- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
- 53
Kesinlikle katılıyorum canım.Çok çok amin canım
Zaman konusunda çok haklısın canım ama güzel haberler duyalımda bu heyacanlara streslere değsin inşaallah iyiki burası varda benim biraz kafam dağılıyor zaman geçiyor çalışanlar şanslı evde hiç geçmiyor zaman
Tespit gibi tespit ya hakikaten 9 doğurucazKesinlikle katılıyorum canım.
Kafayı dağıtmak lazım, bir şeylerle oyalanmak lazım.
Yoksa 9 doğurucaz.
Harika haber tebrik ederim gözünaydınMerhaba kızlar.Bugün ben de doktora gitdim . Dün kahverengi akıntım biraz artmıştı, doktor kontrola çağırdı. Çok şükür her şey yolunda ,6+2 haftalık dedi. Kalp atışını da duyduk kalp atışı yeni yaranıyor dedi .
Teşekkür ederimHarika haber tebrik ederim gözünaydın
Yaaaaa, maşallah. Ne güzel canım.Merhaba kızlar.Bugün ben de doktora gitdim . Dün kahverengi akıntım biraz artmıştı, doktor kontrola çağırdı. Çok şükür her şey yolunda ,6+2 haftalık dedi. Kalp atışını da duyduk kalp atışı yeni yaranıyor dedi .
Insallah canim yaa amin
Bu başlıkta hamıle kalan arkadaşlarım bana yardımcı olabilirseniz sevınırım ,bu ay transfer olup olmamakta kararsızım :Eylül ayındaki transferim naturel siklusta yani ilaçsız tedaviyle dondurulmuş embriyo İle başarısız olmustu .Ekimde kalan son 1embriyo transferi ıcın kontrollerim devam edıyor .bu defa ilaçlı transfer denenecek .önce günde 3estofemle başladık 3gun önce de sayıyı 4e çıkardık .daha önce hıc ilaç kullanmadan rahım duvarı kalınlığım 9.2idi transferden 6gun önce .bu defa ilaçla reglımın 15.günü maalesef bugün 7.4 ölçüldü 2,3gun daha estrofem e devam dedi doktorum 8 olurdu dedı 2-3gune .dondurulmuş embriyo İle estrofem kullanıp ilaçlı transfer olan hamıle kalan arkadaşlarım sizlerin kaçıncı gün rahım duvarı kalınlığınız kaçtı ? Lütfen benımle de paylaşın .çünkü her ne kadar doktorum 7.4 iyi yeterli dese de bu kalınlıkla elimdeki son embriyomu da zayı etmekten korkuyorum .gerıbıldırımlerınız çok değerli .şimdiden teşekkür ediyorum
Canim benim 12.gunu 10lu bir sey demisti doktorum. Ama 7.4 e yeterli diyorsa doğrudur bence. Nar suyu tuketmistim ben transfere kadar istersen bir deneBu başlıkta hamıle kalan arkadaşlarım bana yardımcı olabilirseniz sevınırım ,bu ay transfer olup olmamakta kararsızım :Eylül ayındaki transferim naturel siklusta yani ilaçsız tedaviyle dondurulmuş embriyo İle başarısız olmustu .Ekimde kalan son 1embriyo transferi ıcın kontrollerim devam edıyor .bu defa ilaçlı transfer denenecek .önce günde 3estofemle başladık 3gun önce de sayıyı 4e çıkardık .daha önce hıc ilaç kullanmadan rahım duvarı kalınlığım 9.2idi transferden 6gun önce .bu defa ilaçla reglımın 15.günü maalesef bugün 7.4 ölçüldü 2,3gun daha estrofem e devam dedi doktorum 8 olurdu dedı 2-3gune .dondurulmuş embriyo İle estrofem kullanıp ilaçlı transfer olan hamıle kalan arkadaşlarım sizlerin kaçıncı gün rahım duvarı kalınlığınız kaçtı ? Lütfen benımle de paylaşın .çünkü her ne kadar doktorum 7.4 iyi yeterli dese de bu kalınlıkla elimdeki son embriyomu da zayı etmekten korkuyorum .gerıbıldırımlerınız çok değerli .şimdiden teşekkür ediyorum
Merhaba kızlar.Bugün ben de doktora gitdim . Dün kahverengi akıntım biraz artmıştı, doktor kontrola çağırdı. Çok şükür her şey yolunda ,6+2 haftalık dedi. Kalp atışını da duyduk kalp atışı yeni yaranıyor dedi .
Gayeet güzel canım maşallah subanallahKizlar benim kan sonucu da çıkmış cumartesi 401di bugün 4 gun sonra da 1592 olmuş sanirim guzel gidiyor
Ayy evet bende nar suyu içtim hep zor kalınlaşıyodu nar suyunu içinde 5.5ten 10a çıktı 3 4 gün içindeCanim benim 12.gunu 10lu bir sey demisti doktorum. Ama 7.4 e yeterli diyorsa doğrudur bence. Nar suyu tuketmistim ben transfere kadar istersen bir dene
Bu başlıkta hamıle kalan arkadaşlarım bana yardımcı olabilirseniz sevınırım ,bu ay transfer olup olmamakta kararsızım :Eylül ayındaki transferim naturel siklusta yani ilaçsız tedaviyle dondurulmuş embriyo İle başarısız olmustu .Ekimde kalan son 1embriyo transferi ıcın kontrollerim devam edıyor .bu defa ilaçlı transfer denenecek .önce günde 3estofemle başladık 3gun önce de sayıyı 4e çıkardık .daha önce hıc ilaç kullanmadan rahım duvarı kalınlığım 9.2idi transferden 6gun önce .bu defa ilaçla reglımın 15.günü maalesef bugün 7.4 ölçüldü 2,3gun daha estrofem e devam dedi doktorum 8 olurdu dedı 2-3gune .dondurulmuş embriyo İle estrofem kullanıp ilaçlı transfer olan hamıle kalan arkadaşlarım sizlerin kaçıncı gün rahım duvarı kalınlığınız kaçtı ? Lütfen benımle de paylaşın .çünkü her ne kadar doktorum 7.4 iyi yeterli dese de bu kalınlıkla elimdeki son embriyomu da zayı etmekten korkuyorum .gerıbıldırımlerınız çok değerli .şimdiden teşekkür ediyorum
Canım merhabalar. Ben 4 yıl aradan sonra dondurulmuş embriyoda doğal siklüs yöntemiyle hamile kaldım. İnan her gittiğimde kalınlaşmıyo rahim duvarı diyip benımle üzülüyordu. Sonra internetten kendim araştırdım. Saraçoğlunun nar suyunu gördüm. Sonra her gün 2 3 bardak ya nar yedim ya nar suyu içtim hazırlardan migrosun organik olanından. Avakado yedim birde. 3 4 gün içinde 5.5 ten 10 a çıktı. Bence bugün itibariyle hemen denemeye başla farkı göreceksinBu başlıkta hamıle kalan arkadaşlarım bana yardımcı olabilirseniz sevınırım ,bu ay transfer olup olmamakta kararsızım :Eylül ayındaki transferim naturel siklusta yani ilaçsız tedaviyle dondurulmuş embriyo İle başarısız olmustu .Ekimde kalan son 1embriyo transferi ıcın kontrollerim devam edıyor .bu defa ilaçlı transfer denenecek .önce günde 3estofemle başladık 3gun önce de sayıyı 4e çıkardık .daha önce hıc ilaç kullanmadan rahım duvarı kalınlığım 9.2idi transferden 6gun önce .bu defa ilaçla reglımın 15.günü maalesef bugün 7.4 ölçüldü 2,3gun daha estrofem e devam dedi doktorum 8 olurdu dedı 2-3gune .dondurulmuş embriyo İle estrofem kullanıp ilaçlı transfer olan hamıle kalan arkadaşlarım sizlerin kaçıncı gün rahım duvarı kalınlığınız kaçtı ? Lütfen benımle de paylaşın .çünkü her ne kadar doktorum 7.4 iyi yeterli dese de bu kalınlıkla elimdeki son embriyomu da zayı etmekten korkuyorum .gerıbıldırımlerınız çok değerli .şimdiden teşekkür ediyorum
benim son kontrolümde 11 demişti sonra transfer tarihi vermişti
buna kendin karar ver çok iyi düşün, kendini hazır hisset, bana sorarsan sen yapar mısın diye, ben bir kere hiç beklemeden hemen ardından yaptım sen biliyosun anlatmıştım olumsuz sonuçlandı bu sebeple bu defa olumsuz alsaydım bi rahmimi dinlendirirdim
ama hemen ardından 2. denemeyi yapıp olumlu sonuç alan da var
8 yeterli olur mu forumda da bi aratalım bakalım muhtemelen yazan vardır
inşallah olacak merak etme
senin ne hissettiğin çok önemlisen ne düşünüyosun kuzum ne hissediyorsun
Evet canım , kan sulandırıcı hap içiyordum onu dayandırdık. Proluton depot haftada 1 kezdi ,şimdi akıntı kesilene kadar 3günden bir dedi. Bir de dicinone iğne 2,3 gün sabah,akşam yaptıra bilirsin dedi.
Anladım canım, inşallah lekelenme tamamen kesilir de için rahat eder.Evet canım , kan sulandırıcı hap içiyordum onu dayandırdık. Proluton depot haftada 1 kezdi ,şimdi akıntı kesilene kadar 3günden bir dedi. Bir de dicinone iğne 2,3 gün sabah,akşam yaptıra bilirsin dedi.
Çok teşekkür ederimokudum,yazamadım mide bulantım tavan
harikaa gözün aydınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?