Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Yaşınız fazlaysa riske atıp 5 gün bekletmiyorlar anne karnı labaratuvardan daha iyidir mantığıyla donduruyolar bana böyle dediler. Yani 3 gün olması kalitesiz demek değil

Süperrrr tebrik ederim cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Belirtin var mıydı bizimle paylaşır mısın
Teşekkür ederim. Belirti olarak transferden sonra hep belim ağrıdı o kadar birde gögüslerimde mavi damarlar çok fazlalaşmıştı başkada bişey hissetmedim canım.

Yaşınız fazlaysa riske atıp 5 gün bekletmiyorlar anne karnı labaratuvardan daha iyidir mantığıyla donduruyolar bana böyle dediler. Yani 3 gün olması kalitesiz demek değil
yaşım fazla değil ama tek embriyo oluşunca riske atmak istemediler sanırım. 3.gün iyi kalitede dedi zaten. Genelde 5. günde kalite oranını harflendiriyorlar ya ben o açıdan bilmiyorum dedim 3. gün olunca harflendirmiyorlar yani. Teşekkür ederim :)

Mrb bende Memorial gittim pekte ilgilenmediler . Dr. Yucel şahinden hep parayı anlattılar bana bebek ile birşey demediler . Bende bu Eylül'de , medikal Park hastanesi altın baş ünv yapacamda bugün adet oldum daha yeni şimdi ilk aşamalar nelerdir sizden öğrenmek isterim neler yaşadınız

Merhabalar bende Eylül ayında transfer olanlardanım 8 Eylül de transferim gerçekleşti 2tane 3. Gün embriyosu dondurulmuş transfer yapıldı ben de yıllık iznime denk geldi transferden sonraki gün yolculuk yaptım başka bir şehre bu konu da biraz endişeliyim insallah sıkıntı olmamıştır bugün 5. Günüm oluyor benım de göğüslerimde ağrım var baya bir de sağ kaşığımda agrı alıyor belirtisidir bilmiyorum ama 20 Eylül ü dört gözle bekliyorum bu arada 3.transferimdi benim hepimizin hakkında en hayırlısı nasılsa öyle olur inşallahh

merhaba cnm
bende bir karasızlık var biraz daha farklı.haziran ayında tek embriyo transferi oldum tuttu şükür ama 7haftalıkken kalbi durdu.eşimle genetik testlerimizi verdik bir sıkıntı var mı diye.genetikte bir sıkınıtı çıkmadı ama bende kan pıhtılaşması çıktı ama bu düşüğüm kan pıhtılaşması ile alakalı olduğunu düşünmüyor doktor çünkü ben aspirin ve oksapar kullanıyordun tedaviyi zsten uyguluyorduk.şimdi de kalan iyi kalitede iki embriyoyu koyalım diyor bende iki mi tek mi diye çok kararsızım.doktorun düşüncesi birinden birine birşey olursa biri kalsın ama ben ya ikiz olursa diye düşünüyorum allahım böyle bir lüksümüz yok ama tek çocuk istiyorum
birde haşimato hastasıyım bağışıklıkla alakalı bir dir durum varsa elimde en azından bir embriyo kalsın bu olmusuz olursa,bağışıklıkla alakalı olan testi yaptırıp son embriyoyu öyle mi kullansam diyorum.offf çok zor bir karar..

cnm merhabalar bende de kan pıhtılaşması çıktı.doktor pıhtılaşma için nasıl bir tedvi uyguluyor sana acaba..
Bende de kan pıhtılaşması var. Doktorum yarın göbekten iğneye başla ve 9 ay boyunca kullanacaksın dedi.

Merhaba herkese
Yaşım 38
Daha önce 2 defa başarısız tüp bebek denemem olmuştu

Bu defa başka bir klinikle yeniden başladık,
1 sağlıklı 5. gün embriyosu elde ettik, histeroskopi yapıldı ve haftada 1 serum tedavisi de uygulanıyor transferim dün yapıldı

23'ünde testle öğreneceğiz

Umarım isteyen her kadın anne olur verimli bir ay olsun hepimiz için

Ya kızlar şuan öyle bir şoktayım ki anlatamam ben 3 gündür içmem gereken ilaçları içmiyormuşum be yarın transferim var. Bin tane şeyle uğraşmaktan kaçırmışım yanlış görmüşüm. Ayın 8inde ultrasona gitmiştim. 9undan itibaren estrofemi günde 3ten 1e düşürüp, sabah akşam duphaston ve arefam başlamam gerekiyormuş. Ben bunu transfer sonrası diye gördüm kafayı yicem şimdi. Bişey olur mu acaba ya?? Hemen okur okumaz içtim duphastonu ve arefamı aldım vajinal. Gece geç saatte tekrar alıcam bugünü kurtarmak için

Merhaba canım hadi inşallah bu defa güzel haberler alırsın aminn inşallah allahım bu duyguyu tattırır.. benim de transferim yarın kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…