Yaşınız fazlaysa riske atıp 5 gün bekletmiyorlar anne karnı labaratuvardan daha iyidir mantığıyla donduruyolar bana böyle dediler. Yani 3 gün olması kalitesiz demek değilembriyo kalitesi olayını bilmiyorum yani şöyle ki 3. gün 8 çekirdekli iyi kalitede bir embriyoydu dondurduk dedi embriyolog. 5.güne bırakmadıkları için kalite olayını bilemiyorum. Benim de tam olarak bu söylediğiniz noktalarda kafam karıştı zatenİkimizden de kan aldı genetiğe bakalım diye orda da bir şey çıkmayınca karıştım iyice
SüperrrrKızlar bugün test günümdü 9.gün 99.61 şükürler olsun.
Tebrik ederim hayırlı olsun artarak devam etsin inşallahKızlar bugün test günümdü 9.gün 99.61 şükürler olsun.
Maşallah canımKızlar bugün test günümdü 9.gün 99.61 şükürler olsun.
Hadi gözün aydın sağlıcakla ilerlesin inşallahSüperrrrtebrik ederim cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Belirtin var mıydı bizimle paylaşır mısın
Teşekkür ederim. Belirti olarak transferden sonra hep belim ağrıdı o kadar birde gögüslerimde mavi damarlar çok fazlalaşmıştı başkada bişey hissetmedim canım.Süperrrrtebrik ederim cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Belirtin var mıydı bizimle paylaşır mısın
yaşım fazla değil ama tek embriyo oluşunca riske atmak istemediler sanırım. 3.gün iyi kalitede dedi zaten. Genelde 5. günde kalite oranını harflendiriyorlar ya ben o açıdan bilmiyorum dedim 3. gün olunca harflendirmiyorlar yani. Teşekkür ederim :)Yaşınız fazlaysa riske atıp 5 gün bekletmiyorlar anne karnı labaratuvardan daha iyidir mantığıyla donduruyolar bana böyle dediler. Yani 3 gün olması kalitesiz demek değil
Evet aynen bana da böylesi mantıklı gelmeye başladı5. Gün olması önemli değil.3. gün iyi dediyse kalitelidir.Karar sizin tabi ama dediğim gibi sonuç negatif olsa da toplama işlemine gireceksiniz.Ama pozitif olsa gerek kalmayacak.ysptirmak mantıklı duruyor
Mrb bende Memorial gittim pekte ilgilenmediler . Dr. Yucel şahinden hep parayı anlattılar bana bebek ile birşey demediler . Bende bu Eylül'de , medikal Park hastanesi altın baş ünv yapacamda bugün adet oldum daha yeni şimdi ilk aşamalar nelerdir sizden öğrenmek isterim neler yaşadınızArkadaşlar buradan birbirimize destek olalım.benım transfer agustosta idi histeroskopi ve çizik atılması gerektıgınden Eylule ertelendi.Sizler de yazarsanız güzel olur :
İlk deneme
Şişli Memorial tüp bebek merkezi
Pgt yapılmış 6ab kalitede tek embriyo transfer edilecek
merhaba cnmkızlar dondurulmuş 1 embriyo transferi mi yoksa tekrar yumurta toplama, embriyo biriktirme mi biraz kararsız durumdayım
Doktor tekrar yumurta toplayalım şansı arttıralım diyor, ben acaba transfer yaptırıp şansımı denesem mi diyorum sizce???
cnm hayırlı olsun %60 %70 artması yeterli oluyorKızlar bende bugun verdım test 10. Gun 179.5 ti bugunkide yanı 12. Gun Ki de 354 gelmıs tam 2 katı degil ama yakın bısey olmaz heralde dımı
cnm merhabalar bende de kan pıhtılaşması çıktı.doktor pıhtılaşma için nasıl bir tedvi uyguluyor sana acaba..Bende de mthfr128c homozigot mutant var
Bende de kan pıhtılaşması var. Doktorum yarın göbekten iğneye başla ve 9 ay boyunca kullanacaksın dedi.cnm merhabalar bende de kan pıhtılaşması çıktı.doktor pıhtılaşma için nasıl bir tedvi uyguluyor sana acaba..
oksapar mı verdi cnm.Bende de kan pıhtılaşması var. Doktorum yarın göbekten iğneye başla ve 9 ay boyunca kullanacaksın dedi.
Merhaba canım hadi inşallah bu defa güzel haberler alırsınMerhaba herkese
Yaşım 38
Daha önce 2 defa başarısız tüp bebek denemem olmuştu
Bu defa başka bir klinikle yeniden başladık,
1 sağlıklı 5. gün embriyosu elde ettik, histeroskopi yapıldı ve haftada 1 serum tedavisi de uygulanıyortransferim dün yapıldı
23'ünde testle öğreneceğiz
Umarım isteyen her kadın anne olurverimli bir ay olsun hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?