- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 158
- 35
Dogru hatirliyorsun canim subatta olcakti güya olamadi benim de taa bu aya kaldi. O zamanlar kasimda denemistik o da olmamisti. Kismet artik insallah ikimizde güzel sonuclarla seviniriz, sadece biz değil tabi ki hepimiz isteyen herkesyatıp düşündükçe psikolojim bozuldu resmen ya dediğin gibi yattıkta oldu mu sanki.. ben seni sanki daha önceki topiclerden hatırlıyorum taa ocak şubattan olabilir mi? Benim transferim anca olabildi de6eylül de oldu transferim bugün 7.günüm 3.gün çift embriyo
Dogru hatirliyorsun canim subatta olcakti güya olamadi benim de taa bu aya kaldi. O zamanlar kasimda denemistik o da olmamisti. Kismet artik insallah ikimizde güzel sonuclarla seviniriz, sadece biz değil tabi ki hepimiz isteyen herkesay çok heycanlı 1 haftası bitmiş bile test günün ne zaman canım?
3. Gün embriyosu yA işi garantiye almak istemiş olabilir canım, aslında 12-13 gün yeterli galiba. Aynen öyle ben de hep onu düşündüm bunda da vardır bir hayır dedim hep.. herşey nasip kısmet, inşallah doğru zaman Budur ve rabbim nasip ederhayırlısı olsun canımBenimde ta ocakta toplandı bu yumurtalar.. Ahh bugünlere gelmemiz gerekiyormuş demek hep bişey çıktı ertelendi. Ama dedimki vardır bir hayır bu kadar bekleten rabbim artık yüzümüzü güldürür ne dersin İnşallah dualarım burda bekleyen tüm arladaşlarım için çok ama çok heyecanlıyım
Test gününü 15 gün sonraya verdi çok geç bence ya 21 eylül
Bu arada benim bu son embriyom, 4. Gün embriyosu kalitesi çok da iyi değilmiş, yani gelişimi yavaşmış diğerlerine göre. Kendisi 4 sene öncesinden kalmahayırlısı olsun canımBenimde ta ocakta toplandı bu yumurtalar.. Ahh bugünlere gelmemiz gerekiyormuş demek hep bişey çıktı ertelendi. Ama dedimki vardır bir hayır bu kadar bekleten rabbim artık yüzümüzü güldürür ne dersin İnşallah dualarım burda bekleyen tüm arladaşlarım için çok ama çok heyecanlıyım
Test gününü 15 gün sonraya verdi çok geç bence ya 21 eylül
Bu arada benim bu son embriyom, 4. Gün embriyosu kalitesi çok da iyi değilmiş, yani gelişimi yavaşmış diğerlerine göre. Kendisi 4 sene öncesinden kalma
Bende de durum aynı şekilde canım, benim de tüp bebekle bir kızım oldu 3 yıl evvel şükürler olsun. Şimdi benim de derdim ona bir kardeş, kendisi de çok istiyor çünküAh o hiç belli olmaz bak belki de o beğenmedikleri bu işi bitirecek hep öyle olmazmıinşallah bu sefer kavuşursun cnm..
benimde başka yok embriyom olanı koydular işte amh düşük ztn fazla da çıkmıyo.. hakkımızda hayırlısı inşallah bidaha bu yola koymasın allahım yorgunum gerçekten.. kızım var çok şükür ama kardeşi olsun diye uğraşıyorum
Evet dediğin gibi belki de öyle olur o yüzden Allah’a bırakıyorum, endişem yok o konuda nasipse tutunacaktırAh o hiç belli olmaz bak belki de o beğenmedikleri bu işi bitirecek hep öyle olmazmıinşallah bu sefer kavuşursun cnm..
benimde başka yok embriyom olanı koydular işte amh düşük ztn fazla da çıkmıyo.. hakkımızda hayırlısı inşallah bidaha bu yola koymasın allahım yorgunum gerçekten.. kızım var çok şükür ama kardeşi olsun diye uğraşıyorum
Bende de durum aynı şekilde canım, benim de tüp bebekle bir kızım oldu 3 yıl evvel şükürler olsun. Şimdi benim de derdim ona bir kardeş, kendisi de çok istiyor çünküİnşallah nasibimizde vardır canım Allah yüzümüze Güler inşallah
Ayyy maşallah çok belli. Belirtin var mı ?Kızlarrrr 3. Gün embriyosu 8.günüm bu şekilde çıktı ama ilk idrarım ile yapmadım resimden daha net gözüküyor silik çizgi.Çatlatma iğnesi yapalı 13-14 gün oldu acaba onun etkisi midir?Ayy çok heyecanlandım ama kan testi yaptıracağım bir yer yok pazartesiye kadar
Ay yapmayacaktım aslında çünkü cesaretim yoktu.Hayatımda ilk kez gördüm silikte olsaOo baya net canım bence olmuşşşgözün aydın. Bende yapsammı acaba ya benmde 3.gün embriyosu yrn 8.günüm
Benim de 5. Gün embriyosu. Yarın 7. Gün yapsam çıkar mı ?Oo baya net canım bence olmuşşşgözün aydın. Bende yapsammı acaba ya benmde 3.gün embriyosu yrn 8.günüm
Bel ağrısı kasık ağrısı çok fazla vardı ama ben ilaçlardandır dedim hep.Hatta bu silik çizgi bile ilaçlardandır gibi geliyor onca hayal kırıklığından sonraAyyy maşallah çok belli. Belirtin var mı ?
Benim ilk denemem de herşeyi yaşadım negatif çıktı. Şuan hiç bir belirtim yok sadece gaz çok çıkarıyorum başka hiçbir şey yok. Sanırım tutmadı.Bel ağrısı kasık ağrısı çok fazla vardı ama ben ilaçlardandır dedim hep.Hatta bu silik çizgi bile ilaçlardandır gibi geliyor onca hayal kırıklığından sonra
Çatlatma iğnesinin üstünden o kadar geçtiyse iğne etkisi değildir bence canım, ama ilginç ve güzel olan şu ki çizgi gününe göre o kadar net ve belirgin ki acaba ikiz mi diye düşündümAy yapmayacaktım aslında çünkü cesaretim yoktu.Hayatımda ilk kez gördüm silikte olsaOfff Allahım hepimizin yardımcısı olsun
Amin canım inşallah hepimizin duaları kabul olsuninşallah rabbim o masum miniğin dualarını kabul etsin
Oh ne güzel inşallah sıkıca tutunsunAmin canım inşallah hepimizin duaları kabul olsunaldım ben de bebitoyu şimdi başladı heycanlı bekleyiş
Yok canım öle negatif düşünme hiç belirti yaşamayıp pozitif gören çok var.İlk denemende kendin test yapmışmıydınBenim ilk denemem de herşeyi yaşadım negatif çıktı. Şuan hiç bir belirtim yok sadece gaz çok çıkarıyorum başka hiçbir şey yok. Sanırım tutmadı.cuma test yaptırıcam. Çarşamba da idrar testi yaptırıcam. İnş bebeklerimiz tutunmuştur
2 embriyo transfer etmişlerdi.Ayyyy hiç ikiz olabileceğini düşünmedim ben ya o kadar umutsuz görüyorum kendimiÇatlatma iğnesinin üstünden o kadar geçtiyse iğne etkisi değildir bence canım, ama ilginç ve güzel olan şu ki çizgi gününe göre o kadar net ve belirgin ki acaba ikiz mi diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?