- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 158
- 35
Gözün aydın canımm sağlıkla büyüsün değerlerin ve bebeğin inşallahhKızlar bugün test günümdü 9.gün 99.61 şükürler olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canımm sağlıkla büyüsün değerlerin ve bebeğin inşallahhKızlar bugün test günümdü 9.gün 99.61 şükürler olsun.
benim transfer gününde kesmem gereken ilacım vardı, transfer olacağım gün de içtim, hemşireme sordum, hiçbir şey olmaz dedi. Hemşirenin numarası var mı, mesaj at hemen, olumlu düşünelimYa kızlar şuan öyle bir şoktayım ki anlatamam ben 3 gündür içmem gereken ilaçları içmiyormuşum be yarın transferim var. Bin tane şeyle uğraşmaktan kaçırmışım yanlış görmüşüm. Ayın 8inde ultrasona gitmiştim. 9undan itibaren estrofemi günde 3ten 1e düşürüp, sabah akşam duphaston ve arefam başlamam gerekiyormuş. Ben bunu transfer sonrası diye gördüm kafayı yicem şimdi. Bişey olur mu acaba ya?? Hemen okur okumaz içtim duphastonu ve arefamı aldım vajinal. Gece geç saatte tekrar alıcam bugünü kurtarmak için
aiiyy heyecan dorukta umarım senin için her şey rast gider güzel geçsinMerhaba canım hadi inşallah bu defa güzel haberler alırsın aminn inşallah allahım bu duyguyu tattırır.. benim de transferim yarın kısmetse
Yok maalesef canim kimsenin numarasi… Ben yurtdisindayim da burda öyle birinin iletisim icin numaralarini vermiyorlar Napicam bilmiyorum tam 3 gün 2 ilaci eksik 1 ilaci da fazla icmis oluyorumbenim transfer gününde kesmem gereken ilacım vardı, transfer olacağım gün de içtim, hemşireme sordum, hiçbir şey olmaz dedi. Hemşirenin numarası var mı, mesaj at hemen, olumlu düşünelim
Ben cok güzel karistirdim herseyi Cok sinirim bozuldu daha Transfer olmadan. Neyse napayim yani oldu artik.. iptal de edilemez dondurulmus embriyo olcak cünkü bi de onu eritcekler falan. Ne güzel tatli bi heycanim vardi suan yerini endise aldiaiiyy heyecan dorukta umarım senin için her şey rast gider güzel geçsin
yarın transferden önce söylersin bence endişelenme, ben de transferden önce söyledim, strese sokma kendini anın tadını çıkar, mutlaka eğer eksiklik hissederlerse onu dengeleyici önlem alırlar (ilaç arttırımı gibi) bu arada benim transferden sonra da estofem devam ediyor, muhtemelen sana da verirler bir şekilde dengelenir, güzel düşün bu heyecandan 50 tane şeyi yanlış yapıyoruz zatenBen cok güzel karistirdim herseyi Cok sinirim bozuldu daha Transfer olmadan. Neyse napayim yani oldu artik.. iptal de edilemez dondurulmus embriyo olcak cünkü bi de onu eritcekler falan. Ne güzel tatli bi heycanim vardi suan yerini endise aldi
Benım ilk denemem olacak ,2tanecik embriyom var bir tanesi transfer edilecek bu ayın 20 si rapor ıcın ısrarcı olacağım bi sekılde ben de .Merhaba cnm ben meslek dersi öğretmeniyim. Bizde de sınıflar 48 kişi valla doktoruna ısrar et çok ayakta kalıyorum de mutlaka olabildiğince rapor al.
Yaşım 30, ikinci transferim bu. İlkinde taze embriyo transfer edilmişti 1 adet ama tutmadı. Şimdi dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi. Bunlar son embriyolarımızdı. Bu da olmazsa her şey sil baştan yaşanacak
İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız.
Senin durumun ne biraz bahsetsene
Estrofem Aynen Bende de öyle canim günde 3ten 1e düsürüp Transfer sonrasi da dahil icmem gerektigi yaziyor. Ben Ama 3 kere ictim estrofemi 1 kere icmem gerekirken ve o diger 2 ilaci hic almadim Allahim yayarın transferden önce söylersin bence endişelenme, ben de transferden önce söyledim, strese sokma kendini anın tadını çıkar, mutlaka eğer eksiklik hissederlerse onu dengeleyici önlem alırlar (ilaç arttırımı gibi) bu arada benim transferden sonra da estofem devam ediyor, muhtemelen sana da verirler bir şekilde dengelenir, güzel düşün bu heyecandan 50 tane şeyi yanlış yapıyoruz zaten
Merhaba canım ben daha transfer olmadım transferden sonra bi hafta alırım diye düşüyorum tüp bebek merkezinden .umarım verırlerE epoh34 @menekse_234 kızlar selam bende çarşamba günü transferimi oldum bende ortaokul da bilişim öğretmeniyim prrşembe cuma rapor aldım bugün ve yarın da dinlenicem ama pazartesi okula ve nöbetçiyim Siz transfer sonrası mi 10 gün rapor aldınız acaba
Ayy canım sen de mi öğretmensinHadi hayırlı olsun sımsıkı tutunsun inşallah
Ben de öğretmenim transfer günüm cumaya denk gelmişti sonraki hafta için 5 gün rapor aldım hafta sonları ile birleşti 9 oluyor yarın.Henuz okula açılış yapmadım pazartesi yapacağım inşallah.
Embriyon 5. Günde senin dinlenme 4 gün olmuş olacak zaten o zamana tutunmuş oluyor.Cok ayakta kalmamaya calis her fırsatta otur.Sikinti olmaz merak etme
seni teselli etmek için söylemiyorum, bir defasında çatlatma iğnesini sürecin en başında yapmıştım ve bu sebeple bütün süreci ertelemek zorunda kalmıştıkEstrofem Aynen Bende de öyle canim günde 3ten 1e düsürüp Transfer sonrasi da dahil icmem gerektigi yaziyor. Ben Ama 3 kere ictim estrofemi 1 kere icmem gerekirken ve o diger 2 ilaci hic almadim Allahim ya
Off nasil söylücem yaa bunu Zaten doktorum da dogru düzgün almanca bilmiyor yani biliyor da o da yabanci sonradan ögrenmis bi türlü tam anlasamiyoruz söylemesem mi acaba ya. Catlatma ignesi de evet olmamis cünkü neyi catlaticak o kdar erkenseni teselli etmek için söylemiyorum, bir defasında çatlatma iğnesini sürecin en başında yapmıştım ve bu sebeple bütün süreci ertelemek zorunda kalmıştık
yarın güzel haberlerini bekliyor olacağım
İnsallah guzel sonuçlanır canım sunan nerede tedavı görüyorsun ?serum neden ? Sen mi istedın ? Yoksa bi sorun mu var tanı konmuş .bana da hısteroskopi yapıldı 20 si gibi transfer olacakMerhaba herkese
Yaşım 38
Daha önce 2 defa başarısız tüp bebek denemem olmuştu
Bu defa başka bir klinikle yeniden başladık,
1 sağlıklı 5. gün embriyosu elde ettik, histeroskopi yapıldı ve haftada 1 serum tedavisi de uygulanıyor transferim dün yapıldı
23'ünde testle öğreneceğiz
Umarım isteyen her kadın anne olur verimli bir ay olsun hepimiz için
Kullandığım serum için internette şöyle yazıyor; vücut, embriyoyu dışarıdan gelen bir madde olarak kabul edip, aslında süreç düzgün gitse de reddedebilirmiş. Serum da aslında ona vucudun bağışıklığını sağlıyor anladığım kadarıyla. Bir de progestan'ın vajinal tableti dışında, kalçadan 2 günde 1 vurulduğum iğneler var onlar da tutunmasına yardımcı oluyormuş, ben şu an bahçeci'de tedavi görüyorum, önceki iki denemem ataşehir memorial'daydı.İnsallah guzel sonuçlanır canım sunan nerede tedavı görüyorsun ?serum neden ? Sen mi istedın ? Yoksa bi sorun mu var tanı konmuş .bana da hısteroskopi yapıldı 20 si gibi transfer olacak
Ne söyleseler ,ne duysak yaptırıyoruz .tüp bebek süreci de böyle bi şeymiş malesef .hiç bi sorun yokken histeroskopi ameliyatı olmak gibi mesela .umarım her şey güzel olur cok fazla gebe var Eylül başlığında ,ben açmıştım .hepımıze şans getırsın insallahKullandığım serum için internette şöyle yazıyor; vücut, embriyoyu dışarıdan gelen bir madde olarak kabul edip, aslında süreç düzgün gitse de reddedebilirmiş. Serum da aslında ona vucudun bağışıklığını sağlıyor anladığım kadarıyla. Bir de progestan'ın vajinal tableti dışında, kalçadan 2 günde 1 vurulduğum iğneler var onlar da tutunmasına yardımcı oluyormuş, ben şu an bahçeci'de tedavi görüyorum, önceki iki denemem ataşehir memorial'daydı.
Bu işlemler biraz daha şansı arttırması adına yapılıyormuş, doktorum anlattı hepsini detaylıca ben de yapılsın istedim, çünkü bir yerden sonra artık hem bedenen hem de ruhen çok yorucu oluyor
senin transferinden 3 gün sonra gibi de ben sonucumu öğrenmiş olacağım hepimiz güzel haberler alalım
Evet canım oksapar 0,4 ml yarın alıp başlayacağım.oksapar mı verdi cnm.
Evet canım nasipse yarın iş başı yapacağım uzun aradan sonraAyy canım sen de mi öğretmensin
Çok teşekkür ederim inşallah herşey yolunda gider 9.gün için 99,61 iyi mi ben bilemedim ama doktoruma göre gayet iyiymiş şimdi heyecanla iki gün sonra ki değeri bekliyorum.Gözün aydın canımm sağlıkla büyüsün değerlerin ve bebeğin inşallahh