Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Merhaba ben ilaçsız hiç transfer olmadım suankı transferm için ilk dort gun gunde iki sonrakı dort gun gunde uc ondan sorası gunde dort estrofem kullanarak devam edıyorum dun rahım ölçüldü 9 küsür cıktı dediğim gbı ilaçsız tedavi olmadığım ıcın normalde ne oluyor onu bılmıyorum ama malesef bu işte tek bir doğru yok doktorun sesine kulak veriyoruz bu arada 30 eylulde adet olmustum transferm 19 ekımde umarım faydalı olmuştur

Geldim canlarımm
Çok şükürr bebişim büyümüş dile kolaay 1,5 cn olmuş teyzeleri
Herşey yolundaymış allahıma şükür bidaha 12 gün sonra gidicem
Yaaaa, maşallah.
Çok büyümüş yaaaaaa.
Hadi bakalım, sağlıcakla devam etsin canım.

Maşallah subhanallah Allah nazarlardan korusun darisi basimizaa

Amin canım benim tüm bekleyenlere darısı

Allaah 1,5 cm mii artık ele avuca geliyo yahuu

12 gün sonra net fotosu olur mu acabaa?

Yaah sorma şuan bile bi büyümüş duruyodu 10 haftada artık elleri kolları görürüz inşallah

Yaaaa, maşallah.
Çok büyümüş yaaaaaa.
Hadi bakalım, sağlıcakla devam etsin canım.

Aminnnn canım sağolasın darısı sizlerin başına inşallah sağlıkla kavuşalım minnoşlarımıza

Canım kafanı hiç yorma buna transfer gününe kadar 10 mm olur inşallah .Benim doğal siklus olarak hazırlandı hersey ve çok şükür tuttu devam ediyor 10-11 mm falandı rahim kalınlığım zaten 14 mm den fazla olmasına tutunmayı önlermiş arası olması en iyisi

Canım doktor benim 10 küsür olduğunu söylemişti ama tam sayıyı hatırlamıyorum.Ama yetersiz olsa yapmıyor zaten doktorlar transfer.Eğer doktorun yaparsa demekki transfer edilebilecek düzeydedir.Forumda rahim kalınlığı yüzünden transferi iptal edilenleri okudum.Ona doktor karar veriyor.İnşallah tutunur bu kez canım

Canim benim 12.gunu 10lu bir sey demisti doktorum. Ama 7.4 e yeterli diyorsa doğrudur bence. Nar suyu tuketmistim ben transfere kadar istersen bir dene
Cnm cevabın ıcın çok teşekkür ediyorum nar suyu da ıcıyorum 4-5gundur .hem de nasıl içmek şişe şi
E epoh34 canım benim transferden 2 gün önce 11.4 tü rahim kalınlığı. Ama doktorun olmayacak bişeye kalkışmaz bence yeterli seviyede olmazsa iptal eder inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz
Teşekkür ediyorum cnm cevabına .kalkışmaz evet ama insan yine de korkuyor malum elimde kalan som embriyom .yoksa her şey en baştan başlayacak

Bu arada 2gün önceki kalınlığı da ölçtüler sende .benım daha önceki transferimde 6gun önceden 9kusur ölçtüler 6gun sonra transfer dedıler yani 2gun kala kontrolüm olmadı.o zaman şunu çıkartabilirim mesajından transfer gününe kadar kalınlık daha da artar

Merhaba cnm .ilk 10 gün ben günde 2tane ,sonra 3,en son 4ıcıyorum .adet tarıhlerımız yakın benım de 29 Eylül .17 ekime tekrar kontrol muayenesi verdi bana daha transfer tarıhım dahi belli degıl

Canım 10-11 di demıssın ya ,bu transfer günü yapılan ölçüm müydü yoksa daha öncesi mi

Teşekkür ediyorum canım benım evet konuşmuştuk ama çok sabırsızım biliyorsun bir de zaman dezavantaj.bu olmazda her şey yenıden başlayacak pgt ye gıdecek uzun beklemeler vs .masallah senın epey iyiymiş kalınlık .hayırlısı diyelim

İnsallah Özlemciğim insallah yanı doktora güvenmekten başka çarem yok .7de çok dusuk geldi bi tedırgin oldum .insallah transfere kadar da artar .senın 10kusur olduğunu transfer günü mü soyledı önceki kontrol muayenende mi acaba ?

Ben 1kg nar yiyorum su 4-5gundur umarım bende de işe yarar canım
Eminim canım. Hiç sıkma canını doktorlarda bile isteyene hem kimsenin umudunu kırmak istemez hemde merkezin başarı oranını düşürmek istemez. İçini serin tut devamlı rabbi yesir vela tuasır rabbi temmim bil hayr (rabbim zorlaştırma, kolaylaştır) de Allahın izniyle bu duanın karşısında olmayacak şey yoktur ve kulun kula duası en makbul olandır burda birbirini tanımayan nice insanın dualarındayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…