- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 158
- 35
Cikabilir Ama cikmayadabilir canim 10. günü beklesen sanki daha net sonuc alirsin. 3. gün embriyosuysa tutunmus olsa bile degerin anca baslayabilir yükselmeyeBugün transferdn snra 6.gün.. başladım yine kendimi dinlemeye niyeyse bugün çok stres oldum.. çok kararlıydım kan verme gününden önce hiçbişey yapmıcaktım falan nerdeeee 2gün sonra idrar testlerini dolduracam sanırım eve3.gün embriyosu 8.gün çıkar mı dersiniz ne zmn yapsam?
Bence de gayet güzel bir deger canim zaten yaptigin testlerden de belli ilerleyisi, hep koyulasti 2. cizgi. 2 gün sonra da katlanarak artacaktirÇok teşekkür ederim inşallah herşey yolunda gider 9.gün için 99,61 iyi mi ben bilemedim ama doktoruma göre gayet iyiymiş şimdi heyecanla iki gün sonra ki değeri bekliyorum.
Cikabilir Ama cikmayadabilir canim 10. günü beklesen sanki daha net sonuc alirsin. 3. gün embriyosuysa tutunmus olsa bile degerin anca baslayabilir yükselmeye
Evet Aynen öyle canim, cok zor bekleyis biliyorum ama tutabiliyorsan tut kendini biraz dahahaklısın canım acele edip bide çıkmayınca daha da stres olucam dişimi sıkmam lazım biraz dahaa
İnşallah canım ya hem ikinci testi istedi hem de 22 Eylülde keseyi görmek için gel dedi. Merak hiç bitmiyor şimdi 1 mi tuttu 2 mi tuttu acaba diye heyecan yaptım ama 1 de olsa sağlıklı olsun kucağıma alabileyim yeterli ikinci bonus olur artık :)Bence de gayet güzel bir deger canim zaten yaptigin testlerden de belli ilerleyisi, hep koyulasti 2. cizgi. 2 gün sonra da katlanarak artacaktir
İnşallah canım ya hem ikinci testi istedi hem de 22 Eylülde keseyi görmek için gel dedi. Merak hiç bitmiyor şimdi 1 mi tuttu 2 mi tuttu acaba diye heyecan yaptım ama 1 de olsa sağlıklı olsun kucağıma alabileyim yeterli ikinci bonus olur artık :)
9-10 dan önce yapma çıkmama ihtimali yüksek sonra negatif diye düşünür üzülürsün.Dayanirsan 10.gunu yap derim yok duramam diyorsan 9. GünüBugün transferdn snra 6.gün.. başladım yine kendimi dinlemeye niyeyse bugün çok stres oldum.. çok kararlıydım kan verme gününden önce hiçbişey yapmıcaktım falan nerdeeee 2gün sonra idrar testlerini dolduracam sanırım eve3.gün embriyosu 8.gün çıkar mı dersiniz ne zmn yapsam?
Benim de günüm yarın ben de adet ağrısı çekiyorum ama.ikinci çizgiyi gördüm.sukur zaten hemen hemen aynı belirtiler ki dinleme kendini.Kendini oyala sabırla beklemeye çalış kolay değil ama yapabildiğin kadar dayanRegl günüm yarın normalde ve bgn deli gibi regl sancısı çekiyorum belkide ondan modum düştü. Merak sardı iyice..
ayyyy çok sevindim önceden yazdıysan kaçırmışım şimdi gördüm çok sevindim canım yaaaaaa. Aynı gün transfer olmuştuk dimi seninle. İnşallah sağlıcakla kucağına da almak nasip olur.Benim de günüm yarın ben de adet ağrısı çekiyorum ama.ikinci çizgiyi gördüm.sukur zaten hemen hemen aynı belirtiler ki dinleme kendini.Kendini oyala sabırla beklemeye çalış kolay değil ama yapabildiğin kadar dayan
Amin canım ins.hepimizin.ayyyy çok sevindim önceden yazdıysan kaçırmışım şimdi gördüm çok sevindim canım yaaaaaa. Aynı gün transfer olmuştuk dimi seninle. İnşallah sağlıcakla kucağına da almak nasip olur.
Amin canım inşallah yaAmin canım ins.hepimizin.
Evet aynı gün olduk.Tesekkur ederimÇarşamba kan günüm benim değerimi o zaman öğreneceğim.Sen öğrendin darısı bana.Saglikla ilerlesinler inşallah
Tamam canımAmin canım inşallah ya
Umarım senin de çok güzel bir değerin olur yazdığında beni de etiketle olur mu kaçırmak istemem
Bana da transferden sonra bir doz yapılması gereken iğneyi 2 doz yaptı hemşire.Doktor bir sorun olmaz sonra ki dozu kontrol edip yaparız dedi.Bu arada bende yurt dışındayım bana iletişim numarası verdiler ama daha açan olmadıYok maalesef canim kimsenin numarasi… Ben yurtdisindayim da burda öyle birinin iletisim icin numaralarini vermiyorlarNapicam bilmiyorum tam 3 gün 2 ilaci eksik 1 ilaci da fazla icmis
Benimde 5 Eylül de 3. Gün embriyosu transfer edildi test günlerimiz aynı.Ama benim ki epey geç olmuş oluyor 12. Gün yapalım testi dedik erken 15. Gün yapılıyor dedi doktor.Cuma günü kontrole gitmiştim eşim evde biz test yapsak olur mu dedi.Doktorda aldığı ilaçlardan zaten pozitif çıkar kafanızı karıştırmayın dediMerhabalar bende Eylül ayında transfer olanlardanım 8 Eylül de transferim gerçekleşti 2tane 3. Gün embriyosu dondurulmuş transfer yapıldı ben de yıllık iznime denk geldi transferden sonraki gün yolculuk yaptım başka bir şehre bu konu da biraz endişeliyim insallah sıkıntı olmamıştır bugün 5. Günüm oluyor benım de göğüslerimde ağrım var baya bir de sağ kaşığımda agrı alıyor belirtisidir bilmiyorum ama 20 Eylül ü dört gözle bekliyorum bu arada 3.transferimdi benim hepimizin hakkında en hayırlısı nasılsa öyle olur inşallahh
Merhaba umarım güzel sonuçlar alırsınızMerhaba herkese
Yaşım 38
Daha önce 2 defa başarısız tüp bebek denemem olmuştu
Bu defa başka bir klinikle yeniden başladık,
1 sağlıklı 5. gün embriyosu elde ettik, histeroskopi yapıldı ve haftada 1 serum tedavisi de uygulanıyortransferim dün yapıldı
23'ünde testle öğreneceğiz
Umarım isteyen her kadın anne olurverimli bir ay olsun hepimiz için
Dikkat et kendine sen artık hamilesin arkadasımEvet canım nasipse yarın iş başı yapacağım uzun aradan sonra
Benim de günüm yarın ben de adet ağrısı çekiyorum ama.ikinci çizgiyi gördüm.sukur zaten hemen hemen aynı belirtiler ki dinleme kendini.Kendini oyala sabırla beklemeye çalış kolay değil ama yapabildiğin kadar dayan
En iyisini yapiyosun canim Ben de calisicam valla bu sefer tüm gün ayakta olucam, hic kafama takmicam artik yattim da ne oldu sanki. Kacinci günün senin canim bugün?başka belirtin varmı canım mesela memelerde bişey vs.
Benim önceki gebeliğimde memelerime aşırı iğneler batmıştı hep o belirtiyi arıyorum şimdi haliyleBen artk yatma olayını bi kenara bıraktım baya çıkıyorum dolaşıyorum da allaha emanet yattıkça düşünüyorum çünkü
En iyisini yapiyosun canim Ben de calisicam valla bu sefer tüm gün ayakta olucam, hic kafama takmicam artik yattim da ne oldu sanki. Kacinci günün senin canim bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?