canım nasıl geçti benim de yarın sabah opu var biraz anesteziden filan korkuyorumBugun 9 bucukta 6 yumurta toplandi. Amh dusuktu zaten o yuzden az oldu sanirim ama hep soylenen onemli olan kalitesi ve ihtiyacimiz olan sadece 1 yumurta. Cumartesi gunu taze transfer planlandi. Doktorum coraspin, prednol ve progestan dex verdi. Hepimiz icin hayirlisi olur insallah
Daha once histeroskopi ve laparoskopi gecirdigimden anestezi diyince gerilmedim hic. Ama byle olmasa bile kesinlikle buyutulcek bsy yok. 10 snde surmedi etkiyi gostermesi. 9.35de girdim. Uyandigimda odada saat 10du. Kasiklarimda agriyla uyandim, hemsire bi agri kesici yapti hic bsy kalmadi. 1 saat sonra da cikarken hemsire gelip idrara cikmami ve kanama var mi soylememi istemisti sukurler olsun sadece bi iki damla oldukca seffaf pembe bi akinti oldu. Eve geldigimde bsyim kalmamisticanım nasıl geçti benim de yarın sabah opu var biraz anesteziden filan korkuyorum
Anladım canım insallah benim de öyle geçerDaha once histeroskopi ve laparoskopi gecirdigimden anestezi diyince gerilmedim hic. Ama byle olmasa bile kesinlikle buyutulcek bsy yok. 10 snde surmedi etkiyi gostermesi. 9.35de girdim. Uyandigimda odada saat 10du. Kasiklarimda agriyla uyandim, hemsire bi agri kesici yapti hic bsy kalmadi. 1 saat sonra da cikarken hemsire gelip idrara cikmami ve kanama var mi soylememi istemisti sukurler olsun sadece bi iki damla oldukca seffaf pembe bi akinti oldu. Eve geldigimde bsyim kalmamisti
Taze transfer canım bugun yapıldı 2 adetCanım merhaba hayırlı olsun taze transfer mi olucaksın?Doktorun coraspirin verdi mi acaba ya da oksopar kan sulandırıcı iğne?
Ne güzel hayırlı olsunTaze transfer canım bugun yapıldı 2 adetoksopar verdi canım onla birlikte 4 5 tane daha ıgnem var benim ol ol bıtmıyor
merhana cnm maalesef o iğneler şişlik yapıyor..Kızlar ben menopur iğne kullanıyorum yumurta büyütmek için. 6 gün oldu ilk başlarda iğne vururken hiç hissetmiyodum. Ama dün iğne vururken çok ağrım oldu.. Birde göbek kısmım çok şiş kilo almış gibiyim.. Normal mi sizce.. Bu ilaçlar kilo yapıyo mu..
Evet canım 3 çizgi görmesi gerekıyor.3 çizgi rahim kalınlığıyla ilgili bişey mi acaba öyle mi olması gerekiyomuş. Benim salı günü kontrolüm var
Çok normal canım. Şişkinlik yapıyorKızlar ben menopur iğne kullanıyorum yumurta büyütmek için. 6 gün oldu ilk başlarda iğne vururken hiç hissetmiyodum. Ama dün iğne vururken çok ağrım oldu.. Birde göbek kısmım çok şiş kilo almış gibiyim.. Normal mi sizce.. Bu ilaçlar kilo yapıyo mu..
Bende kan pırtılasması vardı canım ama herkeze veriyor buyuk ıhtımal onlem amacı benim de denk gelmıs olduNe güzel hayırlı olsuninşallah yavrularımıza kavuşuruz hepimiz sende kan pıhtılaşması var mıydı ondan dolayı mı oksopar vermişti doktorun? Yoksa her ihtimale karşı önlem olması açısından mı verildi canım?
Amin canım çok heyecanlı gerçekten :)) hepimiz kavuşalım inşallah sağlıklı bir şekildeBende kan pırtılasması vardı canım ama herkeze veriyor buyuk ıhtımal onlem amacı benim de denk gelmıs oldubakalım ayın 10unda oğrenıcez ınsallah isteyen herkez kucağına saglıklı bir sekılde bebegını alır
İnşallah pozitif sonuç alırsın yarın.Sen sonuç öğrenmeye gideceksin ben tarnsfereMerhaba ☺
Bugün transferimin 10. günü. Hiç test yapmadım. Yarın kandan test yaptıracağım. İlk denemem. Dondurulmuş 5.gün embriyosu. 2 taneSadece kasıklarımda ağrı ve göğüslerimde şişlik hissediyorum. Onun dışında bişey yok. Rabbim cuma mübarek gün hürmetine pozitif görmeyi nasip eder inşallah sağlıkla sıhhatle. Dualarınızı eksik etmeyin. Çok heyecanlıyım Beni anladığınızı biliyorum
İnşallahİnşallah pozitif sonuç alırsın yarın.Sen sonuç öğrenmeye gideceksin ben tarnsfere
Pozitif sonucunu bekliyorum canımMerhaba ☺
Bugün transferimin 10. günü. Hiç test yapmadım. Yarın kandan test yaptıracağım. İlk denemem. Dondurulmuş 5.gün embriyosu. 2 taneSadece kasıklarımda ağrı ve göğüslerimde şişlik hissediyorum. Onun dışında bişey yok. Rabbim cuma mübarek gün hürmetine pozitif görmeyi nasip eder inşallah sağlıkla sıhhatle. Dualarınızı eksik etmeyin. Çok heyecanlıyım Beni anladığınızı biliyorum
İnşallah inşallah inşallah sağlıkla sıhhatle canımPozitif sonucunu bekliyorum canım
Rabbim saglıkla güzel haberler almayı nasip etsin inşMerhaba ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?