Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Herkese merhaba
İsmim Eda 38 yaşındayım. 9 yıl önce 2 defa normal yollarda hamile kalıp ikisininde kalp atışlarını duyduktan sonra kaybettik. Bir daha da olmadı bizde uzun süre hiç üstüne düşmedik eşim maddi konuda kendini hazır hissetmeden yapmak istemiyordu böyle diye diye 38 yaşına kadar geldim artık yaş ilerleyince ve bir daha hamile kalmayınca direkt tüp bebek yapmaya karar verdik. Antalya tüp bebek merkezinde ilk defa tüp bebek tedavisine başladık. Rahmimde perde varmış 27 haziranda yumurtalar toplanırken perde de yakıldı ve bu arada kan pıhtılaşma sorunum olduğunu öğrendik. 8 yumurta toplandı 6 sı döllendi 2 tanesi 5.güne gitti biri 3bb diğeri 2cbydi ve donduruldular 2 ay rahmi dinlendiricez dediler. 3 Eylül transferim yapıldı embriyolar çözüldüğünde kalitelerinin arttığını öğrendim 3bb olan 4bb olmuş 2cb olanda 3bc olmuş. 12 Eylül test günüm zaman geçmiyor sanki durdu düşünmek istemiyorum ama aklımdan hiç çıkmıyor ara ara kasığımda batma oluyor ve belim ağrıyor. Uzun uzun yazmışım valla kusura bakmayın. Umarım bebiş isteyen herkesin kucağı dolar Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.

Test günümüz aynı. Hayırlısı olsun umarım pozitif sonuç alırız

Hayırlı olsun bu sefer sagsaglim kucağına almak nasip olsun inşallah Benim de transfer tarihim aynı.3 kişi olduk aynı güne. Umarım hepimiz aynı gün guzel haberler de veririz

Hayırlı olsun bu sefer sagsaglim kucağına almak nasip olsun inşallah Benim de transfer tarihim aynı.3 kişi olduk aynı güne. Umarım hepimiz aynı gün guzel haberler de veririz
Yaaa 3 kişinin yüreği anı gün için çarpıyor ne güzel bu sefer hepimizin kucağı dolar inşallah

Yaş 33 3. Tüp bebek denemem olacak 1. Düşük 1 negatif sonuç bu ay sonu transfer olmayı planlıyorum daha önceki denemelerimde birer adet 5. Gün embriyosu transfer edildi şimdi 2 5. Gün embriyosu transfer edilecek problemim tüplerimde problem vardı bağlandı ve portakal büyüklüğünde bir miyomum vardı açık ameliyatla alındı baska bir problem olmadığı söylendi ama ne yazık ki olmadı Bahçeci tüp bebek merkezi Fulya doktora Mra ya gidiyorum umarım Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder

Hoşgeldin umarım bu son denemen olur ve sağlıcakla kavuşursun mucizene

5. Gün embriyo transferi oldum Cumartesi günü.Bugün 3.günüm tutunma kolay olsun diye gonapetly iğnede vuruldum bir adet bugün acaba bu iğnede hcg var mı kızlar çoğu kişi yok dedi doktorumda öyle dedi içimi rahatlatmak istiyorum

İdrar testi yaptınız mı 6. Gün

Benimde transferİn 7.gunu bugun bende vuruldum 1.3.ve 5 gun 1 ve 5 te ovıltre 3.gununde gonapetly vurdurdu bende betayı etkiler diye korkuyorum ama onla ilgili hıc bir yazı acıklama okumadım bende

Ovitrelle etkiler maalesef hcg var içinde ben çok yanıldım ondam
Cuma gunu test gunum arasından 5 gun gecmıs olucak yanı Bı yerde sey okumuştum en fazla 20 30 fazla cıkarıyon betayı ondan yuksek cıkarsa hamile olabilirsiniz yazmıslardı artık cuma gunu anlıyacagız vala cok stresli bir durum

Hiç sorma inşallah güzel bir rakam çıkar senin şöyle 100 150 falan

Ben rahimim hazırlanırken 11 gün önce sadece bir adet ovitrelle vuruldum yarın etkisi biter herhalde

Benim bildih.catlama iğneleri de oluyor bu çatlatma değil olmaması lazım ama tam emin değilim tabi.Ama doktor yok dediyse yoktur onalr bilir.Test mı yaptin ki olmasın istiyorsun olsa ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…