Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

gözün aydın çook tebrik ederim

inşallah sağlıkla kucağımıza alacağımız günler de gelir

Sizin hikayenizi okuyunca kendimi cok dayaniksiz hissettim ilk denemeden bu sekilde bikkin ve umutsuz oldugum icin. Allah isiginizi hic sondurmesin insallah guzel haberlerinizi bekliyoruz hepimiz

Sizin hikayenizi okuyunca kendimi cok dayaniksiz hissettim ilk denemeden bu sekilde bikkin ve umutsuz oldugum icin. Allah isiginizi hic sondurmesin insallah guzel haberlerinizi bekliyoruz hepimiz
Valla Ben de bıktım sorma ama ne yapalım bir tatlı gülücük, koku uğruna çaba veriyoruz.

Benim test günüm yarın ama ben bugün adet oldum .o kadar sevmemiş beni adet bile erken geldı daha ilac igne kullanıyordum .normalde bu ilaçları kullanırken adet olmamam lazımdı

Benim test günüm yarın ama ben bugün adet oldum .o kadar sevmemiş beni adet bile erken geldı daha ilac igne kullanıyordum .normalde bu ilaçları kullanırken adet olmamam lazımdı

Sevmemiş ne demek, bunu ben de bazen kendime yapıyorum, kendine haksızlık etme

Bu yollardan geçmişiz en çok bizi sevecekler valla ötesi yok

Geride şu an seni bekleyen embriyon var, onunla her şey bambaşka olacak

benim de test günümden bir gün önce kanamam geldi, doktoru aradım sakın ilaçları bırakma hemen git betahcg baktır demişti. ilaçları bırakırsan gebelik oluşursa da kaybederiz demişti. regl olduğuna emin misin? ilaç kullanırken olmuyor dediğin gibi..

Ya evet okdr ilaca hormona regl gelirmi ki bırakmadan çok ilginç adet gibi yoğun mu gerçekten nasıl ?

Benim Mayıs ayın da ilk denemem de adet oldum ben de ilaçları bırakmadan. Olunabiliyor adet ilk leke geldi sonrasın da adet kanaması

Epoh ilaçlarını bırakma. Çabuk hamile kaldığın ama devam etmediği için sormak istedim, kan sulandırıcı iğne kullandın mı veya prednol gibi bağışıklık baskılayıcı.Şu başlığa bakmanı isterim: Gerçi ben kullandım bunları geçen denemede değişmedi, bu denemede de değişmeyecek gibi. Her ne kadar uzun süreli elde edemeyen olmuşsada bazı düşükler ve kürtajlar sonucu da çocuğu olan var.İlaçlarını bırakma bilemeyiz ne olacağını.

https://www.kadinlarkulubu.com/konu/kan-pihtilasmasi-nedeniyle-dusuk-yasayanlarin-paylasim-alani.98404/page-10759

Özellikle 10759. Sayfada Ksedaaa adlı kişinin şu yazdıklarına;

“Öncelikle Merhaba benim hikayem çok uzun evlendikten birkaç ay sonra hamile kaldım ama kalp atımı olmadığı için kürtaj oldum daha sonra bir kaç defa kimyasal gebelik geçirdim 3-4 defa olunca araştırmalara başladım eşim ve bende genetik sorun çıkmadı kan pıhtılaşmasına bakıldı mtfhr 1298 homozigot mutant ve paı4g/5g homozigot mutant çıktı bende hamilelik öncesi ve sonrası iğne ve asprin kullandım yine kimyasalla sonuçlandı belli 6-7 defa böyle kimyasal gebelik geçirdim. Doktorlar daha sonrasında genetik taramalı tüp bebek önerdi 3 defa genetik taramalı tüp bebek yaptırdım hatta bir tanesini istanbul acı bademde yaptırdım yine hepsi kimyasalla sonuçlandı. En sonki doktorum katil hücreye baktı bağışıklık sorunu olabilir dedi . Biraz yüksek çıktı ve tekrar tüp bebekle birlikte bağışıklık için için ilaçlar kullandım ama yine kimyasalla sonuçlandı ve son olarak geçen ay yine denedim intralipid serum, prograf prednol kan sulandırıcı ilaçlar hepsini kullandım yine kimyasal yani 5 tüp bebek hepsi kimyasal doğal yollada yaklaşık 10-15 defa kimyasal benim durumumda olup çözüm bulan varmı ayrıca 2 defa rahim filmi çektirip 4 defa hisreteskopi oldum bir sorun çıkmadı ve çok yoruldum”

Tedirgin olma hiç bazısı hiç belirti yaşamıyor bazıları doğuma kadar devam ediyor dedi bende lekelenmede oldu hatta çok heyecanlı ve stresli oluyor tabi insan ister istemez
Nekadar zor merakla beklemek yaa bugünde hiç agrım olmadı. Olsa Bi dert basıyor olmasa başka türlü

Hayırlı olsun inş saglıkla kuacagına almayı nasip etsin mevlam

Hayırlı olsun inş kuacagına almayı nasip etsin mevlam
İnş bu kez güzel haberler alır bizede verirsin

Aynı gen mutasyonun biri bende de var mthfr a128c homozigot mutant.. bende kan sulandırıcı kullanmadıgım zaman hep kimyasal düşük yaptım kızımdan önce. Coraspin prednol kullandım, 9 ay iğne oldm öyle kucagıma aldım.. epoh da bence bunlar araştırılmıştır yapılmış olması lazım şimdiye kadar sorunu bulunca çözümü vardır illaki onun kayıpları ne zaman acaba genetiğe gittini vs ben hatırlamıyorum.

İnşallah araştırılmıştır.Purple sen prednolu kaç gram kullandın?Bana verilen 4mg günde 1 alıyorum.Az mı acaba , ondan mı tutmadı?Değiştirmedi doktor yine 4 mg olarak devam ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…