- 5 Temmuz 2015
- 859
- 886
- 103
- 32
Anladim canım iyimis3 günlükler 2 gün geriden geliyo canım.
Zaten biraz büyüdükçe sonra bebeğin ölçümleri önem kazanıyo.
SAT’a veya transfer gününe çok bakmıyor doktorlar.
Canım kontrol bitti.Keseyi gördü doktor ama kalp atışı var demedi.Zaten duyulmaz şimdi de bazıları görüyormuş ya pıt pıt.Öyle bir şey görmedik.Çok küçük dedi.15 gün sonraya randevu verdi tekrar.Haftaya kongresi olduğu için geç verdi galiba.Hayırlısı artıkozlemgundogdu çıktın mıı?
Ay hadi bakalım, gözünüz aydın olsun canım.Canım kontrol bitti.Keseyi gördü doktor ama kalp atışı var demedi.Zaten duyulmaz şimdi de bazıları görüyormuş ya pıt pıt.Öyle bir şey görmedik.Çok küçük dedi.15 gün sonraya randevu verdi tekrar.Haftaya kongresi olduğu için geç verdi galiba.Hayırlısı artık
Canım kontrol bitti.Keseyi gördü doktor ama kalp atışı var demedi.Zaten duyulmaz şimdi de bazıları görüyormuş ya pıt pıt.Öyle bir şey görmedik.Çok küçük dedi.15 gün sonraya randevu verdi tekrar.Haftaya kongresi olduğu için geç verdi galiba.Hayırlısı artık
Canım kontrol bitti.Keseyi gördü doktor ama kalp atışı var demedi.Zaten duyulmaz şimdi de bazıları görüyormuş ya pıt pıt.Öyle bir şey görmedik.Çok küçük dedi.15 gün sonraya randevu verdi tekrar.Haftaya kongresi olduğu için geç verdi galiba.Hayırlısı artık
SÜPERRRCanım kontrol bitti.Keseyi gördü doktor ama kalp atışı var demedi.Zaten duyulmaz şimdi de bazıları görüyormuş ya pıt pıt.Öyle bir şey görmedik.Çok küçük dedi.15 gün sonraya randevu verdi tekrar.Haftaya kongresi olduğu için geç verdi galiba.Hayırlısı artık
Hadi hayırlı olsun canım benim gözün aydınCanım kontrol bitti.Keseyi gördü doktor ama kalp atışı var demedi.Zaten duyulmaz şimdi de bazıları görüyormuş ya pıt pıt.Öyle bir şey görmedik.Çok küçük dedi.15 gün sonraya randevu verdi tekrar.Haftaya kongresi olduğu için geç verdi galiba.Hayırlısı artık
Prednol siz kullanmışsınız size sorabilirim sanırım. Şimdi Prednol bağışıklık baskılayıcı, ama bir de transfer öncesi verilen intralipid serum var o da bağılıklık güçlendirici sanırım. Bunların iksini bir arada kullandınız mı hiç? Ben de doktorumdan isteyim diyorum ama biraz garip değil mi bağışıklığı aynı anda hem baskılamaya hem de güçlendirmeye çalışmakCanım prednol bağışıklık bastırıcı, vücut embriyoyu yabancı madde olarak algılamasın tutunmasına engel olmasın diye veriliyor.Benim ilk 3 tedavimde verilmemişti.4. ‘De verildi ama yine tutmadı.Genelde forumda kişilerin günde 16 mg aldığını duyuyorum ama benim doğru 4 mg aldırdı bana.Tutmayınca yine acaba az mı geldi mg’ı diye düşündüm ama şimdi bu denemede de 4 mg kullandırıyor.
Gözünaydın canım içinde bebiş göründümüCanım kontrol bitti.Keseyi gördü doktor ama kalp atışı var demedi.Zaten duyulmaz şimdi de bazıları görüyormuş ya pıt pıt.Öyle bir şey görmedik.Çok küçük dedi.15 gün sonraya randevu verdi tekrar.Haftaya kongresi olduğu için geç verdi galiba.Hayırlısı artık
Canım 4.denememde transfer olmadan üç Gün önce intralipid serum taktırdı hoca.12-13 saat süren bir serum, her hastane takmıyor.Bembeyaz bir yağ (gliserin ve protein içeriyor), amaç bünyeni beslemek, bağışıklığını güçlendirmek ki embriyo tutunsun .Aslında besin takviyesi olduğu için iyi besleniyorsan bence gerek yok çünkü ben de işe yaramadı.Ama çoğu arkadaşta yarıyor Hatta doktorları transferden sonra da devam ediyorlar.Prednol siz kullanmışsınız size sorabilirim sanırım. Şimdi Prednol bağışıklık baskılayıcı, ama bir de transfer öncesi verilen intralipid serum var o da bağılıklık güçlendirici sanırım. Bunların iksini bir arada kullandınız mı hiç? Ben de doktorumdan isteyim diyorum ama biraz garip değil mi bağışıklığı aynı anda hem baskılamaya hem de güçlendirmeye çalışmak
Canım bebiş varmış kesenin içinde ama çok küçük dedi, başka birşey demedi.15 gün sonra gidecekmişimGözünaydın canım içinde bebiş göründümü
Canım tek kese gördü.Sağlıklı olsun da önemli değil.Başka görmedi birşeySÜPERRRsenin benimle çok aynı gidiyor belirtiler, kese görünme falan :) 2 hafta sonra ikiz derse şaşırma
Ohh çok şükür canımCanım bebiş varmış kesenin içinde ama çok küçük dedi, başka birşey demedi.15 gün sonra gidecekmişim
Vermedi , ben de sormadım .Tühfotosunu verdi mi minik makarnanın?
Canım sağol.Allah isteyen herkese versinHadi hayırlı olsun canım benim gözün aydın
Şu an kalp atışı için erken zaten artık rahat ol ve güzel şeyler düşün Rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin
Canım çoook sağolAy hadi bakalım, gözünüz aydın olsun canım.
Çoooooook sevindim çoooooooook.
Görünmemesi çok normal, ille de hemen göreyim dersen haftaya başka bir doktora görünürsün.
Ayy canım 15 gün sonra evet inşallah duyarımaiiy hadi gözün aydın Özlemmm
ben zaten artık fantazi yapmıştım kalp atışı falan diye
15 gün artık heyecanlı bekleyiş
2 gün önceki değerim 1700’dü, şimdi 2534 olmuş. Yüzde 49 artmış. Çok güzel bir artış değil ama belli de olmaz tabii.Canım çoook sağolSenin kan sonucu ne oldu?Eğer baktım dayanamadım giderim artık başka doktora Ama seviyorum kendi doktorumu beklerim herhalde 15 gün kös kös
Canım gönlünü ferah tut.İnşallah seninledir minik2 gün önceki değerim 1700’dü, şimdi 2534 olmuş. Yüzde 49 artmış. Çok güzel bir artış değil ama belli de olmaz tabii.
En azından kimyasal değil, dış gebelik gibi de durmuyo ama muayenede belli olur asıl.
Cumartesi 4’te randevum, dualarınızı bekliyorum.
Bakalım, hayırlısı inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?