Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Cikabilir Ama cikmayadabilir canim 10. günü beklesen sanki daha net sonuc alirsin. 3. gün embriyosuysa tutunmus olsa bile degerin anca baslayabilir yükselmeye

Çok teşekkür ederim inşallah herşey yolunda gider 9.gün için 99,61 iyi mi ben bilemedim ama doktoruma göre gayet iyiymiş şimdi heyecanla iki gün sonra ki değeri bekliyorum.
Bence de gayet güzel bir deger canim zaten yaptigin testlerden de belli ilerleyisi, hep koyulasti 2. cizgi. 2 gün sonra da katlanarak artacaktir

Bence de gayet güzel bir deger canim zaten yaptigin testlerden de belli ilerleyisi, hep koyulasti 2. cizgi. 2 gün sonra da katlanarak artacaktir
İnşallah canım ya hem ikinci testi istedi hem de 22 Eylülde keseyi görmek için gel dedi. Merak hiç bitmiyor şimdi 1 mi tuttu 2 mi tuttu acaba diye heyecan yaptım ama 1 de olsa sağlıklı olsun kucağıma alabileyim yeterli ikinci bonus olur artık :)

muhtemelen tek gibi duruyor canim ama bilemeyiz tabi. Ikiz olanlarda genelde baya yüksek degerler cikiyor. Aynen öyle bir olsun bizim olsun saglikli olsun insallah en önemlisi

Ayyy tek olsun, sağlıklı olsun, benim olsun valla. Zaten bu yola ilk bir taneye gönül koyarak başlıyoruz. 2-3 Rabbim isterse verir. :)

9-10 dan önce yapma çıkmama ihtimali yüksek sonra negatif diye düşünür üzülürsün.Dayanirsan 10.gunu yap derim yok duramam diyorsan 9. Günü

Regl günüm yarın normalde ve bgn deli gibi regl sancısı çekiyorum belkide ondan modum düştü. Merak sardı iyice..
Benim de günüm yarın ben de adet ağrısı çekiyorum ama.ikinci çizgiyi gördüm.sukur zaten hemen hemen aynı belirtiler ki dinleme kendini.Kendini oyala sabırla beklemeye çalış kolay değil ama yapabildiğin kadar dayan

ayyyy çok sevindim önceden yazdıysan kaçırmışım şimdi gördüm çok sevindim canım yaaaaaa. Aynı gün transfer olmuştuk dimi seninle. İnşallah sağlıcakla kucağına da almak nasip olur.

ayyyy çok sevindim önceden yazdıysan kaçırmışım şimdi gördüm çok sevindim canım yaaaaaa. Aynı gün transfer olmuştuk dimi seninle. İnşallah sağlıcakla kucağına da almak nasip olur.
Amin canım ins.hepimizin.
Evet aynı gün olduk.Tesekkur ederim Çarşamba kan günüm benim değerimi o zaman öğreneceğim.Sen öğrendin darısı bana.Saglikla ilerlesinler inşallah

Amin canım ins.hepimizin.
Evet aynı gün olduk.Tesekkur ederim Çarşamba kan günüm benim değerimi o zaman öğreneceğim.Sen öğrendin darısı bana.Saglikla ilerlesinler inşallah
Amin canım inşallah ya
Umarım senin de çok güzel bir değerin olur yazdığında beni de etiketle olur mu kaçırmak istemem

Yok maalesef canim kimsenin numarasi… Ben yurtdisindayim da burda öyle birinin iletisim icin numaralarini vermiyorlar Napicam bilmiyorum tam 3 gün 2 ilaci eksik 1 ilaci da fazla icmis
Bana da transferden sonra bir doz yapılması gereken iğneyi 2 doz yaptı hemşire.Doktor bir sorun olmaz sonra ki dozu kontrol edip yaparız dedi.Bu arada bende yurt dışındayım bana iletişim numarası verdiler ama daha açan olmadı

Benimde 5 Eylül de 3. Gün embriyosu transfer edildi test günlerimiz aynı.Ama benim ki epey geç olmuş oluyor 12. Gün yapalım testi dedik erken 15. Gün yapılıyor dedi doktor.Cuma günü kontrole gitmiştim eşim evde biz test yapsak olur mu dedi.Doktorda aldığı ilaçlardan zaten pozitif çıkar kafanızı karıştırmayın dedi

Merhaba umarım güzel sonuçlar alırsınızSerum tedavisi ne için yapılıyor yeni bulunan bir yöntem mi?Siz mi istediniz doktorunuz mu uygun gördü?

başka belirtin varmı canım mesela memelerde bişey vs.
Benim önceki gebeliğimde memelerime aşırı iğneler batmıştı hep o belirtiyi arıyorum şimdi haliyle Ben artk yatma olayını bi kenara bıraktım baya çıkıyorum dolaşıyorum da allaha emanet yattıkça düşünüyorum çünkü

En iyisini yapiyosun canim Ben de calisicam valla bu sefer tüm gün ayakta olucam, hic kafama takmicam artik yattim da ne oldu sanki. Kacinci günün senin canim bugün?

En iyisini yapiyosun canim Ben de calisicam valla bu sefer tüm gün ayakta olucam, hic kafama takmicam artik yattim da ne oldu sanki. Kacinci günün senin canim bugün?

yatıp düşündükçe psikolojim bozuldu resmen ya dediğin gibi yattıkta oldu mu sanki.. ben seni sanki daha önceki topiclerden hatırlıyorum taa ocak şubattan olabilir mi? Benim transferim anca olabildi de 6eylül de oldu transferim bugün 7.günüm 3.gün çift embriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…