Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

ahaha çok normal bence de hormonlardan ben de bir gün kala senaryolar yazmaya başlıyorum

sen şimdi cumartesi göreceksin miniğini tekrar
ben ne zaman biliyo musun biiiir ay sonra
1 ay mıııııı?
Aman Allahımmmmmmm.
Kız nasıl bekleyeceksin o kadar zaman?

Ah canım benim, inşallah sımsıkı tutunmuştur.
İnşallah ikimiz de güzel haberler getiririz.
Nasıl bekleyeceğim o zamana kadar hiç bilmiyorum.
Bi de saat 4’te randevum.
Hele o gün hiç geçme saatler.

Canım çubukta şans olabilir Tılsımlı çubuksa ve bu kez tutunur inşallah Ben bilmiyorum

İnşallah canım inşallah.
Modunuzu düşürmek istemiyorum aslında.
Ama bazen de dayanamayıp yazıyorum işte.
İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza.

işte şimdi sağlık ocağına kayıt yaptırma vakti geldi

çaktırmadan sağlık ocağına giderim dayanamazsam
Kız sağlık ocağında ultrason cihazı yok ki, gitsen ne olacak?
Bence Ebru Hanım’a çaktırmadan 2 hafta sonra başka bi doktora gidersin sen.
Hem ilaçlarını da yazdırırsın.

Merhaba ben kullanıyorum lutinus. Ilk verildiğinde ben de sizin gibi tepki gösterdim nasıl yapicam dedim ama oluyormuş gayet gözünüzü korkutmayın.

Canim bende kullanmıştım çubuğuna ilacı koyuyorsun sonrasında malum yavaş yavaş itele sonuna kadar gitmesine gerek yok yarıyı cok az geçince arkasına baş tık die ilacı bırakıyor yavaş yavaş çek bende çok zorlanmıştim.
Ayaklarını biraz hafif kendine doğru çek bırakınca biraz sık kendini ki rahim ağzın kapanıp içinde kalsın ben 45 dakika uzanır vaziyette kalıyordum tabı yine geliyordu

Cok tesekkurlee uzun aciklamaniz icin Bugun tekrar kontrole gittigimde moralim cok bozuldu pazartesi 10 mm olan yumurtalar bugun sadece 13 mm olmus. Doktor 300mg olan gonalf dozuna 150mg daha Menopur eklemesi yapti 450ye cikardi. Bu yavas gelisimle nasil opu olacak bilmiyorum

Hayırlı olsun arkadaşım bende kullanıyorum çok etkili bi ilaç olduğunu söyledi doktorum reçetede nasıl kullanacağın tedaylı şekilde yazıyor ittirebildiğin kadar ittir dedi doktorum korkma dedi bana transfer sonrasında inşaallah faydası olur

Ah canım benim, inşallah sımsıkı tutunmuştur.
İnşallah ikimiz de güzel haberler getiririz.
Nasıl bekleyeceğim o zamana kadar hiç bilmiyorum.
Bi de saat 4’te randevum.
Hele o gün hiç geçme saatler.
Çok çok amin canım
Zaman konusunda çok haklısın canım ama güzel haberler duyalımda bu heyacanlara streslere değsin inşaallah iyiki burası varda benim biraz kafam dağılıyor zaman geçiyor çalışanlar şanslı evde hiç geçmiyor zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…