Ben yedi mahalleye duyurmuştumPes vallahi nasıl söylemeden durabiliyorsun yainsan paylaşmak ister çatlar yahuu
Bir daha hamıle olursam paylasmamayı düşünüyorum herkesleBen yedi mahalleye duyurmuştumiki gebeliğim oldu dogal yolla ikisini de herkeslere duyurdum sonra kaybettim .herkese duyurmanın kötü yanı da bu ,o soyledıgın herkese sonradan kaybettıgını söylemek zor oluyor
Ha ama burada paylasırımBir daha hamıle olursam paylasmamayı düşünüyorum herkesle
Hadi yA ne zaman olmuştu canım normal gebeliklerin? Ben de tüp bebekle olan kızımdan sonra kaldım normal yolla hamile ben de onu kaybettim 20 haftalıkken. Dediğin gibi ilk öğrendiğimde dedim ki amaann nolcak bilsin herkes. O kadar pişmanım ki anlatamam söylediğime, duyan herkes bana inşallah oğlun olur diye dua ettiler. Nitekim oğlum oldu ama sağlıklı değildi her yeri ödemle kaplıydı. Sağlıklı olsun diye dua etselerdi belki olurdu.. bilmesinler daha iyi insanlar kötüBen yedi mahalleye duyurmuştumiki gebeliğim oldu dogal yolla ikisini de herkeslere duyurdum sonra kaybettim .herkese duyurmanın kötü yanı da bu ,o soyledıgın herkese sonradan kaybettıgını söylemek zor oluyor
Evet burda çünkü hepimiz birbirimize duacıyız, birbirimizin mutluluğu Ümit oluyor her birine. Fesatlık beslemiyoruzHa ama burada paylasırım
Süper hayırlı olsun çok net çıkmış çift çizgiMerhaba
Bende 7 eylül de 5. Gün embriyo aa kalite tek transfer oldum bugün 7. Gün akşam erken gebelik testi yaptım hemen çift çizgi belirdi farklı birşey yoktur değil mi? Doktorum 10. Gün kan testi ver demişti ilk deneyimim dayanamadım
Ay teşekkür ederim inş herkesin gönlündeki hayırlı eylesin allahımSüper hayırlı olsun çok net çıkmış çift çizgi
Çok güzel çıkmış canım hayırlı uğurlu olsun inşallahMerhaba
Bende 7 eylül de 5. Gün embriyo aa kalite tek transfer oldum bugün 7. Gün akşam erken gebelik testi yaptım hemen çift çizgi belirdi farklı birşey yoktur değil mi? Doktorum 10. Gün kan testi ver demişti ilk deneyimim dayanamadım
Canım bana doktor transferden sonraki gün alabilirsin demişti ama ben almadım açıkcası. Saçlarımı da lavabonun önüne tabure koydum başımı geriye yasladım eşim yıkadıTransferden sonraki gün duş alan var mı arkadaşlar?? Saçlarım öyle yağlı kii insan içine çıkcak gibi değil
Canım hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alırızMerhaba benimde ilk denemem cumartesi günü 5 gün a kalite çift embriyo transfer edildi bekliyorum heyecanla
İnş cok heyecanlıyımCanım hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alırız
Bugün görümcem aradı ısrar etti eşim de yanındaydı mujdeni işte belirle sonra söyle diye.Artik öyle yaptım ben de mujde sözümü aldım söyledimEşin gönül koysa yeridirdüşünsene hala daha önce öğreniyorum belki anı kalacak sekılde bir sürpriz yaparak söylersin
Hem artışı takip etmek istedim kaset teste hem de eşim o testlere çok güvenmiyor kıpkırmızı da çıksa illa ki kan da tescillenecek yoksa tam emin olamıyor,Pes vallahi nasıl söylemeden durabiliyorsun yainsan paylaşmak ister çatlar yahuu
Ben de almadım saçımı yıkadım birazcık eğildim 5 dk sürmediCanım bana doktor transferden sonraki gün alabilirsin demişti ama ben almadım açıkcası. Saçlarımı da lavabonun önüne tabure koydum başımı geriye yasladım eşim yıkadı4. Gün duş aldım
Bir de paylaşmaHa ama burada paylasırım
Hayırlı olsun sımsıkı tutunsun inşallahMerhaba benimde ilk denemem cumartesi günü 5 gün a kalite çift embriyo transfer edildi bekliyorum heyecanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?