Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Estrofem kullanırken yan etkileri azaltmanın yollarını bulan varmı? Yürüyüş ve bol su içmek gibi fikirlerde var. Henüz başlamadım ve yorumları okuyunca inanılmaz korkuyorum
ben günde 3 lt su içiyordum ama mide ağrısını mümkün değil geçiröiyordu.bu sefer doktordan kesinlikle mide koruyucu kullanabileceğim bir ilaç isteyeceğim..

ben günde 3 lt su içiyordum ama mide ağrısını mümkün değil geçiröiyordu.bu sefer doktordan kesinlikle mide koruyucu kullanabileceğim bir ilaç isteyeceğim..
Herkeste farklı yan etkileri var öyleyse mide agrısınıda sizden duydum belki tok karnına içmek gerekiyordur

Herkeste farklı yan etkileri var öyleyse mide agrısınıda sizden duydum belki tok karnına içmek

Herkeste farklı yan etkileri var öyleyse mide agrısınıda sizden duydum belki tok karnına içmek
sanki midemin üstüne taş oturtmuşlar gibi ağrı yapıyor.tok aç farkeymiyor her türlü denedim cnm.evet herkesde farklı yan etki edeblir..

sanki midemin üstüne taş oturtmuşlar gibi ağrı yapıyor.tok aç farkeymiyor her türlü denedim cnm.evet herkesde farklı yan etki edeblir.krar kullandığınızda olmaz

sanki midemin üstüne taş oturtmuşlar gibi ağrı yapıyor.tok aç farkeymiyor her türlü denedim cnm.evet herkesde farklı yan etki edeblir..
Tekrar kullandığınızda olmaz belki pozitif olalım bari kendi adımada ilkkez içicem ya hiç olmaz hatta daha iyi gelir diye düşüneyim yapacak çok bişey yok gibi

Canım hayırlı olsun benimde 10 eylül test tarihim

Merhaba arkadaşlar ne durumdasınız ?1eylulde regl oldum 2eylulde doktor randevum vardı .doğal siklusta transferım olacak o yüzden sadece folik asit kullanacakmısım bir sonraki randevum 1hafta sonra .hiç ilac kullanmadıgımdan sanırım süreç başlamış gibi de gelmıyor bi tuhaf

Benım transfer herhalde 18-19 Eylül gibi olacak .bugün transfer alısverısı yaptım sitelerden okuduklarımı derleyip çiğ fındık ,çiğ badem ,ceviz ,kuru incir ,kuru kayısı , kavrulmamış kabak çekırdegi .yarın utıbarıyle başlıyorum her gün 3adet yiyecegım her birinden .bir avuç cekırdek ve bırer kayısı ile incir .ayrıca kecı boynu pekmezi her sabah 2kasık .her gün bir bardak taze sıkılmış nar suyu .emın olamadıklarımsa her gün 2dilim ananas kimisi cok faydalı demıs kimisi zararlı ? Bir dr havuç suyu aynı sekılde iyi de dıyen olmus kötü gelır zararlı diyen de .Bilemedım .eklemek istefıklerınız olur mu listeye ?ya da uyarı tavsıye vs ?

Şimdiden hayırlı olsun tedavin.kuru incir konusunda dikkatli olmalısın proklatin değerini yükseltiyor böyle bir sorunun varsa günlük yeme arada atistir

Şimdiden hayırlı olsun tedavin.kuru incir konusunda dikkatli olmalısın proklatin değerini yükseltiyor böyle bir sorunun varsa günlük yeme arada atistir
Prolaktın sorunum yok cnm .sağ ol uyarın ıcın .sen nasılsın transferın oldu umarım güzel haberlerle gelırsın ?nasıl hissediyorsun ?

Kızlar selam 9 eylülde transferim var. Yaşım 29. 2 tane 5. Gün embriyosu transferi yapılacak. Bu süreçte birçok ilaç kullanıyorum: prednol kortizon, estrofem, coraspirin, neupogen iğne, dün başka bir iğneye başladım ismi pruloton depot (3 gün arayla yapılıyor), progestan fitil günde 3 tane. Transferden sonra da neupogen iğne ve kan sulandırıcı iğneye devam edecek. Sizler neler kullanıyorsunuz

Prolaktın sorunum yok cnm .sağ ol uyarın ıcın .sen nasılsın transferın oldu umarım güzel haberlerle gelırsın ?nasıl hissediyorsun ?
Amin canım inşallah Bel ağrısı fazlaca var ve uykusuzluk.gece uyumadim desem yeridir. onun dışında iyim çok şükür
Heyacanla günümü bekliyorum

Hayırlısı olsun inşallah ikiside sımsıkı tutunur. Benim transfer tarihim belli değil henüz estrofem kullanıyorum şuan. Bende 31 yaşındayım blast aşamasında dondurulan 8 embriyom var. 2 embriyo transfer edecek galiba bende isteyeceğim zaten çift embriyo transferini. Tek korkum çikolata kisti. O varken inşallah olumlu olur.

Transfer öncesi protulex iğne coraspirin prednol estrofem folik kullandık transferle birlikte prednol u bıraktık progestan fitil eklendi diğerleri aynen devam.Bir de hafta bir Proluton depot var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…