Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

benim ilk günlerinde gelmişti tutunma sebebiyleydi muhtemelen,

9. günde geldi yazmışsın endişelenme, haziran anneleri grubundayım şu an orada bile 8. haftalarda 9. haftalarda kahverengi lekelenmeleri oluyor bazı kişilerin, normal bu, kırmızıya dönerse ya da miktarı artarsa biraz daha tetikte olmakta fayda var

ben transfer olduğumda bana doktorum kendisi söylemişti kahverengi lekelenme olabilir demişti

yine de için rahat etmezse doktoruna sor ama kan vermeni isteyebilir için rahat etsin diye

bu arada kanama şekline dönerse de genelde iğne yapıyorlar yine öyle bir durumda da önlem alınıyor hemen

inşallah sonucun iyi olur

9. 10. Günlerde de tutunma lekesi görüp pozitif sonuç alanlar varmış burada gördüm. Ama benim korkum göğüs hassasiyetim yoktu içim biraz rahattı çünkü ben adet öncesi göğüs hassasiyeti yaşarım bugün
Göğüs hassasiyeti ile birlikte kahve leke geldi o yüzden endişelendim acaba adet mi olacağım yerleşme mi diye

Doktorumu aradım hemen söyledim normal dedi . Fitildendir dedi ama fitili 15 gündür kullanıyorum neden bugün leke yapsın ki.
Adet mi oluyorum acaba dedim ona da net bir şey demedi.
Yani renk vermiyor doktorum.
Zaten yarın haftaiçi olsa direk kan verirdim.
Test günüm salı bakalım artık bekleyeceğiz el mahkûm

fitilde saatini kaçırırsan o sıvı formu bozuluyor, o sebeple biraz zor oluyor yerleştirmek, bu dan dolayı demiş olabilir, ben saat aralığını kaçırdığımda zorlanıyorum çünkü

göğüs hassasiyeti için de belirti arama hiç bazıları en başından hassasiyet hissediyor

ben şu an 10+2'deyim, bu zaman oldu, hâlâ atla deve bir hassasiyetim yok, regl zamanında hafif oluyor, onun dışında olmuyor

hiç arama belirti arama, sonra ilerleyen zamanlarda belirti arayan dillerimi eşek arısı soksaydı diyeceksin bulantılar başladığında

ba gi gün kan testin? 12. gün mü

Evet kan testim 12. Gün.
Belirti aramıyorum. göğüs hassasiyeti Her ay adetten önce mutlaka olur benim . Göğüs hassasiyeti ile birlikle leke gelince adet mi oluyorum diye endişelendim.
Yoksa gebelik belirtisi için demedim yani onun için çok erken zaten .
Yerleşme kanaması genelde 4.-5.gün oluyor bildiğim kadarıyla benim 9. Günde gelince endişelendim omdan size sormak istedim.

Bir de az önce pembeye döndü zaten. Sanırım adetim sökülüyor

inşallah çoğalmaz

sen yine de ilaçların varsa bırakma, stres de yapma

inşallah güzel haberi paylaşırsın burada

bir de ayakta durma çok, uzan yorma kendini

Hanımlar merhaba, bugün 9+0 ultrason görüntüsü. Doktor herhangi bir sorun yok dedi ama orada fotoğrafa bakıp sormak aklima gelmedi. Sizce amniyotik sıvıda bir sorun var mi? Az gibi mi? 2li testim 3 aralikta yapilacak. Ultrason görüntüsünde bu sekilde olan vs var mi?

ozlemgundogdu canım nasılsın umarım iyisindir iyi yönde bir gelişme oldu mu yoksa kürtaj mı oldun
Canım geçen hafta olacaktım kürtaj boğazım şişti, grip oldum.Doktor Covid testi istedi.Covid çıkmadım ama kürtaj yarına ertelendi. Yarın sabah olacağım
Biraz korku var ilk defa kürtaj olacağımdan.Umarım hasarsız güzel geçer

Anladım canım geçmiş olsun.. acaba dedim tekrar bakınca dr bi mucize varmı orada
Hakkında hayırlısı inşallah kolayca atlatırsın
Allah güç kuvvet versin kendine dikkat et

Anladım canım geçmiş olsun.. acaba dedim tekrar bakınca dr bi mucize varmı orada
Hakkında hayırlısı inşallah kolayca atlatırsın
Allah güç kuvvet versin kendine dikkat et
Canım sağol.Oldum kürtajı. Şimdi dinleneceğim artık bir kaç ay.Genetiğe gidecek alınan parça.Hayırlısı olsun. Öpüyorum seni

Benim 8. Gün geldi

Çok üzüldüm ya geçmiş olsun canım

Merhabalar prednolu ne zamana kadar kullandınız?

keşke tekrardan birol vurala gözükseydiniz. Kendisi çok ilgili ve titiz bir doktordur. Herhangi bir enfeksiyon veya terslik durumlarında hemen gerekli müdahaleyi yapar. Rahim ameliyatları sonrası bu tarz şeyler muhtemeldir ve iyi bir doktor genelde bunu kontrol altına alabilir. Ameliyattan sonra hijyeninize özellikle ekstra özen göstermelisiniz. Hijyen sıkıntısı yüzünden de sorunlar yaşanabiliyor Umarım her şey gönlünüzce olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…