• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Arkadaşlar benım de 6 gün sonra transferim olacak .rahım duvarı kalınlığım 9.2 ölçüldü .sizce nasıl ?

açıkçası benim fikrim yok kaç normaldir ne olmalı hiç bilmiyorum ama ben pzt transfer oldum cuma günü son muaynede dr rahim kalınlıgı 11.7 iyi demişti.

bende intralipid serum alıyorum 2sefer aldım şimdiye kadar testten önce bidaha var 3 olacak gebelik olunca da 8. Haftaya kdr devam ettiriyomuş de genelde .. inşallah faydasını görürüz tutunmuştur bebişler😍

ben de yarın 2. sini alıyorum, benim de devam edecek😇 umarım güzel haberlerle devam ederiz 1 sene de kullanmaya razıyım 🙈
ben eminim şifa gibi gelecek ve sağlıkla tutunacaklar🙏🧡

Tekrar merhaba.6gun sonra transferım olacak naturel sıklusta canım .bugün rahım duvarı kalınlıgı 9.2 ölçüldü .senın kaçtı canım transferden 6gun once ve transfer günü hatırlıyor musun acaba
Transfer günü ölçüm yapılmadı yapıldıysa da haberim yoo.transfere 5 gün kala 8,5-9 arasıydi.Transfere kadar olsa olsa 9-9.2 amca olmuştur

Transfer günü ölçüm yapılmadı yapıldıysa da haberim yoo.transfere 5 gün kala 8,5-9 arasıydi.Transfere kadar olsa olsa 9-9.2 amca olmuştur
Ödüm kopuyor bi aksılık daha olup ertelenecek diye .rahım kalınlıgı yüzünden ertelenen bi sürü insan var 🥱sağ ol cnm .senin naturel sıklus mu yoksa transfer öncesi ilac vs kullandın mı estrofem vb .ben transfere kadar sadece folik asit bir de yarın ovitrelle çatlatma kullanacağım .bu arada ,betan güzel ılerlıyordur insallah 🙂senın minnoslar 2taneydi ,bakarsın ikiz olur

İnsallah canım .bu akşam ananas ,kabak cekırdegı ,1bardak da nar suyu içtim .umarım biraz daha artar 😉😘😊🙏 sen ne durumdasın ?
Çok da bitkisel ürünlere yüklenme canım. Doktorun verdiği ilaçlarda yükseltecek ya çok yüksek olması da sorun olur Allah korusun. Şu an bile gayet iyi kalınlıkta.
Ben bugün test yaptım hcg 27 çıktı, biraz düşük gibi ama test günüm 16sını tekrarlayacağım o zamana. İnşallah düzenli artışım olur. Hepimiz sağlıklı bebişlere kavuşuruz 🙏🏼

Ödüm kopuyor bi aksılık daha olup ertelenecek diye .rahım kalınlıgı yüzünden ertelenen bi sürü insan var 🥱sağ ol cnm .senin naturel sıklus mu yoksa transfer öncesi ilac vs kullandın mı estrofem vb .ben transfere kadar sadece folik asit bir de yarın ovitrelle çatlatma kullanacağım .bu arada ,betan güzel ılerlıyordur insallah 🙂senın minnoslar 2taneydi ,bakarsın ikiz olur
İçini ferah tut inşallah güzel olacak sürecin 🙏.Benim bu denemem ilaçlı.2
denemem natürel olmuştu.senin gibi vitamin ve çatlatma iğnesi kullanmıştım sadece.
Henüz beta değerimi bilmiyorum çarşamba günü test günüm ama kasette takip ediyorum son koyuluga bugün ulaştım şükür 🥰

Çok da bitkisel ürünlere yüklenme canım. Doktorun verdiği ilaçlarda yükseltecek ya çok yüksek olması da sorun olur Allah korusun. Şu an bile gayet iyi kalınlıkta.
Ben bugün test yaptım hcg 27 çıktı, biraz düşük gibi ama test günüm 16sını tekrarlayacağım o zamana. İnşallah düzenli artışım olur. Hepimiz sağlıklı bebişlere kavuşuruz 🙏🏼

kuzum daha var ama gününe bu değerin 4 katını düşünsene ozmn gayet normal bi seviyeye ulaşıyor gününde yapsaydın eğer. sakın düşük die düşünüp içini karartma bak lütfen ne düşünse oluyo bazen insan zihni çok garip bişey aman diyim😍🙏 işte bu yüzden erken test yapmaktan vazgeçiyorum😣

Aynen katılıyorum ekstra bir şey yapma.Ben doktoruma ilerleme pek olmamis dediğim de istemiyorum zaten fazlasını 11 üstüne çıkmasın dedi.Her ne kadar 14 e kadar normal olsa da her doktorun yöntemi farklı benim ki 8-11 arasını en ideal görüyor.

denemem natürel olmuştu.senin gibi vitamin ve çatlatma iğnesi kullanmıştım sadece.
Henüz beta değerimi bilmiyorum çarşamba günü test günüm ama kasette takip ediyorum son koyuluga bugün ulaştım şükür 🥰

ah o koyuluk için deliriyorummm🥰🥰 inşallah bize de nasip olur tüm bekleyenlere🤲
Gözün aydın canım sağlıkla kucagında göstersin allah inşallah🙏

Yaa ne kadar çok ortak yönümüz varmış 😊 ben devlette öğretmenim, 10 gün rapor verdi benim doktorum. Sana da rapor verse doktor, idare yine de sorun çıkarır mı?
İnsallah bebislerin sana sıkı sıkı tutunmustur dualarimiz seninle :) Bende ocak tatiline denk getirmeyi planlıyorum. Aslinda izin alabilirim 10 gun ama bu tutmazsa sonra bidaha 10 gun seneye anlasmazlar benimle😂

Evet kuzum haklısın ama benım dogal transfer çatlatma iğnesi Dısında hıc bi ilac kullanmıyorum. Bu arada cok sevındım pozitif yani 🙏😊🥰yukselır annesi daha cok minnak o 🙏ben daha önce regle 4.55le hamıle olduğumu ogrendım ve reglle 2 gün önce bu değerdi .o tüp benek degıldı genetık sorunu vardı diye sonlandırıldı .hepımız ıcın hayırlısı 🙏

Erken öğrenınce de beklemesi zor oluyor dimi 😌nasıl dayandın brn şimdiye dek kac defa kan vermıstım 🙃😎

Back