- 17 Ağustos 2016
- 45
- 94
- 88
- 41
Yaa gerçekten mi içimi nasıl rahatlattın çok teşekkür ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa gerçekten mi içimi nasıl rahatlattın çok teşekkür ederim.
Mükemmel canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahGünaydın kızlar ikinci test sonucumda çıktı çok şükür.
9.gün 99.61
11.gün 186.82
Doktorum daha aramadı ama sizce artış nası
Amiiiiiiiiin hepimize nasip etsin inşallah dualarım isteyen herkese gelsin bebiş isteyen herkesin kucağı dolsun sağlıklı, hayırlı evlatlarımız olsun.Mükemmel canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Günaydın kızlar ikinci test sonucumda çıktı çok şükür.
9.gün 99.61
11.gün 186.82
Ayy çok iyi yaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinGünaydın kızlar ikinci test sonucumda çıktı çok şükür.
9.gün 99.61
11.gün 186.82
Bencede cok ıyı canım ınsallah boyle devam ederGünaydın kızlar ikinci test sonucumda çıktı çok şükür.
9.gün 99.61
11.gün 186.82
Günaydın kızlar ikinci test sonucumda çıktı çok şükür.
9.gün 99.61
11.gün 186.82
Valla o iğneyi bilmiyorum canım adı ne araştıralım. Ama fitilden olcağını sanmam. Çok güzel görünüyor 2. ÇizgiHerkese merhaba bugün transferin 9. Günü erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı.Hergün progeston fitil alıyorum pazar günü de tutunması için farklı bir iğne yaptım acaba onun etkisi olabilir mi?
BREVACTID isimli iğne canım.Valla o iğneyi bilmiyorum canım adı ne araştıralım. Ama fitilden olcağını sanmam. Çok güzel görünüyor 2. Çizgi
Bugün ne salı. 2 gün olmuş iğneyi yapalı. Yani hcg içerir diyor iğne için tabi anlayamayız. Test günün ne zamandı ki canımBREVACTID isimli iğne canım.
Açıklamasında
‘’aktif bileşen, kadınlarda yumurtalıktan yumurta hücrelerinin salınımını ve erkeklerde erkek hormonu testosteron üretimini düzenleyen gonadotropinler (seks hormonları) grubuna aittir. BREVACTID 5000 I.U., aktif bileşen olarak koryonik gonadotropin (hCG) içerir - hamile kadınların idrarından elde edilen bir protein hormonu. Gonadotropinler doğurganlık ve üremede önemli bir rol oynar.’’
yazıyor
Pazartesi.Ay ben hcg yi okumamışım o zaman iğneden bu şekilde çıkıyorBugün ne salı. 2 gün olmuş iğneyi yapalı. Yani hcg içerir diyor iğne için tabi anlayamayız. Test günün ne zamandı ki canım
İki denemem de daha sabırsız heyecanlıydım.Bu sefer çok sakin ve heyecan azdı anlamadım neden görümcem ısrar etmeseydi test yapmayacaktim kuramadım.Bugun son 5. Testi yaptım yarın kan günüm.Ve hala eşim dahil görümcem hariç kimse bilmiyorErken öğrenınce de beklemesi zor oluyor dimi nasıl dayandın brn şimdiye dek kac defa kan vermıstım
Gayet güzel artışı maşallahGünaydın kızlar ikinci test sonucumda çıktı çok şükür.
9.gün 99.61
11.gün 186.82
Dur canım hemen ümitsizliğe kapılma ki belki de bebişinden gelen hcgdir bilmiyoruz ki üzülme sakıınn hayırlısı hep dua edelimmPazartesi.Ay ben hcg yi okumamışım o zaman iğneden bu şekilde çıkıyor
İnşallah canımDur canım hemen ümitsizliğe kapılma ki belki de bebişinden gelen hcgdir bilmiyoruz ki üzülme sakıınn hayırlısı hep dua edelimm
Eşin gönül koysa yeridirdüşünsene hala daha önce öğreniyorumbelki anı kalacak sekılde bir sürpriz yaparak söylersinİki denemem de daha sabırsız heyecanlıydım.Bu sefer çok sakin ve heyecan azdı anlamadım neden görümcem ısrar etmeseydi test yapmayacaktim kuramadım.Bugun son 5. Testi yaptım yarın kan günüm.Ve hala eşim dahil görümcem hariç kimse bilmiyor
Ee daha ne olsun arkadasım. Darısı basımızaGünaydın kızlar ikinci test sonucumda çıktı çok şükür.
9.gün 99.61
11.gün 186.82
Pes vallahi nasıl söylemeden durabiliyorsun ya insan paylaşmak ister çatlar yahuuİki denemem de daha sabırsız heyecanlıydım.Bu sefer çok sakin ve heyecan azdı anlamadım neden görümcem ısrar etmeseydi test yapmayacaktim kuramadım.Bugun son 5. Testi yaptım yarın kan günüm.Ve hala eşim dahil görümcem hariç kimse bilmiyor