Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Benim 2 gündür sağ kasığımda ağrı var belirti sayılır mı acaba göğüslerimdeki agrı bugün hafifledi biraz daha

Ne işe yarıyormuş canım o
Ne işe yarıyormuş canım o serum?
serum var, kalçadan gün aşırı vurulduğum progestan iğnelerim var bu defa epey ilaç var
hepsine bakmıştım, bağışıklığı güçlendirmek, tutunmasını sağlamak ve bir de belki vücut reddedebilirmiş embriyoyu, yabancı madde algılayıp

işte hem yaş ileri olunca hem amh düşük olunca sanırım biraz daha garantiye almak için ama umarım bu defa olur

senin bugün transferin vardı ne yaptın söyledin mi doktora

Anladım canım baya güzel şeylermiş inşallah faydasını görürsün canım hayır söyleyemedim çünkü zaten embriyo eritilmişti artık, çok geçti bilmiyorum artık Allah’a emanet hayırlısı diyorum

aiyy hadi inşallah tutunur tontik de sonra bunları gülerek anlatırız

silik görünüyor erken olmasına rağmen geliyor gibi sanki

bende intralipid serum alıyorum 2sefer aldım şimdiye kadar testten önce bidaha var 3 olacak gebelik olunca da 8. Haftaya kdr devam ettiriyomuş de genelde .. inşallah faydasını görürüz tutunmuştur bebişler

Arkadaşlar benım de 6 gün sonra transferim olacak .rahım duvarı kalınlığım 9.2 ölçüldü .sizce nasıl ?

Çok silikte olsa çıkması lazım
Çıkmazsa uzulmeyeceksen yap üzüleceksin bir gün daha bekle 8. Günü yap
Tekrar merhaba.6gun sonra transferım olacak naturel sıklusta canım .bugün rahım duvarı kalınlıgı 9.2 ölçüldü .senın kaçtı canım transferden 6gun once ve transfer günü hatırlıyor musun acaba

Arkadaşlar benım de 6 gün sonra transferim olacak .rahım duvarı kalınlığım 9.2 ölçüldü .sizce nasıl ?
Hayırlı olsun canım.
8-14 arası olmalı. Gayet iyi şu an 9muş 6 güne de biraz fark eder. İnşallah sağlıkla tutunsun bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…