- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 138
- 42
rollercoaster @ozlemgundogdu P Purple07 üçünüzün de güzel haberler alacağınızı hissediyorum kızlar hadi bakalım
keşke eve bir tane ultrason aleti alsak diyorum ya durup durup bakardık içerde neler oluyor diye
rollercoaster @ozlemgundogdu P Purple07 üçünüzün de güzel haberler alacağınızı hissediyorum kızlar hadi bakalım
keşke eve bir tane ultrason aleti alsak diyorum ya durup durup bakardık içerde neler oluyor diye
Benimde 12.30 da.
yaa bi şey söyleyeceğim çok güleceksiniz
bi tane alet var angelsound diye evde kalp atışı dinlenebiliyomuşbunu alma fikri çık aklımdan ahahahaa
waaay onu da yapmışlar :))) araştırmak lazım aslında neden olmasındı çünkü?yaa bi şey söyleyeceğim çok güleceksiniz
bi tane alet var angelsound diye evde kalp atışı dinlenebiliyomuşbunu alma fikri çık aklımdan ahahahaa
yaaa yarın kutlu gün olacak, şafak doğan güneş ha gayretaiyyy şu an daha çok heyecanlandım
aynı saatlerde ekrana bakıp sevinçten ağlıyo mu olucaz
aiyyy şu an daha çok heyecanlandım
aynı saatlerde ekrana bakıp sevinçten ağlıyo mu olucaz
yaaa yarın kutlu gün olacak, şafak doğan güneş ha gayret
ay pardon nasıl heycanlandıysam düşün artık günleri karıştırdım. geç olsun bizim olsun :)Cumakeşke yrn olsaydı off
ay pardon nasıl heycanlandıysam düşün artık günleri karıştırdım. geç olsun bizim olsun :)
Muhtemelen canımmm
Bende şmdi şeye taktım ben 6+0 olcam 6+1lerde falan pıtpıtları görmüşler duyurmasa da acaba diyorum görülebilir miii? Bir de tek mi çift kesemi neler oluyor içeride çok merak ediyorum ne olur hayırlı haberler nasip et allahım
yaa evetAynennn yaa napalımm
Salıya da az kaldı hadiiiii iyisin
sen benden daha ileridesin görme ihtimâlin daha yüksek ben daha 5 küsürlerdeyim
bazıları duymak için erken olsa da kalp atışını gördüm yazmıştı, öyle şeyler okumuştum
bu biraz bebeğin nazına bağlı galiba, işte karakterleri şimdiden oturuyo diye düşünüyorum, kimi keseyi gösterip kendini göstermiyo, kimi önceden kalp atışını gösteriyo
kendi kararlarını kendileri veriyorlarbiz de ellerimiz böğrümüzde bekliyoruz ahahaa
çiftse gönlünden geçen inşallah çift olur Purple
Test gününe kadar beklemek tabi ki en ideal olanı ama eğer gününüze 2 gün gibi bir süre kaldıysa gidip direk kan verebilirsiniz, varsa illa ki değer 5'i üzerinde çıkar zaten. Siz gerci deneyimlisiniz ama bu kadar yoğun heyecan ve stres yaşıyorsanız en iyisi gerçeği bir an önce öğrenip yola devam etmek siye düşünüyorum. Kendim de öyleydim çok heyecan yapmıştım, test gününe kadar beklicem diye kendimi zorlAmasaydim keske diyorum simdiCanımmm desteğin için çok teşekkürler.İyiki varsınDoğru yılmadan devam ediyoruz bir umut.Herhalde son yumurta kalana kadar devam edeceğim
Çok umutlanma kalp atışı duyucam diyeMuhtemelen canımmm
Bende şmdi şeye taktım ben 6+0 olcam 6+1lerde falan pıtpıtları görmüşler duyurmasa da acaba diyorum görülebilir miii? Bir de tek mi çift kesemi neler oluyor içeride çok merak ediyorum ne olur hayırlı haberler nasip et allahım
Çok umutlanma kalp atışı duyucam diyeben 6+1 de gittim keseyi gördük doktor tmm sağlıklı görünüyor dedi. Ben ee bu kadar mı dedim evet bu kadar kalk şimdi haftaya gel kalp sesini o zaman duyucaz dedi çok heveslenmiştim 5. Haftada çağırmadı kalp sesini de duyucam herhalde diye meğerse 5. Haftada alttan muayene etmek gerekebiliyormuş. Alttan muayene etmemek için 6. Haftada çağırmış ama inşallah sen duyarsın kalp seslerini
Merhaba kızlarrkan testi sonucum bir den çok artış sağlamış acaba ikiz mi tuttu
12. Gün 139
14. Gün 254
17.gün 865
22. Gün 328211 ekim de kese ve kalp için doktor çağırdı . Çokkkk merak ediyorum yaaaa
Saol canım günler geçmek bilmiyor yaaaOyy maaşalaaah cnm
Son testler arası 5 gün ama bence artış normal iki katı gittiği zamanYine de ikizse şayet ancak muayenede göreceksin kesecikleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?