- 4 Kasım 2019
- 766
- 419
- 53
- 34
Bende hem de çok canımBende 7. Günümdeyim hiç belirti yok. Bende çok şüphe ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hem de çok canımBende 7. Günümdeyim hiç belirti yok. Bende çok şüphe ediyorum
Bu konuda da aynıyız. Benimde ilk denememde tüm belirtiler vardı ama sonuç hüsran. Bunda hiç belirti yok.Canım normalde benim 2. Denemem. İlkin de herşeyi yaşadım negatif çıktı. Bunda hiç birşey yok ya.
Çok merak ediyorum bu denemem de daha sabırsız ama heycansızım. Heyecan yok olmuşBu konuda da aynıyız. Benimde ilk denememde tüm belirtiler vardı ama sonuç hüsran. Bunda hiç belirti yok.
İnşallah bebişlerimiz tutunmuştur canımÇok merak ediyorum bu denemem de daha sabırsız ama heycansızım. Heyecan yok olmuş
Evet acilde yaptırdım.İki testi de aynı yerde mi yaptırdınız?
omegaven verdiler haftada 1, 2 saat süresince veriliyorHangi serumu kullandınız bende çatlatma iğnesi olduğu gün clınoleic diye bir serum kullandım birde transfer günü olacak bu serum
Ne işe yarıyormuş canım o
serum var, kalçadan gün aşırı vurulduğum progestan iğnelerim var bu defa epey ilaç varNe işe yarıyormuş canım o serum?
Anladım canım baya güzel şeylermiş inşallah faydasını görürsün canım hayır söyleyemedim çünkü zaten embriyo eritilmişti artık, çok geçti bilmiyorum artık Allah’a emanet hayırlısı diyorumserum var, kalçadan gün aşırı vurulduğum progestan iğnelerim var bu defa epey ilaç var
hepsine bakmıştım, bağışıklığı güçlendirmek, tutunmasını sağlamak ve bir de belki vücut reddedebilirmiş embriyoyu, yabancı madde algılayıp
işte hem yaş ileri olunca hem amh düşük olunca sanırım biraz daha garantiye almak için ama umarım bu defa olur
senin bugün transferin vardı ne yaptın söyledin mi doktora
aiyy hadi inşallah tutunur tontik de sonra bunları gülerek anlatırızAnladım canım baya güzel şeylermiş inşallah faydasını görürsün canım hayır söyleyemedim çünkü zaten embriyo eritilmişti artık, çok geçti bilmiyorum artık Allah’a emanet hayırlısı diyorum
Ah canım inşallah aminn allahım inşallah gösteririr o günleriaiyy hadi inşallah tutunur tontik de sonra bunları gülerek anlatırız
İnşallah canım :) idrar testi yapmayı düşünüyor musunİnşallah bebişlerimiz tutunmuştur canım
Ahh çok istiyorum ama negatif çıkarsa moralim çok bozulur diye cesaret edemiyorumİnşallah canım :) idrar testi yapmayı düşünüyor musun
Eki Görüntüle 2915808 İyi akşamlar arkadaşlar 8 eylülde dondurulmuş çift embiriyo transferi yapıldı bugün akşam üzeri test yaptım 1 dk sonra çok zor gördüğüm silik bi çizgi oldu 4 5 dk sonra fotoğraftada çıktı umarım tutunmuşlardır herşey yolunda gider bu 3. Tüp bebek denemem 2. Kimyasal olmuştu
serum var, kalçadan gün aşırı vurulduğum progestan iğnelerim var bu defa epey ilaç var
hepsine bakmıştım, bağışıklığı güçlendirmek, tutunmasını sağlamak ve bir de belki vücut reddedebilirmiş embriyoyu, yabancı madde algılayıp
işte hem yaş ileri olunca hem amh düşük olunca sanırım biraz daha garantiye almak için ama umarım bu defa olur
senin bugün transferin vardı ne yaptın söyledin mi doktora
Tekrar merhaba.6gun sonra transferım olacak naturel sıklusta canım .bugün rahım duvarı kalınlıgı 9.2 ölçüldü .senın kaçtı canım transferden 6gun once ve transfer günü hatırlıyor musun acabaÇok silikte olsa çıkması lazım
Çıkmazsa uzulmeyeceksen yap üzüleceksin bir gün daha bekle 8. Günü yap
Hayırlı olsun canım.Arkadaşlar benım de 6 gün sonra transferim olacak .rahım duvarı kalınlığım 9.2 ölçüldü .sizce nasıl ?