• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Merhaba , benim transferimin 9. Günü bugün kahverengi lekem geldi
Adet öncesi de gelir benim bu leke o yüzden endişeleniyorum. Birinizin transferin 4. Günü gelmiş sanırım diğerinizin de14. Günü gelmiş. Haftasonuna girdik kan testi de veremem. Salı günü test günüm. Sizce ne olabilir. 9. Gün gelebilir mi bu yerleşme lekesi

benim ilk günlerinde gelmişti tutunma sebebiyleydi muhtemelen,

9. günde geldi yazmışsın endişelenme, haziran anneleri grubundayım şu an orada bile 8. haftalarda 9. haftalarda kahverengi lekelenmeleri oluyor bazı kişilerin, normal bu, kırmızıya dönerse ya da miktarı artarsa biraz daha tetikte olmakta fayda var

ben transfer olduğumda bana doktorum kendisi söylemişti kahverengi lekelenme olabilir demişti

yine de için rahat etmezse doktoruna sor ama kan vermeni isteyebilir için rahat etsin diye

bu arada kanama şekline dönerse de genelde iğne yapıyorlar yine öyle bir durumda da önlem alınıyor hemen

inşallah sonucun iyi olur🙏🙏

benim ilk günlerinde gelmişti tutunma sebebiyleydi muhtemelen,

9. günde geldi yazmışsın endişelenme, haziran anneleri grubundayım şu an orada bile 8. haftalarda 9. haftalarda kahverengi lekelenmeleri oluyor bazı kişilerin, normal bu, kırmızıya dönerse ya da miktarı artarsa biraz daha tetikte olmakta fayda var

ben transfer olduğumda bana doktorum kendisi söylemişti kahverengi lekelenme olabilir demişti

yine de için rahat etmezse doktoruna sor ama kan vermeni isteyebilir için rahat etsin diye

bu arada kanama şekline dönerse de genelde iğne yapıyorlar yine öyle bir durumda da önlem alınıyor hemen

inşallah sonucun iyi olur🙏🙏
9. 10. Günlerde de tutunma lekesi görüp pozitif sonuç alanlar varmış burada gördüm. Ama benim korkum göğüs hassasiyetim yoktu içim biraz rahattı çünkü ben adet öncesi göğüs hassasiyeti yaşarım bugün
Göğüs hassasiyeti ile birlikte kahve leke geldi o yüzden endişelendim acaba adet mi olacağım yerleşme mi diye

Doktorumu aradım hemen söyledim normal dedi . Fitildendir dedi ama fitili 15 gündür kullanıyorum neden bugün leke yapsın ki.
Adet mi oluyorum acaba dedim ona da net bir şey demedi.
Yani renk vermiyor doktorum.
Zaten yarın haftaiçi olsa direk kan verirdim.
Test günüm salı bakalım artık bekleyeceğiz el mahkûm

9. 10. Günlerde de tutunma lekesi görüp pozitif sonuç alanlar varmış burada gördüm. Ama benim korkum göğüs hassasiyetim yoktu içim biraz rahattı çünkü ben adet öncesi göğüs hassasiyeti yaşarım bugün
Göğüs hassasiyeti ile birlikte kahve leke geldi o yüzden endişelendim acaba adet mi olacağım yerleşme mi diye

Doktorumu aradım hemen söyledim normal dedi . Fitildendir dedi ama fitili 15 gündür kullanıyorum neden bugün leke yapsın ki.
Adet mi oluyorum acaba dedim ona da net bir şey demedi.
Yani renk vermiyor doktorum.
Zaten yarın haftaiçi olsa direk kan verirdim.
Test günüm salı bakalım artık bekleyeceğiz el mahkûm

fitilde saatini kaçırırsan o sıvı formu bozuluyor, o sebeple biraz zor oluyor yerleştirmek, bu dan dolayı demiş olabilir, ben saat aralığını kaçırdığımda zorlanıyorum çünkü

göğüs hassasiyeti için de belirti arama hiç bazıları en başından hassasiyet hissediyor

ben şu an 10+2'deyim, bu zaman oldu, hâlâ atla deve bir hassasiyetim yok, regl zamanında hafif oluyor, onun dışında olmuyor

hiç arama belirti arama, sonra ilerleyen zamanlarda belirti arayan dillerimi eşek arısı soksaydı diyeceksin bulantılar başladığında😂

ba gi gün kan testin? 12. gün mü

fitilde saatini kaçırırsan o sıvı formu bozuluyor, o sebeple biraz zor oluyor yerleştirmek, bu dan dolayı demiş olabilir, ben saat aralığını kaçırdığımda zorlanıyorum çünkü

göğüs hassasiyeti için de belirti arama hiç bazıları en başından hassasiyet hissediyor

ben şu an 10+2'deyim, bu zaman oldu, hâlâ atla deve bir hassasiyetim yok, regl zamanında hafif oluyor, onun dışında olmuyor

hiç arama belirti arama, sonra ilerleyen zamanlarda belirti arayan dillerimi eşek arısı soksaydı diyeceksin bulantılar başladığında😂

ba gi gün kan testin? 12. gün mü
Evet kan testim 12. Gün.
Belirti aramıyorum. göğüs hassasiyeti Her ay adetten önce mutlaka olur benim . Göğüs hassasiyeti ile birlikle leke gelince adet mi oluyorum diye endişelendim.
Yoksa gebelik belirtisi için demedim yani onun için çok erken zaten .
Yerleşme kanaması genelde 4.-5.gün oluyor bildiğim kadarıyla benim 9. Günde gelince endişelendim omdan size sormak istedim.

Bir de az önce pembeye döndü zaten. Sanırım adetim sökülüyor 😞

Evet kan testim 12. Gün.
Belirti aramıyorum. göğüs hassasiyeti Her ay adetten önce mutlaka olur benim . Göğüs hassasiyeti ile birlikle leke gelince adet mi oluyorum diye endişelendim.
Yoksa gebelik belirtisi için demedim yani onun için çok erken zaten .
Yerleşme kanaması genelde 4.-5.gün oluyor bildiğim kadarıyla benim 9. Günde gelince endişelendim omdan size sormak istedim.

Bir de az önce pembeye döndü zaten. Sanırım adetim sökülüyor 😞

inşallah çoğalmaz🙏

sen yine de ilaçların varsa bırakma, stres de yapma🧡

inşallah güzel haberi paylaşırsın burada🙏

bir de ayakta durma çok, uzan yorma kendini

Hanımlar merhaba, bugün 9+0 ultrason görüntüsü. Doktor herhangi bir sorun yok dedi ama orada fotoğrafa bakıp sormak aklima gelmedi. Sizce amniyotik sıvıda bir sorun var mi? Az gibi mi? 2li testim 3 aralikta yapilacak. Ultrason görüntüsünde bu sekilde olan vs var mi?
IMG_20211109_100034.jpg

ozlemgundogdu ozlemgundogdu canım nasılsın umarım iyisindir iyi yönde bir gelişme oldu mu yoksa kürtaj mı oldun😕
Canım geçen hafta olacaktım kürtaj boğazım şişti, grip oldum.Doktor Covid testi istedi.Covid çıkmadım ama kürtaj yarına ertelendi. Yarın sabah olacağım 😣😔
Biraz korku var ilk defa kürtaj olacağımdan.Umarım hasarsız güzel geçer 🙏

Canım geçen hafta olacaktım kürtaj boğazım şişti, grip oldum.Doktor Covid testi istedi.Covid çıkmadım ama kürtaj yarına ertelendi. Yarın sabah olacağım 😣😔

Anladım canım geçmiş olsun.. acaba dedim tekrar bakınca dr bi mucize varmı orada😕
Hakkında hayırlısı inşallah kolayca atlatırsın
Allah güç kuvvet versin kendine dikkat et🤲🌺

Anladım canım geçmiş olsun.. acaba dedim tekrar bakınca dr bi mucize varmı orada😕
Hakkında hayırlısı inşallah kolayca atlatırsın
Allah güç kuvvet versin kendine dikkat et🤲🌺
Canım sağol.Oldum kürtajı. Şimdi dinleneceğim artık bir kaç ay.Genetiğe gidecek alınan parça.Hayırlısı olsun. Öpüyorum seni ❤️💜😘😘

Merhaba , benim transferimin 9. Günü bugün kahverengi lekem geldi
Adet öncesi de gelir benim bu leke o yüzden endişeleniyorum. Birinizin transferin 4. Günü gelmiş sanırım diğerinizin de14. Günü gelmiş. Haftasonuna girdik kan testi de veremem. Salı günü test günüm. Sizce ne olabilir. 9. Gün gelebilir mi bu yerleşme lekesi
Benim 8. Gün geldi ☺️

Çok üzüldüm ya :( geçmiş olsun canım

Aynı gen mutasyonun biri bende de var mthfr a128c homozigot mutant.. bende kan sulandırıcı kullanmadıgım zaman hep kimyasal düşük yaptım kızımdan önce. Coraspin prednol kullandım, 9 ay iğne oldm öyle kucagıma aldım.. epoh da bence bunlar araştırılmıştır yapılmış olması lazım şimdiye kadar sorunu bulunca çözümü vardır illaki 🙏 onun kayıpları ne zaman acaba genetiğe gittini vs ben hatırlamıyorum.
Merhabalar prednolu ne zamana kadar kullandınız?

Kizlar merhaba
Bende 34 yasindayim. Bu ikinci transferim olcak. Lutfen hikayemi dikkatle okuyun kendinize ornek alin.
ben ilk denememi banu kumbak florya medicalde oldum. Kendisine buradan hakaret vari konusup malzeme vermek istemiyorum. Sadece Allaha havale ediyorum. Subat 2020 de baslayan surecte hazirana kadar her reglimde benden hormon testi istedi ve her defasinda tibben uygun degilsin diyip geri cevirdi. Benim sorunum bu arada su: cikolata kisti hastasiydim ve ameliyat oldum o da yumurta rezervimi azaltmis sonra ogrendimki tuplerimde de sorun varmis sonra buarada rahim flmi cektirmeyi kendi basima akil ettim ve tuplerimdeki sorunu bulduk sonra bunu ben burda ki hastanede yapamam diyen banu hoca beni sisli kolan birol vurala yonlendirdi ameliyatiminoldum mukemmel bir sekilde aldik tupleri iyisin dedi. Sonra bir iki ay bekledik. Banu hoca hazirsin hadi transfer dedi. Ucuncu gun tek embriyo. Rahim temizdi. Ama talihsizligum dedim ya doktorumdu. Baskasinin yaptigi ameliyat temiz mi degil mi diye ilgilenmeden ikinci bir rahim flmi istemeden bodozdan transferi yapti. Ve sonuc mu tabi ki negatif cunku icerde hala tuplerimden parca kalmis ve sizintisi rahme gidiyormus haliylede embriyo ne kadar guzel olursa olsun bu halde tutmazmis. Sonra ne mi oldu Allahim once Allah sonra Aret Kamar. O adama bayiliyorum pozitif enerjisine vs. ben hespslasmak icin banu hocayi aradigimda neden boyle yaptiniz diye sordugumda bana senin gibibyumurtasi kalmamis kadindan gitsinler de bes yumurta toplayip embriyo olustursun diyen o kadina inat Allahima bin sukur 7 yumurta ve dört embriyo oluştu bin şükür🙏 Klomenle büyyüttük sadece cunkü ipneler bana yaramıyormuş. Suanda estrofem alıyorum sadece cuma kontrol rahim istediği gibi kalınlaşmaya başladıyss progestrona falan başlıycaz. Allah hepimizin yardımıcı olsun emeğini boşa cıkarmasın kollarını boş bırakmasın önce hayırlısı. İnşallah hayırlı güzel mutlu edici sonuçlar alırsınız. Ben de🙏🙏🙏sımdı daha iym umutluyum.
keşke tekrardan birol vurala gözükseydiniz. Kendisi çok ilgili ve titiz bir doktordur. Herhangi bir enfeksiyon veya terslik durumlarında hemen gerekli müdahaleyi yapar. Rahim ameliyatları sonrası bu tarz şeyler muhtemeldir ve iyi bir doktor genelde bunu kontrol altına alabilir. Ameliyattan sonra hijyeninize özellikle ekstra özen göstermelisiniz. Hijyen sıkıntısı yüzünden de sorunlar yaşanabiliyor :( Umarım her şey gönlünüzce olmuştur.

Back