kadar yoğun heyecan ve stres yaşıyorsanız en iyisi gerçeği bir an önce öğrenip yola devam etmek siye düşünüyorum. Kendim de öyleydim çok heyecan yapmıştım, test gününe kadar beklicem diye kendimi zorl

Canımmm desteğin için çok teşekkürler.İyiki varsın ❤️💜❤️❤️🙏😊🥰Doğru yılmadan devam ediyoruz bir umut.Herhalde son yumurta kalana kadar devam edeceğim 😊
Test gününe kadar beklemek tabi ki en ideal olanı ama eğer gününüze 2 gün gibi bir süre kaldıysa gidip direk kan verebilirsiniz, varsa illa ki değer 5'i üzerinde çıkar zaten. Siz gerci deneyimlisiniz ama bu kadar yoğun heyecan ve stres yaşıyorsanız en iyisi gerçeği bir an önce öğrenip yola devam etmek siye düşünüyorum. Kendim de öyleydim çok heyecan yapmıştım, test gününe kadar beklicem diye kendimi zorlAmasaydim keske diyorum simdi

Çok umutlanma kalp atışı duyucam diye 🙈 ben 6+1 de gittim keseyi gördük doktor tmm sağlıklı görünüyor dedi. Ben ee bu kadar mı dedim 😂😂 evet bu kadar kalk şimdi haftaya gel kalp sesini o zaman duyucaz dedi 🙄 çok heveslenmiştim 5. Haftada çağırmadı kalp sesini de duyucam herhalde diye meğerse 5. Haftada alttan muayene etmek gerekebiliyormuş. Alttan muayene etmemek için 6. Haftada çağırmış 😅 ama inşallah sen duyarsın kalp seslerini

Çok umutlanma kalp atışı duyucam diye 🙈 ben 6+1 de gittim keseyi gördük doktor tmm sağlıklı görünüyor dedi. Ben ee bu kadar mı dedim 😂😂 evet bu kadar kalk şimdi haftaya gel kalp sesini o zaman duyucaz dedi 🙄 çok heveslenmiştim 5. Haftada çağırmadı kalp sesini de duyucam herhalde diye meğerse 5. Haftada alttan muayene etmek gerekebiliyormuş. Alttan muayene etmemek için 6. Haftada çağırmış 😅 ama inşallah sen duyarsın kalp seslerini

Evet evet fazla umutlanmamak lazım duyanda çok duymayanda duymaktan ziyade görenler olmuş ondan acaba mı dedim.. ben önceki gebeliğimde 5 haftada keseye 7 haftada kalp için gitmiştim normali o zaten😍 ah sabırsızlık🤣

Merhaba kızlarr 🌸 kan testi sonucum bir den çok artış sağlamış acaba ikiz mi tuttu 👼🏼👼🏼
12. Gün 139
14. Gün 254
17.gün 865
22. Gün 3282 ☺️ 11 ekim de kese ve kalp için doktor çağırdı . Çokkkk merak ediyorum yaaaa 🥰

Oyy maaşalaaah cnm🧿🧿🧿
Son testler arası 5 gün ama bence artış normal iki katı gittiği zaman🙏 Yine de ikizse şayet ancak muayenede göreceksin kesecikleri🥰

Back