Merhaba ben ilaçsız hiç transfer olmadım suankı transferm için ilk dort gun gunde iki sonrakı dort gun gunde uc ondan sorası gunde dort estrofem kullanarak devam edıyorum dun rahım ölçüldü 9 küsür cıktı dediğim gbı ilaçsız tedavi olmadığım ıcın normalde ne oluyor onu bılmıyorum ama malesef bu işte tek bir doğru yok doktorun sesine kulak veriyoruz bu arada 30 eylulde adet olmustum transferm 19 ekımde umarım faydalı olmuşturBu başlıkta hamıle kalan arkadaşlarım bana yardımcı olabilirseniz sevınırım ,bu ay transfer olup olmamakta kararsızım :Eylül ayındaki transferim naturel siklusta yani ilaçsız tedaviyle dondurulmuş embriyo İle başarısız olmustu .Ekimde kalan son 1embriyo transferi ıcın kontrollerim devam edıyor .bu defa ilaçlı transfer denenecek .önce günde 3estofemle başladık 3gun önce de sayıyı 4e çıkardık .daha önce hıc ilaç kullanmadan rahım duvarı kalınlığım 9.2idi transferden 6gun önce .bu defa ilaçla reglımın 15.günü maalesef bugün 7.4 ölçüldü 2,3gun daha estrofem e devam dedi doktorum 8 olurdu dedı 2-3gune .dondurulmuş embriyo İle estrofem kullanıp ilaçlı transfer olan hamıle kalan arkadaşlarım sizlerin kaçıncı gün rahım duvarı kalınlığınız kaçtı ? Lütfen benımle de paylaşın .çünkü her ne kadar doktorum 7.4 iyi yeterli dese de bu kalınlıkla elimdeki son embriyomu da zayı etmekten korkuyorum .gerıbıldırımlerınız çok değerli .şimdiden teşekkür ediyorum
Maşallah subhanallahGeldim canlarımm
Çok şükürr bebişim büyümüş dile kolaay 1,5 cn olmuş teyzeleri
Herşey yolundaymış allahıma şükür bidaha 12 gün sonra gidicem
Geldim canlarımm
Yaaaa, maşallah.Geldim canlarımm
Maşallah subhanallahAllah nazarlardan korusun darisi basimizaa
Allaah 1,5 cm miiartık ele avuca geliyo yahuu
12 gün sonra net fotosu olur mu acabaa?
Yaaaa, maşallah.
Çok büyümüş yaaaaaa.
Hadi bakalım, sağlıcakla devam etsin canım.
Canım kafanı hiç yorma buna transfer gününe kadar 10 mm olur inşallah .Benim doğal siklus olarak hazırlandı hersey ve çok şükür tuttu devam ediyor 10-11 mm falandı rahim kalınlığım zaten 14 mm den fazla olmasına tutunmayı önlermiş arası olması en iyisiBu başlıkta hamıle kalan arkadaşlarım bana yardımcı olabilirseniz sevınırım ,bu ay transfer olup olmamakta kararsızım :Eylül ayındaki transferim naturel siklusta yani ilaçsız tedaviyle dondurulmuş embriyo İle başarısız olmustu .Ekimde kalan son 1embriyo transferi ıcın kontrollerim devam edıyor .bu defa ilaçlı transfer denenecek .önce günde 3estofemle başladık 3gun önce de sayıyı 4e çıkardık .daha önce hıc ilaç kullanmadan rahım duvarı kalınlığım 9.2idi transferden 6gun önce .bu defa ilaçla reglımın 15.günü maalesef bugün 7.4 ölçüldü 2,3gun daha estrofem e devam dedi doktorum 8 olurdu dedı 2-3gune .dondurulmuş embriyo İle estrofem kullanıp ilaçlı transfer olan hamıle kalan arkadaşlarım sizlerin kaçıncı gün rahım duvarı kalınlığınız kaçtı ? Lütfen benımle de paylaşın .çünkü her ne kadar doktorum 7.4 iyi yeterli dese de bu kalınlıkla elimdeki son embriyomu da zayı etmekten korkuyorum .gerıbıldırımlerınız çok değerli .şimdiden teşekkür ediyorum
Canım doktor benim 10 küsür olduğunu söylemişti ama tam sayıyı hatırlamıyorum.Ama yetersiz olsa yapmıyor zaten doktorlar transfer.Eğer doktorun yaparsa demekki transfer edilebilecek düzeydedir.Forumda rahim kalınlığı yüzünden transferi iptal edilenleri okudum.Ona doktor karar veriyor.İnşallah tutunur bu kez canımBu başlıkta hamıle kalan arkadaşlarım bana yardımcı olabilirseniz sevınırım ,bu ay transfer olup olmamakta kararsızım :Eylül ayındaki transferim naturel siklusta yani ilaçsız tedaviyle dondurulmuş embriyo İle başarısız olmustu .Ekimde kalan son 1embriyo transferi ıcın kontrollerim devam edıyor .bu defa ilaçlı transfer denenecek .önce günde 3estofemle başladık 3gun önce de sayıyı 4e çıkardık .daha önce hıc ilaç kullanmadan rahım duvarı kalınlığım 9.2idi transferden 6gun önce .bu defa ilaçla reglımın 15.günü maalesef bugün 7.4 ölçüldü 2,3gun daha estrofem e devam dedi doktorum 8 olurdu dedı 2-3gune .dondurulmuş embriyo İle estrofem kullanıp ilaçlı transfer olan hamıle kalan arkadaşlarım sizlerin kaçıncı gün rahım duvarı kalınlığınız kaçtı ? Lütfen benımle de paylaşın .çünkü her ne kadar doktorum 7.4 iyi yeterli dese de bu kalınlıkla elimdeki son embriyomu da zayı etmekten korkuyorum .gerıbıldırımlerınız çok değerli .şimdiden teşekkür ediyorum
Çok sevindim canım , 1.5 cm ha?Çoookkk tatlııııGeldim canlarımm
Cnm cevabın ıcın çok teşekkür ediyorumCanim benim 12.gunu 10lu bir sey demisti doktorum. Ama 7.4 e yeterli diyorsa doğrudur bence. Nar suyu tuketmistim ben transfere kadar istersen bir dene
Teşekkür ediyorum cnm cevabına .
Bu arada 2gün önceki kalınlığı da ölçtüler sende .benım daha önceki transferimde 6gun önceden 9kusur ölçtüler 6gun sonra transfer dedıler yani 2gun kala kontrolüm olmadı.o zaman şunu çıkartabilirim mesajından transfer gününe kadar kalınlık daha da artarCnm cevabın ıcın çok teşekkür ediyorumnar suyu da ıcıyorum 4-5gundur .hem de nasıl içmek şişe şi
Teşekkür ediyorum cnm cevabına .kalkışmaz evet ama insan yine de korkuyor malum elimde kalan som embriyom .yoksa her şey en baştan başlayacak
Nar ağacı çıkacak canım içimde o kadar yaniCanim benim 12.gunu 10lu bir sey demisti doktorum. Ama 7.4 e yeterli diyorsa doğrudur bence. Nar suyu tuketmistim ben transfere kadar istersen bir dene
Merhaba cnm .ilk 10 gün ben günde 2tane ,sonra 3,en son 4ıcıyorum .adet tarıhlerımız yakın benım de 29 Eylül .17 ekime tekrar kontrol muayenesi verdi bana daha transfer tarıhım dahi belli degılMerhaba ben ilaçsız hiç transfer olmadım suankı transferm için ilk dort gun gunde iki sonrakı dort gun gunde uc ondan sorası gunde dort estrofem kullanarak devam edıyorum dun rahım ölçüldü 9 küsür cıktı dediğim gbı ilaçsız tedavi olmadığım ıcın normalde ne oluyor onu bılmıyorum ama malesef bu işte tek bir doğru yok doktorun sesine kulak veriyoruz bu arada 30 eylulde adet olmustum transferm 19 ekımde umarım faydalı olmuştur
Ben 1kg nar yiyorum su 4-5gundur umarım bende de işe yarar canımAyy evet bende nar suyu içtim hep zor kalınlaşıyodu nar suyunu içinde 5.5ten 10a çıktı 3 4 gün içinde
Canım 10-11 di demıssın ya ,bu transfer günü yapılan ölçüm müydü yoksa daha öncesi miCanım kafanı hiç yorma buna transfer gününe kadar 10 mm olur inşallah .Benim doğal siklus olarak hazırlandı hersey ve çok şükür tuttu devam ediyor 10-11 mm falandı rahim kalınlığım zaten 14 mm den fazla olmasına tutunmayı önlermiş arası olması en iyisi
Teşekkür ediyorum canım benımbenim son kontrolümde 11 demişti sonra transfer tarihi vermişti
buna kendin karar ver çok iyi düşün, kendini hazır hisset, bana sorarsan sen yapar mısın diye, ben bir kere hiç beklemeden hemen ardından yaptım sen biliyosun anlatmıştım olumsuz sonuçlandı bu sebeple bu defa olumsuz alsaydım bi rahmimi dinlendirirdim
ama hemen ardından 2. denemeyi yapıp olumlu sonuç alan da var
8 yeterli olur mu forumda da bi aratalım bakalım muhtemelen yazan vardır
inşallah olacak merak etme
senin ne hissettiğin çok önemlisen ne düşünüyosun kuzum ne hissediyorsun
İnsallah Özlemciğim insallahCanım doktor benim 10 küsür olduğunu söylemişti ama tam sayıyı hatırlamıyorum.Ama yetersiz olsa yapmıyor zaten doktorlar transfer.Eğer doktorun yaparsa demekki transfer edilebilecek düzeydedir.Forumda rahim kalınlığı yüzünden transferi iptal edilenleri okudum.Ona doktor karar veriyor.İnşallah tutunur bu kez canım
Eminim canım. Hiç sıkma canını doktorlarda bile isteyene hem kimsenin umudunu kırmak istemez hemde merkezin başarı oranını düşürmek istemez. İçini serin tut devamlı rabbi yesir vela tuasır rabbi temmim bil hayr (rabbim zorlaştırma, kolaylaştır) de Allahın izniyle bu duanın karşısında olmayacak şey yokturBen 1kg nar yiyorum su 4-5gundur umarım bende de işe yarar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?