cnm prednolu neden kullandırttı sana..Transfer öncesi protulex iğne coraspirin prednol estrofem folik kullandık transferle birlikte prednol u bıraktık progestan fitil eklendi diğerleri aynen devam.Bir de hafta bir Proluton depot var.
Daha önce iki negatif denemem var.Cd56 testini yaptık sonuç sıkıntılı olsaydı serum başlayacaktık ama normal gelince seruma gerek yok dedi.Her ihtimale karşı kısa sureligine transfere 5 gün kala gunde bir kere kullandım.transfer ile de bıraktım zaten.cnm prednolu neden kullandırttı sana..
anladım cnm.bizde sebepsiz infertilite.benimde üç aşılama negatif bi de tüp bebekte 7 haftalık kalbi durdu.ben cd56 testini yaptırmadım ama bağısıklıkla alakalı tedavi uygulamasını isteyeceğim..Daha önce iki negatif denemem var.Cd56 testini yaptık sonuç sıkıntılı olsaydı serum başlayacaktık ama normal gelince seruma gerek yok dedi.Her ihtimale karşı kısa sureligine transfere 5 gün kala gunde bir kere kullandım.transfer ile de bıraktım zaten.
Benim doktorum testi yapmadan kabul etmedi.Her ilacın yan etkisi var dedi.Senin ki kabul ederse yaptır hap ile sorun değil de serumu kabul etmiyorlar pek.Saglikcakla bu sefer kavuşursunanladım cnm.bizde sebepsiz infertilite.benimde üç aşılama negatif bi de tüp bebekte 7 haftalık kalbi durdu.ben cd56 testini yaptırmadım ama bağısıklıkla alakalı tedavi uygulamasını isteyeceğim..
Canim bu cd56 testi hangi durumlarda isteniyor birde nasıl oluyor hangi günlerde bakılıyor ve sonuç ne kadar sürede çıkıyorBenim doktorum testi yapmadan kabul etmedi.Her ilacın yan etkisi var dedi.Senin ki kabul ederse yaptır hap ile sorun değil de serumu kabul etmiyorlar pek.Saglikcakla bu sefer kavuşursun
inşallah
Adete bir hafta kala rahimden doku örneği alinarak bakılıyor.Ortalama 1 haftaya sonuç çıkıyor.Hic sorun yokken hamile kalamayanlara,yine sorun yokken tüp Bebek de negatif sonuç alanlara yapıyorlar genel de.Canim bu cd56 testi hangi durumlarda isteniyor birde nasıl oluyor hangi günlerde bakılıyor ve sonuç ne kadar sürede çıkıyor
Tesekkur ederim canim cevabın için sonucu çok erken çıkıyormuş canim her hastane yapıyor mu acaba benim de 2 olumsuz denemem var yaptırsam mi die düşündüm deAdete bir hafta kala rahimden doku örneği alinarak bakılıyor.Ortalama 1 haftaya sonuç çıkıyor.Hic sorun yokken hamile kalamayanlara,yine sorun yokken tüp Bebek de negatif sonuç alanlara yapıyorlar genel de.
Resmi var mi canim birde taze transfer miydiSelam kızlar bugun transferİn 5.gunu ve ben dayanamayıp evde test yaptım silik cıktı boyle bir durum yasayan var mı acaba ınsallah sonu guzel olur
Donmuş embriyo mu oldun yoksa taze mı.Transfer öncesi veya sonrası çatlatma iğnesi oldun mu bunlar etkiler çünkü.İnsallah tutunmustur fotoğraf paylaşırsan görmüş oluruz.Selam kızlar bugun transferİn 5.gunu ve ben dayanamayıp evde test yaptım silik cıktı boyle bir durum yasayan var mı acaba ınsallah sonu guzel olur
Taze transfer canım oncesı de catlatma ıgnesı oldum sonrasında da oldum bende o yuzden emin olamıyorum bosuna sevınmıyım diye ılaclarim etkısendır diye bide zaten kalp atkısını duyana kadar kesmeyi girene kadar zaten kaptırmıcam cunku kimyasal gecırdım 2 defa o yuzden sevinmiyorum da zaten hemen cızgı belıgınlestı 1 dk sonra falanDonmuş embriyo mu oldun yoksa taze mı.Transfer öncesi veya sonrası çatlatma iğnesi oldun mu bunlar etkiler çünkü.İnsallah tutunmustur fotoğraf paylaşırsan görmüş oluruz.
inşallah kabul eder cnm.ben birde haşimato hastasıyım kabul eder diye düşünüyorum inşallahBenim doktorum testi yapmadan kabul etmedi.Her ilacın yan etkisi var dedi.Senin ki kabul ederse yaptır hap ile sorun değil de serumu kabul etmiyorlar pek.Saglikcakla bu sefer kavuşursun
inşallah
Elinde test varsa yarın yada diğer gün tekrar yap koyulaşma olursa tutunma olmuştur.ignenin etkisi her nekadr 10 gün deseler de vücuttan vücuda değişiyor.5 günde atan da oluyor.İnsallah bu sefer tutar ve sagsaglim kucağına almak nasip olurTaze transfer canım oncesı de catlatma ıgnesı oldum sonrasında da oldum bende o yuzden emin olamıyorum bosuna sevınmıyım diye ılaclarim etkısendır diye bide zaten kalp atkısını duyana kadar kesmeyi girene kadar zaten kaptırmıcam cunku kimyasal gecırdım 2 defa o yuzden sevinmiyorum da zaten hemen cızgı belıgınlestı 1 dk sonra falan
İnşallahinşallah kabul eder cnm.ben birde haşimato hastasıyım kabul eder diye düşünüyorum inşallahyoksa bir ay daha ertelenir yaa..
Canim sen cd56 testini tüp bebek merkezinde mi yaptirdin yoksa başka bir hastanede miDaha önce iki negatif denemem var.Cd56 testini yaptık sonuç sıkıntılı olsaydı serum başlayacaktık ama normal gelince seruma gerek yok dedi.Her ihtimale karşı kısa sureligine transfere 5 gün kala gunde bir kere kullandım.transfer ile de bıraktım zaten.
Doktorum kendi kliniğinde kendisi yaptı.Baska hastaneye gitmedim.2-3 dk sürdü zatenCanim sen cd56 testini tüp bebek merkezinde mi yaptirdin yoksa başka bir hastanede mi
Anestezi ile mi yaptı canim nette öyle okudum sankiDoktorum kendi kliniğinde kendisi yaptı.Baska hastaneye gitmedim.2-3 dk sürdü zaten
Yok hayır anestezi yada lokal herhangi bir işlem uygulanmadı.Durus önemli dedi kıpırdamadan durudgum icin çok kısa sürdü ağrı biraz oldu ama dayanilmayacak bir ağrı değil.Anesteziye gerek yok benceAnestezi ile mi yaptı canim nette öyle okudum sanki
Himm ben en iyisi mi doktoruma bir sorayım yani yapmam gerekir mi yada hangi durumlarda nasıl yapılıyor die..Yok hayır anestezi yada lokal herhangi bir işlem uygulanmadı.Durus önemli dedi kıpırdamadan durudgum icin çok kısa sürdü ağrı biraz oldu ama dayanilmayacak bir ağrı değil.Anesteziye gerek yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?