Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Canım sağol.Allah isteyen herkese versin İnşallah sağlıkla gelirler canım.Valla kalp atışı var,kalp atışı devam edecek mi var.Var da var , inşallah güzel olur herşey.
Amin canım benim o heyacan hiç bitmiyor zaten banada bitmedi bu hafta gelmedi cumartesi bi türlü
Ama sonuçlar güzel olsun kucağımızada alalım bebeklerimiz sağlıkla bu günler tatlı anılar olarak kalacak

Amiiiiiiiin canım benim, inşallah.
Yaş ilerledikçe insan daha da bi stres oluyo.
Hani 20’lerimde olsam daha vakit var, olur bi şekilde dicem de yaş 37.
Bir şey kalmadı 40’a, git gide yaklaşınca korkuyor insan.
Mayıs ayında bir düşüğüm oldu, hep o geliyo aklıma ister istemez.

5+0 da gittim tek kese vardı, nokta dahi yoktu içinde boştu. sonra 2 hafta sonra gittim, 3 kese gördü. 2 embriyo da tutmuştu, bir tanesi de kendi içinde ikiye bölünmüş. ama bölünenlerden biri gelişememiş. kalp atışı falan nerdeee :) daha bekle 2 hafta sonra gittiğinde dinletir.

Ayy canım 15 gün sonra evet inşallah duyarım 7+5 olacak 15 gün sonra

Canımm hadi gözün aydın ilk kalp ağrısını atlattın her anımız bir heyecan. hadi inşallah 15 gün sonra gümbür gümbür duyacaksın daha çok küçük bugün duyulmazdı zaten içinde bebeği görmüş çok şükür Kendine dikkat et

Seni çok iyi anlıyorum.Ben de 35 yaşımdan beri deniyorum bak 5. Denemede 40’a 1 ay kala tuttu.Nasip olursa doğuracağım olmazsa ben de korkuyorum.O yüzden seni çok iyi anlıyorum ama ne yapalım denemeye devam.Cidden 40 yaş üstü de var çok doğuran.Sen şimdi bunlara takılma, İçini ferah tut sonuçta kimyasal değil, yoksa değerlerin düşerdi. İnşallah seninledir

Özlem haklı bence de her şey yolunda

benim de bi kanımda tam iki katı olmamışken bi kanımda 2 katını geçtiği oldu

sonuçta artarak devam ediyo

cumartesi de güzel haberler vermeye devam edeceksin

Purple bitmeyecek bu kalp ağrıları, Allah sabır versin hepimize. Sağlıklı bir şekilde doğduğunu görene kadar evham yapacağız.Hele ilk 12 hafta, her an kalp durma riski var, düşük riski var.Dua edeceğiz ve bekleyip göreceğiz.Problemli bir durum tabii ki canımızı sıkacak ve bizi çoook üzecek Ama ne yapalım, hayat deyip önümüze bakacağız.Allah güzelliklerle buluştursun

Doktor benim kesenin içinde gördüm birşey dedi. En azından içinde olması ve kesenin boş olmaması rahatlattı.Bekleyeceğiz artık Sağlıkla duyalım kalp atışlarını inşallah Sen ne zaman gideceksin kalp atışına?

Ben de 36’da başladım denemeye, bu 2.deneme. İnşallah da olumlu olur.
Valla sana diyodum pozitif ol diye, başa gelince zormuş. Geçenki olumsuz sonuç gelip duruyo aklıma.
Özlem haklı bence de her şey yolunda

benim de bi kanımda tam iki katı olmamışken bi kanımda 2 katını geçtiği oldu

sonuçta artarak devam ediyo

cumartesi de güzel haberler vermeye devam edeceksin
Ay inşallah Özgeciğim yaa, yani tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.
Niye yine böyle oldum bilmiyorum, sabah sonucu öğrendiğimde daha iyiydim halbuki.
Hormonlar iyice dengesizleştiriyo sanki.

7+0 da duydum kalp atışını tatlım. haftaya tekrar kontrol var bakalım ne kadar büyümüş bıdıklar

Seni aklımdan geçirdim merak da ettim bizim topige de yazmıyorsun bu ara çok şükür keseyi görmüşsün gözün aydın sağlıkla devam etsin inşallah kaç haftalık oldun

ahaha çok normal bence de hormonlardan ben de bir gün kala senaryolar yazmaya başlıyorum

sen şimdi cumartesi göreceksin miniğini tekrar
ben ne zaman biliyo musun biiiir ay sonra

Seni aklımdan geçirdim merak da ettim bizim topige de yazmıyorsun bu ara çok şükür keseyi görmüşsün gözün aydın sağlıkla devam etsin inşallah kaç haftalık oldun
Canım sağol , vakit buldukça yazmaya çalışıyorum ama çok yazamıyorum her yere işte çalışmaya devam ettiğim için Canım gördüm şükür evet, 15 gün sonra çağırdı doktor.Şuan 5+4 daha. Çok küçük dedi, umarım 15 gün sonra kalp atışları da duyulur Senin kaç haftalıktı canım?

Kalbini ferah tut canım bazen değer biraz düşüp sonrası daha yüksek çıkıyor inşaallah sağlıkla sımsıkı tutunmuştur bebeğin sağlıklada ilerler bende cumartesi kalp atışı için gideceğim ikimizden çok güzel haberlerle döneriz

Canım çok normal , ne kadar olumlu olalım desek de insanız nihayetinde O yüzden suçlama kendini , paylaş bizimle istediğin kadar .Ama değerin gerçekten düşmediği için bence korkma.Bence geliyor gelmekte olan, hissediyorum miniği.İnşallah Amin Allah’ım sağlıkla gönder miniklerimizi buraya

İnşallah hayırlısıyla 15 gün sonra da o minicik kalbinin sesini duyarsın canım ben bugün 8+1oldum son adete göre ama ultrason da 3 gün daha önde çıkıyor bakalım yarın kontrolüm var nasıl bebisim İnşallah herşey yolundadır bu heyecan stres hiç bitmicek sanırım

Arkadaşlar iyi haberlerinize çok seviniyorum ozlemgundogdu özlemcim iyi haberlerle dönmüşsün hep böyle devam etsin inşallah salı günü transferim olucak doktor bu sefer progestan fitil yerine lutinus fitil verdi malum artık üçüncü transfer olunca denemediğimiz bişey kalmasın diye uğrasıyor adamcağızda sanırım bunuda aldım ama içinden çubuğu çıktı onunla kullanılıyormus hıc gormemıstım bir bu eksikti dedim akşam akşam kullanan varmı acaba inşallah becerebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…