Daha gelmedi varTest günün geldiyse doktor yap dedigine göre etkilemiyordur
Hadi hayırlı olsun simsiki tutunsun inşallahKızlar bugün çift embriyo transferim yapıldı. Dondurulmuş 4ab kalitede. Her şey çok güzel geçti 19 Eylül de kan testi vericem
Sıkıntı yapma testini yap pozitifi görürsün insallah ertesi gün yine yaparsın koyulasma oluyorsa gerçek pozitiftirDaha gelmedi var
Benim merak ettiğim şey şu; dondurulmuş embriyoların hepsini çözdürüyorlar ve çöp mü oluyor diğerleri?Hayırlısı olsun inşallah ikiside sımsıkı tutunur. Benim transfer tarihim belli değil henüz estrofem kullanıyorum şuan. Bende 31 yaşındayım blast aşamasında dondurulan 8 embriyom var. 2 embriyo transfer edecek galiba bende isteyeceğim zaten çift embriyo transferini. Tek korkum çikolata kisti. O varken inşallah olumlu olur.
Aminnn canım inşHadi hayırlı olsun simsiki tutunsun inşallah
Tabi ki hayır bazı yerler ikişer tüplere koyarak döndürüyor bazı yerler tekli.Genetige gidecekse tekli koyuluyor.Genetikten hangileri sağlıklı gelirse duruma gore 1 yada 2 tanesi cozuduruluyor ve transfer yapılıyor.Digerleri uyumaya devam ediyorBenim merak ettiğim şey şu; dondurulmuş embriyoların hepsini çözdürüyorlar ve çöp mü oluyor diğerleri?
Ben 4 eylülde tedaviye başladım ilk kez ve şuan iğneleri vuruluyorum. Embriyoların oluşması halinde genetik inceleme yapılmasını istedi doktorumuz. Sebepsiz infertilite mevcut, 3 kez biyokimyasal gebelik yaşadım.
bu genetik inceleme pgt oluyor sanırım, aşırı cahilim tüp bebek hususunda, bunay transfer yapılması mümkün değil galiba test sonucu geç çıkar dedi.
İnşallh canımSıkıntı yapma testini yap pozitifi görürsün insallah ertesi gün yine yaparsın koyulasma oluyorsa gerçek pozitiftir
İnş her şey çok güzel geçerMerhaba herkese aranıza yeni katıldım benimde transferim 8 Eylül yani sabaha muayene olup öğleden sonra transferim olucak
Gebelik var görünüyor inşallah sımsıkı tutunmuşturTransferimin 4.günü çatlatma iğnesi 12. Gün oluyor günler geçmiyor sizce nasıl kızlsr
İnşallah canım transferimin 4. Günü çatlatma iğnesi 12. Gün etkisi bitmiş midirGebelik var görünüyor inşallah sımsıkı tutunmuştur
4. Gün için çok güzel hayırlı olsunTransferimin 4.günü çatlatma iğnesi 12. Gün oluyor günler geçmiyor sizce nasıl kızlsr
Tek embriyo .çatlatma iğnesi yapıldı transferden 12 gün önce etkisi bitmiş midir4. Gün için çok güzel hayırlı olsunÇift miydi bu kadar erken çıktı
Onun etkisi geçmiştir 12 gün sürmüyor.Diger iğne seni şüpheye düşürüyor sanırım onu da en güzel yarın ki testinde anlarız.Koyulasmaya bakacağız diğer türlü acabalar seni bırakmayacakTek embriyo .çatlatma iğnesi yapıldı transferden 12 gün önce etkisi bitmiş midir
İnşallah canım aynen yarın ve sonraki günler belli olacakOnun etkisi geçmiştir 12 gün sürmüyor.Diger iğne seni şüpheye düşürüyor sanırım onu da en güzel yarın ki testinde anlarız.Koyulasmaya bakacağız diğer türlü acabalar seni bırakmayacak
Umarım gerçektir
Tek embriyo olup 4. Günde ilk defa denk geldim.idarara hızlı karışıyor galiba senin vücutta.Benim 5. Günüm çift henüz çıkmaz diye cesartet edip yapamıyorumİnşallah canım aynen yarın ve sonraki günler belli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?