Teşekkür ederim canım.İnsallah senden de arkadaşlardan da guzel haberler gelecekDikkat et kendine sen artık hamilesin arkadasımtek çıktın çift geri dönüyorsun ne güzel darısı başıma insallah
Çok silikte olsa çıkması lazımBenim de 5. Gün embriyosu. Yarın 7. Gün yapsam çıkar mı ?
Ben de göğüslerde belirti aradım ama olmadı ts ki 8.-9 güne kadar o zaman ara ara batma hafif ağrı oldu ama öyle aşırı değil.Senin de benle kıyaslarsak 10.gunu falan olmalı olacaksabaşka belirtin varmı canım mesela memelerde bişey vs.
Benim önceki gebeliğimde memelerime aşırı iğneler batmıştı hep o belirtiyi arıyorum şimdi haliyleBen artk yatma olayını bi kenara bıraktım baya çıkıyorum dolaşıyorum da allaha emanet yattıkça düşünüyorum çünkü
Hayırlısı canım rahatlamaya çalış inşallah nasibindedir en sağlıklı bebiş veya bebişler2 embriyo transfer etmişlerdi.Ayyyy hiç ikiz olabileceğini düşünmedim ben ya o kadar umutsuz görüyorum kendimiİnşallah
Canım bende 5.gündeyim benim de hiç bir belirtim yokArkadaşlar 5. Gün embriyosu 6. Gündeyim. Hiç belirtim yok. Sizce tutmuş mudur ?
Bende 7. Günümdeyim hiç belirti yok. Bende çok şüphe ediyorumArkadaşlar 5. Gün embriyosu 6. Gündeyim. Hiç belirtim yok. Sizce tutmuş mudur ?
Test günün ne zaman canım?Bende 7. Günümdeyim hiç belirti yok. Bende çok şüphe ediyorum
Hangi serumu kullandınız bende çatlatma iğnesi olduğu gün clınoleic diye bir serum kullandım birde transfer günü olacak bu serumMerhaba herkese
Yaşım 38
Daha önce 2 defa başarısız tüp bebek denemem olmuştu
Bu defa başka bir klinikle yeniden başladık,
1 sağlıklı 5. gün embriyosu elde ettik, histeroskopi yapıldı ve haftada 1 serum tedavisi de uygulanıyortransferim dün yapıldı
23'ünde testle öğreneceğiz
Umarım isteyen her kadın anne olurverimli bir ay olsun hepimiz için
Ne işe yarıyormuş canım o serum?Hangi serumu kullandınız bende çatlatma iğnesi olduğu gün clınoleic diye bir serum kullandım birde transfer günü olacak bu serum
18inde inşallahTest günün ne zaman canım?
Hadi çoğu gitmiş azı kalmış, hayırlı haberler alırsın inşallah canım18inde inşallah5. Gün embriyosu transfer edildi 2 tane
İki testi de aynı yerde mi yaptırdınız?Betahcg düştükten sonra yükselen duydunuz mu hiç? (52 den 40a düştü ve doktorum iki gün sonra bidaha yapsın demiş.) iki gün daha iğnelerimi boşuna kullanıp boşuna umut besleyeceğim gibi geliyor. Mümkün mü artması acaba?
Hayır yapmadımHadi çoğu gitmiş azı kalmış, hayırlı haberler alırsın inşallah canımtest yaptın mı evde
Cumartesi yapabilirsin dedi. Ben cumadan yaptırıcam.Test günün ne zaman canım?
İyi yapmışsın canım boşver tut kendini, en kesin sonucu alırsınHayır yapmadımaslında bugün çok niyetim vardı yapmaya ama negatif çıkar korkusuna yapmaktan vazgeçtim
Aynı gün canım benim de amaa ben cumadan yaptırıcam :))) benim de senin gibi bebişlerimiz tutmuştur inş18inde inşallah5. Gün embriyosu transfer edildi 2 tane
Canım normalde benim 2. Denemem. İlkin de herşeyi yaşadım negatif çıktı. Bunda hiç birşey yok ya.Canım bende 5.gündeyim benim de hiç bir belirtim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?