Arkadaşlar benım de 6 gün sonra transferim olacak .rahım duvarı kalınlığım 9.2 ölçüldü .sizce nasıl ?
İnsallah canım .bu akşam ananas ,kabak cekırdegı ,1bardak da nar suyu içtim .umarım biraz daha artarHayırlı olsun canım.
8-14 arası olmalı. Gayet iyi şu an 9muş 6 güne de biraz fark eder. İnşallah sağlıkla tutunsun bebişin
bende intralipid serum alıyorum 2sefer aldım şimdiye kadar testten önce bidaha var 3 olacak gebelik olunca da 8. Haftaya kdr devam ettiriyomuş de genelde .. inşallah faydasını görürüz tutunmuştur bebişler
Haçıkçası benim fikrim yok kaç normaldir ne olmalı hiç bilmiyorum ama ben pzt transfer oldum cuma günü son muaynede dr rahim kalınlıgı 11.7 iyi demişti.
Transfer günü ölçüm yapılmadı yapıldıysa da haberim yoo.transfere 5 gün kala 8,5-9 arasıydi.Transfere kadar olsa olsa 9-9.2 amca olmuşturTekrar merhaba.6gun sonra transferım olacak naturel sıklusta canım .bugün rahım duvarı kalınlıgı 9.2 ölçüldü .senın kaçtı canım transferden 6gun once ve transfer günü hatırlıyor musun acaba
Sonucu da güzel olur insallah canım hepimizinyarın bir kontrol daha var transfer 6gun sonra bu süreçte de biraz artar herhalde .siz transfer öncesi ilac kullandınız mi ?ben sadece folik asit kullandım .estofem vs hıc bı şey kullanmadım
Ödüm kopuyor bi aksılık daha olup ertelenecek diye .rahım kalınlıgı yüzünden ertelenen bi sürü insan varTransfer günü ölçüm yapılmadı yapıldıysa da haberim yoo.transfere 5 gün kala 8,5-9 arasıydi.Transfere kadar olsa olsa 9-9.2 amca olmuştur
Çok da bitkisel ürünlere yüklenme canım. Doktorun verdiği ilaçlarda yükseltecek ya çok yüksek olması da sorun olur Allah korusun. Şu an bile gayet iyi kalınlıkta.İnsallah canım .bu akşam ananas ,kabak cekırdegı ,1bardak da nar suyu içtim .umarım biraz daha artarsen ne durumdasın ?
İçini ferah tut inşallah güzel olacak sürecinÖdüm kopuyor bi aksılık daha olup ertelenecek diye .rahım kalınlıgı yüzünden ertelenen bi sürü insan varsağ ol cnm .senin naturel sıklus mu yoksa transfer öncesi ilac vs kullandın mı estrofem vb .ben transfere kadar sadece folik asit bir de yarın ovitrelle çatlatma kullanacağım .bu arada ,betan güzel ılerlıyordur insallah senın minnoslar 2taneydi ,bakarsın ikiz olur
ben de yarın 2. sini alıyorum, benim de devam edecekumarım güzel haberlerle devam ederiz 1 sene de kullanmaya razıyım
ben eminim şifa gibi gelecek ve sağlıkla tutunacaklar
Çok da bitkisel ürünlere yüklenme canım. Doktorun verdiği ilaçlarda yükseltecek ya çok yüksek olması da sorun olur Allah korusun. Şu an bile gayet iyi kalınlıkta.
Ben bugün test yaptım hcg 27 çıktı, biraz düşük gibi ama test günüm 16sını tekrarlayacağım o zamana. İnşallah düzenli artışım olur. Hepimiz sağlıklı bebişlere kavuşuruz
Aynen katılıyorum ekstra bir şey yapma.Ben doktoruma ilerleme pek olmamis dediğim de istemiyorum zaten fazlasını 11 üstüne çıkmasın dedi.Her ne kadar 14 e kadar normal olsa da her doktorun yöntemi farklı benim ki 8-11 arasını en ideal görüyor.Çok da bitkisel ürünlere yüklenme canım. Doktorun verdiği ilaçlarda yükseltecek ya çok yüksek olması da sorun olur Allah korusun. Şu an bile gayet iyi kalınlıkta.
Ben bugün test yaptım hcg 27 çıktı, biraz düşük gibi ama test günüm 16sını tekrarlayacağım o zamana. İnşallah düzenli artışım olur. Hepimiz sağlıklı bebişlere kavuşuruz
İçini ferah tut inşallah güzel olacak sürecin.Benim bu denemem ilaçlı.2
denemem natürel olmuştu.senin gibi vitamin ve çatlatma iğnesi kullanmıştım sadece.
Henüz beta değerimi bilmiyorum çarşamba günü test günüm ama kasette takip ediyorum son koyuluga bugün ulaştım şükür
Bende tedirginim ama çarşamba yapıcamAhh çok istiyorum ama negatif çıkarsa moralim çok bozulur diye cesaret edemiyorum
Amin canım inşallahah o koyuluk için deliriyorummminşallah bize de nasip olur tüm bekleyenlere
Gözün aydın canım sağlıkla kucagında göstersin allah inşallah
İnsallah bebislerin sana sıkı sıkı tutunmustur dualarimiz seninle :) Bende ocak tatiline denk getirmeyi planlıyorum. Aslinda izin alabilirim 10 gun ama bu tutmazsa sonra bidaha 10 gun seneye anlasmazlar benimleYaa ne kadar çok ortak yönümüz varmışben devlette öğretmenim, 10 gün rapor verdi benim doktorum. Sana da rapor verse doktor, idare yine de sorun çıkarır mı?
Evet kuzum haklısın ama benım dogal transfer çatlatma iğnesi Dısında hıc bi ilac kullanmıyorum. Bu arada cok sevındım pozitif yaniÇok da bitkisel ürünlere yüklenme canım. Doktorun verdiği ilaçlarda yükseltecek ya çok yüksek olması da sorun olur Allah korusun. Şu an bile gayet iyi kalınlıkta.
Erken öğrenınce de beklemesi zor oluyor dimiİçini ferah tut inşallah güzel olacak sürecin.Benim bu denemem ilaçlı.2
denemem natürel olmuştu.senin gibi vitamin ve çatlatma iğnesi kullanmıştım sadece.
Henüz beta değerimi bilmiyorum çarşamba günü test günüm ama kasette takip ediyorum son koyuluga bugün ulaştım şükür
SüperGünaydın kızlar ikinci test sonucumda çıktı çok şükür.
9.gün 99.61
11.gün 186.82
Doktorum daha aramadı ama sizce artış nası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?