Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

canım nasıl geçti benim de yarın sabah opu var biraz anesteziden filan korkuyorum

Selam kızlar. 16 ağustosta opu oldum. Bu ay transfer olucam. Estrofem başladım bugün. Çikolata kisti var. Hakkımızda hayırlısı ikinci denemem inşallah bu sefer olacak. Allah bu yolda emek harcayanların emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.

canım nasıl geçti benim de yarın sabah opu var biraz anesteziden filan korkuyorum
Daha once histeroskopi ve laparoskopi gecirdigimden anestezi diyince gerilmedim hic. Ama byle olmasa bile kesinlikle buyutulcek bsy yok. 10 snde surmedi etkiyi gostermesi. 9.35de girdim. Uyandigimda odada saat 10du. Kasiklarimda agriyla uyandim, hemsire bi agri kesici yapti hic bsy kalmadi. 1 saat sonra da cikarken hemsire gelip idrara cikmami ve kanama var mi soylememi istemisti sukurler olsun sadece bi iki damla oldukca seffaf pembe bi akinti oldu. Eve geldigimde bsyim kalmamisti

Anladım canım insallah benim de öyle geçer

Canım merhaba hayırlı olsun taze transfer mi olucaksın?Doktorun coraspirin verdi mi acaba ya da oksopar kan sulandırıcı iğne?
Taze transfer canım bugun yapıldı 2 adet oksopar verdi canım onla birlikte 4 5 tane daha ıgnem var benim ol ol bıtmıyor

Taze transfer canım bugun yapıldı 2 adet oksopar verdi canım onla birlikte 4 5 tane daha ıgnem var benim ol ol bıtmıyor
Ne güzel hayırlı olsun inşallah yavrularımıza kavuşuruz hepimizsende kan pıhtılaşması var mıydı ondan dolayı mı oksopar vermişti doktorun? Yoksa her ihtimale karşı önlem olması açısından mı verildi canım?

Kızlar ben menopur iğne kullanıyorum yumurta büyütmek için. 6 gün oldu ilk başlarda iğne vururken hiç hissetmiyodum. Ama dün iğne vururken çok ağrım oldu.. Birde göbek kısmım çok şiş kilo almış gibiyim.. Normal mi sizce.. Bu ilaçlar kilo yapıyo mu..

merhana cnm maalesef o iğneler şişlik yapıyor..

Çok normal canım. Şişkinlik yapıyor

Bende kan pırtılasması vardı canım ama herkeze veriyor buyuk ıhtımal onlem amacı benim de denk gelmıs oldu bakalım ayın 10unda oğrenıcez ınsallah isteyen herkez kucağına saglıklı bir sekılde bebegını alır

Amin canım çok heyecanlı gerçekten :)) hepimiz kavuşalım inşallah sağlıklı bir şekilde

Merhaba ☺
Bugün transferimin 10. günü. Hiç test yapmadım. Yarın kandan test yaptıracağım. İlk denemem. Dondurulmuş 5.gün embriyosu. 2 tane Sadece kasıklarımda ağrı ve göğüslerimde şişlik hissediyorum. Onun dışında bişey yok. Rabbim cuma mübarek gün hürmetine pozitif görmeyi nasip eder inşallah sağlıkla sıhhatle. Dualarınızı eksik etmeyin. Çok heyecanlıyım Beni anladığınızı biliyorum

PGT yaptıracak olan arkadaşlar ücretsiz PGT onaylandı şartları yeni açtığım konuda, bakmanızı tavsiye ederim. Ücretsiz PGT 11 Ağustos'ta onaylandı ve resmi gazetede yayınlandı.

İnşallah pozitif sonuç alırsın yarın.Sen sonuç öğrenmeye gideceksin ben tarnsfere

Pozitif sonucunu bekliyorum canım

Rabbim saglıkla güzel haberler almayı nasip etsin inş

Estrofem kullanırken yan etkileri azaltmanın yollarını bulan varmı? Yürüyüş ve bol su içmek gibi fikirlerde var. Henüz başlamadım ve yorumları okuyunca inanılmaz korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…