Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Canım kontrol bitti.Keseyi gördü doktor ama kalp atışı var demedi.Zaten duyulmaz şimdi de bazıları görüyormuş ya pıt pıt.Öyle bir şey görmedik.Çok küçük dedi.15 gün sonraya randevu verdi tekrar.Haftaya kongresi olduğu için geç verdi galiba.Hayırlısı artık

Ay hadi bakalım, gözünüz aydın olsun canım.
Çoooooook sevindim çoooooooook.
Görünmemesi çok normal, ille de hemen göreyim dersen haftaya başka bir doktora görünürsün.

aiiy hadi gözün aydın Özlemmm

ben zaten artık fantazi yapmıştım kalp atışı falan diye

15 gün artık heyecanlı bekleyiş

fotosunu verdi mi minik makarnanın?

SÜPERRR senin benimle çok aynı gidiyor belirtiler, kese görünme falan :) 2 hafta sonra ikiz derse şaşırma

Hadi hayırlı olsun canım benim gözün aydın
Şu an kalp atışı için erken zaten artık rahat ol ve güzel şeyler düşün Rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin

Prednol siz kullanmışsınız size sorabilirim sanırım. Şimdi Prednol bağışıklık baskılayıcı, ama bir de transfer öncesi verilen intralipid serum var o da bağılıklık güçlendirici sanırım. Bunların iksini bir arada kullandınız mı hiç? Ben de doktorumdan isteyim diyorum ama biraz garip değil mi bağışıklığı aynı anda hem baskılamaya hem de güçlendirmeye çalışmak

Gözünaydın canım içinde bebiş göründümü

Canım 4.denememde transfer olmadan üç Gün önce intralipid serum taktırdı hoca.12-13 saat süren bir serum, her hastane takmıyor.Bembeyaz bir yağ (gliserin ve protein içeriyor), amaç bünyeni beslemek, bağışıklığını güçlendirmek ki embriyo tutunsun .Aslında besin takviyesi olduğu için iyi besleniyorsan bence gerek yok çünkü ben de işe yaramadı.Ama çoğu arkadaşta yarıyor Hatta doktorları transferden sonra da devam ediyorlar.
Prednol bir besin takviyesi değil , prednol bir ilaç.O bence gerekiyor çünkü embriyoyu vücut yabancı madde olarak algılamasın dışarı atmasın diye veriliyor.Gerçi tutmadı mı ne kullansan olmuyor.Benim önceden kullanmama rağmen ikisini de tutmayan denemem var.5.’de prednol kullandım ama intralipid kullanmadım tuttu.Ama ikisini kullanıp ya da kullanmayıp tutanlar da var sonuçta.Doktorun karar vermesi en önemlisi.Sen sor ve uygulamak isterse uygulasın. İnşallah olacak bir dahakine

SÜPERRR senin benimle çok aynı gidiyor belirtiler, kese görünme falan :) 2 hafta sonra ikiz derse şaşırma
Canım tek kese gördü.Sağlıklı olsun da önemli değil.Başka görmedi birşey Senin de mi başta tek keseydi ? Bugün 5+4 benim, bazılarının pıt pıt kalp görünüyormuş ben de öyle birşey olmadı, senin?

Hadi hayırlı olsun canım benim gözün aydın
Şu an kalp atışı için erken zaten artık rahat ol ve güzel şeyler düşün Rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin
Canım sağol.Allah isteyen herkese versin İnşallah sağlıkla gelirler canım.Valla kalp atışı var,kalp atışı devam edecek mi var.Var da var , inşallah güzel olur herşey.

Ay hadi bakalım, gözünüz aydın olsun canım.
Çoooooook sevindim çoooooooook.
Görünmemesi çok normal, ille de hemen göreyim dersen haftaya başka bir doktora görünürsün.
Canım çoook sağol Senin kan sonucu ne oldu?Eğer baktım dayanamadım giderim artık başka doktora Ama seviyorum kendi doktorumu beklerim herhalde 15 gün kös kös

Canım çoook sağol Senin kan sonucu ne oldu?Eğer baktım dayanamadım giderim artık başka doktora Ama seviyorum kendi doktorumu beklerim herhalde 15 gün kös kös
2 gün önceki değerim 1700’dü, şimdi 2534 olmuş. Yüzde 49 artmış. Çok güzel bir artış değil ama belli de olmaz tabii.
En azından kimyasal değil, dış gebelik gibi de durmuyo ama muayenede belli olur asıl.
Cumartesi 4’te randevum, dualarınızı bekliyorum.
Bakalım, hayırlısı inşallah.

Canım gönlünü ferah tut.İnşallah seninledir minik Aslında değer gerçekten yüksek başta dediğim gibi,belki miniklerin ikisi de tutmuştu sonra biri gelişmedi. Olabilir, Cumartesi buluşacaksın minikle inanıyorum Gönlünü ferah tut,rabbim ne eylerse güzel eyler.Tüm dualarım seninle.Allah’ım yüzümüzü güldür, sağlıkla bebişlerimizi alalım kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…