- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
- 53
1 ay mıııııı?ahaha çok normal bence de hormonlardan ben de bir gün kala senaryolar yazmaya başlıyorum
sen şimdi cumartesi göreceksin miniğini tekrar
ben ne zaman biliyo musun biiiir ay sonra
Ah canım benim, inşallah sımsıkı tutunmuştur.Kalbini ferah tut canım bazen değer biraz düşüp sonrası daha yüksek çıkıyor inşaallah sağlıkla sımsıkı tutunmuştur bebeğin sağlıklada ilerler bende cumartesi kalp atışı için gideceğim ikimizden çok güzel haberlerle döneriz
1 ay mıııııı?
Aman Allahımmmmmmm.
Kız nasıl bekleyeceksin o kadar zaman?
Canım çubukta şans olabilir Tılsımlı çubuksaArkadaşlar iyi haberlerinize çok seviniyorumozlemgundogdu özlemcim iyi haberlerle dönmüşsün hep böyle devam etsin inşallah salı günü transferim olucak doktor bu sefer progestan fitil yerine lutinus fitil verdi malum artık üçüncü transfer olunca denemediğimiz bişey kalmasın diye uğrasıyor adamcağızda sanırım bunuda aldım ama içinden çubuğu çıktı onunla kullanılıyormus hıc gormemıstım bir bu eksikti dedim akşam akşam kullanan varmı acaba inşallah becerebilirim
İnşallah canım inşallah.Canım çok normal , ne kadar olumlu olalım desek de insanız nihayetindeO yüzden suçlama kendini , paylaş bizimle istediğin kadar .Ama değerin gerçekten düşmediği için bence korkma.Bence geliyor gelmekte olan, hissediyorum miniği .İnşallah Amin Allah’ım sağlıkla gönder miniklerimizi buraya
İnşallah canım inşallah.
Modunuzu düşürmek istemiyorum aslında.
Ama bazen de dayanamayıp yazıyorum işte.
İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza.
Kız sağlık ocağında ultrason cihazı yok ki, gitsen ne olacak?işte şimdi sağlık ocağına kayıt yaptırma vakti geldi
çaktırmadan sağlık ocağına giderim dayanamazsam
Hahaahah yaaa aklıma geldi Sağlık ocağında steteskopla bebeğin kalp atışını duymaya çalışıyodular
Merhaba ben kullanıyorum lutinus. Ilk verildiğinde ben de sizin gibi tepki gösterdim nasıl yapicam dedim ama oluyormuş gayetArkadaşlar iyi haberlerinize çok seviniyorumozlemgundogdu özlemcim iyi haberlerle dönmüşsün hep böyle devam etsin inşallah salı günü transferim olucak doktor bu sefer progestan fitil yerine lutinus fitil verdi malum artık üçüncü transfer olunca denemediğimiz bişey kalmasın diye uğrasıyor adamcağızda sanırım bunuda aldım ama içinden çubuğu çıktı onunla kullanılıyormus hıc gormemıstım bir bu eksikti dedim akşam akşam kullanan varmı acaba inşallah becerebilirim
Canim bende kullanmıştım çubuğuna ilacı koyuyorsun sonrasında malum yavaş yavaş itele sonuna kadar gitmesine gerek yok yarıyı cok az geçince arkasına baş tık die ilacı bırakıyor yavaş yavaş çekArkadaşlar iyi haberlerinize çok seviniyorumozlemgundogdu özlemcim iyi haberlerle dönmüşsün hep böyle devam etsin inşallah salı günü transferim olucak doktor bu sefer progestan fitil yerine lutinus fitil verdi malum artık üçüncü transfer olunca denemediğimiz bişey kalmasın diye uğrasıyor adamcağızda sanırım bunuda aldım ama içinden çubuğu çıktı onunla kullanılıyormus hıc gormemıstım bir bu eksikti dedim akşam akşam kullanan varmı acaba inşallah becerebilirim
Kan verirsin bi de idrar, tansiyon ve kilo ölçümü yapıyorlar bi de.hayaller hayatlar
sağlık ocağında muhabbet edeyim bari orada yapacak başka bi şey yok anladığım kadarıyla
Kizlar benim kan sonucu da çıkmış cumartesi 401di bugün 4 gun sonra da 1592 olmuş sanirim guzel gidiyor
Sagol canimoh ohh maşallah
şahane
10 gün sonra mı gideceksin Ebru Hocayla mı devam edeceksin
Sagol canimyok cuma gunu baska bir doktora gidicem bakalim kese gorunur demişti ebru hoca
Insallah canım bakalim Rabbim bekleyem herkese guzel sonuçlar naisp etsincuma mııı oo çok yakınn
hadi inşallah güzel haberler
Cok tesekkurlee uzun aciklamaniz icinCanım 4.denememde transfer olmadan üç Gün önce intralipid serum taktırdı hoca.12-13 saat süren bir serum, her hastane takmıyor.Bembeyaz bir yağ (gliserin ve protein içeriyor), amaç bünyeni beslemek, bağışıklığını güçlendirmek ki embriyo tutunsun .Aslında besin takviyesi olduğu için iyi besleniyorsan bence gerek yok çünkü ben de işe yaramadı.Ama çoğu arkadaşta yarıyor Hatta doktorları transferden sonra da devam ediyorlar.
Prednol bir besin takviyesi değil , prednol bir ilaç.O bence gerekiyor çünkü embriyoyu vücut yabancı madde olarak algılamasın dışarı atmasın diye veriliyor.Gerçi tutmadı mı ne kullansan olmuyor.Benim önceden kullanmama rağmen ikisini de tutmayan denemem var.5.’de prednol kullandım ama intralipid kullanmadım tuttu.Ama ikisini kullanıp ya da kullanmayıp tutanlar da var sonuçta.Doktorun karar vermesi en önemlisi.Sen sor ve uygulamak isterse uygulasın.İnşallah olacak bir dahakine
Hayırlı olsun arkadaşım bende kullanıyorum çok etkili bi ilaç olduğunu söyledi doktorum reçetede nasıl kullanacağın tedaylı şekilde yazıyor ittirebildiğin kadar ittir dedi doktorum korkma dedi bana transfer sonrasında inşaallah faydası olurArkadaşlar iyi haberlerinize çok seviniyorumozlemgundogdu özlemcim iyi haberlerle dönmüşsün hep böyle devam etsin inşallah salı günü transferim olucak doktor bu sefer progestan fitil yerine lutinus fitil verdi malum artık üçüncü transfer olunca denemediğimiz bişey kalmasın diye uğrasıyor adamcağızda sanırım bunuda aldım ama içinden çubuğu çıktı onunla kullanılıyormus hıc gormemıstım bir bu eksikti dedim akşam akşam kullanan varmı acaba inşallah becerebilirim
Çok çok amin canımAh canım benim, inşallah sımsıkı tutunmuştur.
İnşallah ikimiz de güzel haberler getiririz.
Nasıl bekleyeceğim o zamana kadar hiç bilmiyorum.
Bi de saat 4’te randevum.
Hele o gün hiç geçme saatler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?