• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

başka belirtin varmı canım mesela memelerde bişey vs.
Benim önceki gebeliğimde memelerime aşırı iğneler batmıştı hep o belirtiyi arıyorum şimdi haliyle🤷‍♀️ Ben artk yatma olayını bi kenara bıraktım baya çıkıyorum dolaşıyorum da allaha emanet yattıkça düşünüyorum çünkü🌸
Ben de göğüslerde belirti aradım ama olmadı ts ki 8.-9 güne kadar o zaman ara ara batma hafif ağrı oldu ama öyle aşırı değil.Senin de benle kıyaslarsak 10.gunu falan olmalı olacaksa

Arkadaşlar 5. Gün embriyosu 6. Gündeyim. Hiç belirtim yok. Sizce tutmuş mudur ?

Merhaba herkese 🖖
Yaşım 38
Daha önce 2 defa başarısız tüp bebek denemem olmuştu

Bu defa başka bir klinikle yeniden başladık,
1 sağlıklı 5. gün embriyosu elde ettik, histeroskopi yapıldı ve haftada 1 serum tedavisi de uygulanıyor👍 transferim dün yapıldı😇

23'ünde testle öğreneceğiz🎈

Umarım isteyen her kadın anne olur🙏 verimli bir ay olsun hepimiz için🌈
Hangi serumu kullandınız bende çatlatma iğnesi olduğu gün clınoleic diye bir serum kullandım birde transfer günü olacak bu serum

Betahcg düştükten sonra yükselen duydunuz mu hiç? (52 den 40a düştü ve doktorum iki gün sonra bidaha yapsın demiş.) iki gün daha iğnelerimi boşuna kullanıp boşuna umut besleyeceğim gibi geliyor. Mümkün mü artması acaba?

Betahcg düştükten sonra yükselen duydunuz mu hiç? (52 den 40a düştü ve doktorum iki gün sonra bidaha yapsın demiş.) iki gün daha iğnelerimi boşuna kullanıp boşuna umut besleyeceğim gibi geliyor. Mümkün mü artması acaba?
İki testi de aynı yerde mi yaptırdınız?

Back