Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

benim transfer gününde kesmem gereken ilacım vardı, transfer olacağım gün de içtim, hemşireme sordum, hiçbir şey olmaz dedi. Hemşirenin numarası var mı, mesaj at hemen, olumlu düşünelim

benim transfer gününde kesmem gereken ilacım vardı, transfer olacağım gün de içtim, hemşireme sordum, hiçbir şey olmaz dedi. Hemşirenin numarası var mı, mesaj at hemen, olumlu düşünelim
Yok maalesef canim kimsenin numarasi… Ben yurtdisindayim da burda öyle birinin iletisim icin numaralarini vermiyorlar Napicam bilmiyorum tam 3 gün 2 ilaci eksik 1 ilaci da fazla icmis oluyorum

aiiyy heyecan dorukta umarım senin için her şey rast gider güzel geçsin
Ben cok güzel karistirdim herseyi Cok sinirim bozuldu daha Transfer olmadan. Neyse napayim yani oldu artik.. iptal de edilemez dondurulmus embriyo olcak cünkü bi de onu eritcekler falan. Ne güzel tatli bi heycanim vardi suan yerini endise aldi

yarın transferden önce söylersin bence endişelenme, ben de transferden önce söyledim, strese sokma kendini anın tadını çıkar, mutlaka eğer eksiklik hissederlerse onu dengeleyici önlem alırlar (ilaç arttırımı gibi) bu arada benim transferden sonra da estofem devam ediyor, muhtemelen sana da verirler bir şekilde dengelenir, güzel düşün bu heyecandan 50 tane şeyi yanlış yapıyoruz zaten

Benım ilk denemem olacak ,2tanecik embriyom var bir tanesi transfer edilecek bu ayın 20 si rapor ıcın ısrarcı olacağım bi sekılde ben de .

Estrofem Aynen Bende de öyle canim günde 3ten 1e düsürüp Transfer sonrasi da dahil icmem gerektigi yaziyor. Ben Ama 3 kere ictim estrofemi 1 kere icmem gerekirken ve o diger 2 ilaci hic almadim Allahim ya

Merhaba canım ben daha transfer olmadım transferden sonra bi hafta alırım diye düşüyorum tüp bebek merkezinden .umarım verırler

Ayy canım sen de mi öğretmensin

Estrofem Aynen Bende de öyle canim günde 3ten 1e düsürüp Transfer sonrasi da dahil icmem gerektigi yaziyor. Ben Ama 3 kere ictim estrofemi 1 kere icmem gerekirken ve o diger 2 ilaci hic almadim Allahim ya
seni teselli etmek için söylemiyorum, bir defasında çatlatma iğnesini sürecin en başında yapmıştım ve bu sebeple bütün süreci ertelemek zorunda kalmıştık

yarın güzel haberlerini bekliyor olacağım

Off nasil söylücem yaa bunu Zaten doktorum da dogru düzgün almanca bilmiyor yani biliyor da o da yabanci sonradan ögrenmis bi türlü tam anlasamiyoruz söylemesem mi acaba ya. Catlatma ignesi de evet olmamis cünkü neyi catlaticak o kdar erken

İnsallah guzel sonuçlanır canım sunan nerede tedavı görüyorsun ?serum neden ? Sen mi istedın ? Yoksa bi sorun mu var tanı konmuş .bana da hısteroskopi yapıldı 20 si gibi transfer olacak

İnsallah guzel sonuçlanır canım sunan nerede tedavı görüyorsun ?serum neden ? Sen mi istedın ? Yoksa bi sorun mu var tanı konmuş .bana da hısteroskopi yapıldı 20 si gibi transfer olacak
Kullandığım serum için internette şöyle yazıyor; vücut, embriyoyu dışarıdan gelen bir madde olarak kabul edip, aslında süreç düzgün gitse de reddedebilirmiş. Serum da aslında ona vucudun bağışıklığını sağlıyor anladığım kadarıyla. Bir de progestan'ın vajinal tableti dışında, kalçadan 2 günde 1 vurulduğum iğneler var onlar da tutunmasına yardımcı oluyormuş, ben şu an bahçeci'de tedavi görüyorum, önceki iki denemem ataşehir memorial'daydı.

Bu işlemler biraz daha şansı arttırması adına yapılıyormuş, doktorum anlattı hepsini detaylıca ben de yapılsın istedim, çünkü bir yerden sonra artık hem bedenen hem de ruhen çok yorucu oluyor

senin transferinden 3 gün sonra gibi de ben sonucumu öğrenmiş olacağım hepimiz güzel haberler alalım

Ne söyleseler ,ne duysak yaptırıyoruz .tüp bebek süreci de böyle bi şeymiş malesef .hiç bi sorun yokken histeroskopi ameliyatı olmak gibi mesela .umarım her şey güzel olur cok fazla gebe var Eylül başlığında ,ben açmıştım .hepımıze şans getırsın insallah

Gözün aydın canımm sağlıkla büyüsün değerlerin ve bebeğin inşallahh
Çok teşekkür ederim inşallah herşey yolunda gider 9.gün için 99,61 iyi mi ben bilemedim ama doktoruma göre gayet iyiymiş şimdi heyecanla iki gün sonra ki değeri bekliyorum.

Bugün transferdn snra 6.gün.. başladım yine kendimi dinlemeye niyeyse bugün çok stres oldum.. çok kararlıydım kan verme gününden önce hiçbişey yapmıcaktım falan nerdeeee 2gün sonra idrar testlerini dolduracam sanırım eve 3.gün embriyosu 8.gün çıkar mı dersiniz ne zmn yapsam?

Regl günüm yarın normalde ve bgn deli gibi regl sancısı çekiyorum belkide ondan modum düştü. Merak sardı iyice..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…