• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Canım sağol.Allah isteyen herkese versin 🤲🤲🤲🧿🧿🧿İnşallah sağlıkla gelirler canım.Valla kalp atışı var,kalp atışı devam edecek mi var.Var da var , inşallah güzel olur herşey. 💜🧿💜🧿🤲🤲
Amin canım benim 🤲 o heyacan hiç bitmiyor zaten banada bitmedi bu hafta gelmedi cumartesi bi türlü🤣
Ama sonuçlar güzel olsun kucağımızada alalım bebeklerimiz sağlıkla bu günler tatlı anılar olarak kalacak 🥰🧿🧿🧿🧿

Canım gönlünü ferah tut.İnşallah seninledir minik 🤲🤲🧿 Aslında değer gerçekten yüksek başta dediğim gibi,belki miniklerin ikisi de tutmuştu sonra biri gelişmedi. Olabilir, Cumartesi buluşacaksın minikle inanıyorum 🤲🧿Gönlünü ferah tut,rabbim ne eylerse güzel eyler.Tüm dualarım seninle.Allah’ım yüzümüzü güldür, sağlıkla bebişlerimizi alalım kucağımıza 🤲🤲🧿🧿🧿
Amiiiiiiiin canım benim, inşallah. 🥰
Yaş ilerledikçe insan daha da bi stres oluyo.
Hani 20’lerimde olsam daha vakit var, olur bi şekilde dicem de yaş 37.
Bir şey kalmadı 40’a, git gide yaklaşınca korkuyor insan.
Mayıs ayında bir düşüğüm oldu, hep o geliyo aklıma ister istemez.

Canım tek kese gördü.Sağlıklı olsun da önemli değil.Başka görmedi birşey 🤷🏻‍♀️Senin de mi başta tek keseydi ? Bugün 5+4 benim, bazılarının pıt pıt kalp görünüyormuş ben de öyle birşey olmadı, senin?
5+0 da gittim tek kese vardı, nokta dahi yoktu içinde boştu. sonra 2 hafta sonra gittim, 3 kese gördü. 2 embriyo da tutmuştu, bir tanesi de kendi içinde ikiye bölünmüş. ama bölünenlerden biri gelişememiş. kalp atışı falan nerdeee :) daha bekle 2 hafta sonra gittiğinde dinletir.

Ayy canım 15 gün sonra evet inşallah duyarım 🧿🧿🤲🤲🤲☺️☺️ 7+5 olacak 15 gün sonra 🤣🥰

Canımm hadi gözün aydın ilk kalp ağrısını atlattın🙈 her anımız bir heyecan. hadi inşallah 15 gün sonra gümbür gümbür duyacaksın daha çok küçük bugün duyulmazdı zaten içinde bebeği görmüş çok şükür🙏 Kendine dikkat et ❣️❣️

Amiiiiiiiin canım benim, inşallah. 🥰
Yaş ilerledikçe insan daha da bi stres oluyo.
Hani 20’lerimde olsam daha vakit var, olur bi şekilde dicem de yaş 37.
Bir şey kalmadı 40’a, git gide yaklaşınca korkuyor insan.
Mayıs ayında bir düşüğüm oldu, hep o geliyo aklıma ister istemez.
Seni çok iyi anlıyorum.Ben de 35 yaşımdan beri deniyorum bak 5. Denemede 40’a 1 ay kala tuttu.Nasip olursa doğuracağım olmazsa ben de korkuyorum.O yüzden seni çok iyi anlıyorum ama ne yapalım denemeye devam.Cidden 40 yaş üstü de var çok doğuran.Sen şimdi bunlara takılma, İçini ferah tut sonuçta kimyasal değil, yoksa değerlerin düşerdi. İnşallah seninledir 🤲🤲🧿🧿🧿🧿🧿💓💓

2 gün önceki değerim 1700’dü, şimdi 2534 olmuş. Yüzde 49 artmış. Çok güzel bir artış değil ama belli de olmaz tabii. 😉
En azından kimyasal değil, dış gebelik gibi de durmuyo ama muayenede belli olur asıl.
Cumartesi 4’te randevum, dualarınızı bekliyorum. 🤲
Bakalım, hayırlısı inşallah. 🥰

Özlem haklı bence de her şey yolunda🚀

benim de bi kanımda tam iki katı olmamışken bi kanımda 2 katını geçtiği oldu

sonuçta artarak devam ediyo🚀

cumartesi de güzel haberler vermeye devam edeceksin🧡🧡🧡

Canımm hadi gözün aydın ilk kalp ağrısını atlattın🙈 her anımız bir heyecan. hadi inşallah 15 gün sonra gümbür gümbür duyacaksın daha çok küçük bugün duyulmazdı zaten içinde bebeği görmüş çok şükür🙏 Kendine dikkat et ❣️❣️
Purple bitmeyecek bu kalp ağrıları, Allah sabır versin hepimize. Sağlıklı bir şekilde doğduğunu görene kadar evham yapacağız.Hele ilk 12 hafta, her an kalp durma riski var, düşük riski var.Dua edeceğiz ve bekleyip göreceğiz.Problemli bir durum tabii ki canımızı sıkacak ve bizi çoook üzecek 😔Ama ne yapalım, hayat deyip önümüze bakacağız.Allah güzelliklerle buluştursun ❤️❤️❤️🧿🧿🧿

5+0 da gittim tek kese vardı, nokta dahi yoktu içinde boştu. sonra 2 hafta sonra gittim, 3 kese gördü. 2 embriyo da tutmuştu, bir tanesi de kendi içinde ikiye bölünmüş. ama bölünenlerden biri gelişememiş. kalp atışı falan nerdeee :) daha bekle 2 hafta sonra gittiğinde dinletir.
Doktor benim kesenin içinde gördüm birşey dedi. En azından içinde olması ve kesenin boş olmaması rahatlattı.Bekleyeceğiz artık 🙈🥰🥰☺️🤲🧿🧿Sağlıkla duyalım kalp atışlarını inşallah 🤲🤲🧿🧿Sen ne zaman gideceksin kalp atışına?💓💓💓

Seni çok iyi anlıyorum.Ben de 35 yaşımdan beri deniyorum bak 5. Denemede 40’a 1 ay kala tuttu.Nasip olursa doğuracağım olmazsa ben de korkuyorum.O yüzden seni çok iyi anlıyorum ama ne yapalım denemeye devam.Cidden 40 yaş üstü de var çok doğuran.Sen şimdi bunlara takılma, İçini ferah tut sonuçta kimyasal değil, yoksa değerlerin düşerdi. İnşallah seninledir 🤲🤲🧿🧿🧿🧿🧿💓💓
Ben de 36’da başladım denemeye, bu 2.deneme. İnşallah da olumlu olur.
Valla sana diyodum pozitif ol diye, başa gelince zormuş. Geçenki olumsuz sonuç gelip duruyo aklıma.
Özlem haklı bence de her şey yolunda🚀

benim de bi kanımda tam iki katı olmamışken bi kanımda 2 katını geçtiği oldu

sonuçta artarak devam ediyo🚀

cumartesi de güzel haberler vermeye devam edeceksin🧡🧡🧡
Ay inşallah Özgeciğim yaa, yani tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. 😔
Niye yine böyle oldum bilmiyorum, sabah sonucu öğrendiğimde daha iyiydim halbuki.
Hormonlar iyice dengesizleştiriyo sanki.

Doktor benim kesenin içinde gördüm birşey dedi. En azından içinde olması ve kesenin boş olmaması rahatlattı.Bekleyeceğiz artık 🙈🥰🥰☺️🤲🧿🧿Sağlıkla duyalım kalp atışlarını inşallah 🤲🤲🧿🧿Sen ne zaman gideceksin kalp atışına?💓💓💓
7+0 da duydum kalp atışını tatlım. haftaya tekrar kontrol var bakalım ne kadar büyümüş bıdıklar :KK200:

Canım kontrol bitti.Keseyi gördü doktor ama kalp atışı var demedi.Zaten duyulmaz şimdi de bazıları görüyormuş ya pıt pıt.Öyle bir şey görmedik.Çok küçük dedi.15 gün sonraya randevu verdi tekrar.Haftaya kongresi olduğu için geç verdi galiba.Hayırlısı artık 🤲🤲🧿🧿🧿💜
Seni aklımdan geçirdim merak da ettim bizim topige de yazmıyorsun bu ara çok şükür keseyi görmüşsün gözün aydın sağlıkla devam etsin inşallah 🤲🥰 kaç haftalık oldun

Valla sana diyodum pozitif ol diye, başa gelince zormuş. Geçenki olumsuz sonuç gelip duruyo aklıma.

Ay inşallah Özgeciğim yaa, yani tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. 😔
Niye yine böyle oldum bilmiyorum, sabah sonucu öğrendiğimde daha iyiydim halbuki.

ahaha çok normal bence de hormonlardan ben de bir gün kala senaryolar yazmaya başlıyorum🙈

sen şimdi cumartesi göreceksin miniğini tekrar🧡 🙏🧡🧡
ben ne zaman biliyo musun biiiir ay sonra 😂

Seni aklımdan geçirdim merak da ettim bizim topige de yazmıyorsun bu ara çok şükür keseyi görmüşsün gözün aydın sağlıkla devam etsin inşallah 🤲🥰 kaç haftalık oldun
Canım sağol , vakit buldukça yazmaya çalışıyorum ama çok yazamıyorum her yere işte çalışmaya devam ettiğim için 🙂 Canım gördüm şükür evet, 15 gün sonra çağırdı doktor.Şuan 5+4 daha. Çok küçük dedi, umarım 15 gün sonra kalp atışları da duyulur ☺️💓🤲🧿Senin kaç haftalıktı canım?

2 gün önceki değerim 1700’dü, şimdi 2534 olmuş. Yüzde 49 artmış. Çok güzel bir artış değil ama belli de olmaz tabii. 😉
En azından kimyasal değil, dış gebelik gibi de durmuyo ama muayenede belli olur asıl.
Cumartesi 4’te randevum, dualarınızı bekliyorum. 🤲
Bakalım, hayırlısı inşallah. 🥰
Kalbini ferah tut canım bazen değer biraz düşüp sonrası daha yüksek çıkıyor inşaallah sağlıkla sımsıkı tutunmuştur bebeğin sağlıklada ilerler bende cumartesi kalp atışı için gideceğim ikimizden çok güzel haberlerle döneriz 🤲🤲🥰

Canım çok normal , ne kadar olumlu olalım desek de insanız nihayetinde 🤷🏻‍♀️O yüzden suçlama kendini , paylaş bizimle istediğin kadar .Ama değerin gerçekten düşmediği için bence korkma.Bence geliyor gelmekte olan, hissediyorum miniği☺️.İnşallah 🤲🤲🤲🧿🧿🧿Amin Allah’ım sağlıkla gönder miniklerimizi buraya 🧿🧿🧿🧿🤲🤲🤲

Canım sağol , vakit buldukça yazmaya çalışıyorum ama çok yazamıyorum her yere işte çalışmaya devam ettiğim için 🙂 Canım gördüm şükür evet, 15 gün sonra çağırdı doktor.Şuan 5+4 daha. Çok küçük dedi, umarım 15 gün sonra kalp atışları da duyulur ☺️💓🤲🧿Senin kaç haftalıktı canım?
İnşallah hayırlısıyla 15 gün sonra da o minicik kalbinin sesini duyarsın canım 🥰 ben bugün 8+1oldum son adete göre ama ultrason da 3 gün daha önde çıkıyor bakalım yarın kontrolüm var nasıl bebisim İnşallah herşey yolundadır bu heyecan stres hiç bitmicek sanırım 🤭🤗🥰😍

Arkadaşlar iyi haberlerinize çok seviniyorum ozlemgundogdu ozlemgundogdu özlemcim iyi haberlerle dönmüşsün hep böyle devam etsin inşallah🥰 salı günü transferim olucak doktor bu sefer progestan fitil yerine lutinus fitil verdi malum artık üçüncü transfer olunca denemediğimiz bişey kalmasın diye uğrasıyor adamcağızda sanırım 😆bunuda aldım ama içinden çubuğu çıktı onunla kullanılıyormus hıc gormemıstım bir bu eksikti dedim akşam akşam kullanan varmı acaba inşallah becerebilirim

Back