Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Benim merak ettiğim şey şu; dondurulmuş embriyoların hepsini çözdürüyorlar ve çöp mü oluyor diğerleri?
Ben 4 eylülde tedaviye başladım ilk kez ve şuan iğneleri vuruluyorum. Embriyoların oluşması halinde genetik inceleme yapılmasını istedi doktorumuz. Sebepsiz infertilite mevcut, 3 kez biyokimyasal gebelik yaşadım.
bu genetik inceleme pgt oluyor sanırım, aşırı cahilim tüp bebek hususunda, bunay transfer yapılması mümkün değil galiba test sonucu geç çıkar dedi.

Tabi ki hayır bazı yerler ikişer tüplere koyarak döndürüyor bazı yerler tekli.Genetige gidecekse tekli koyuluyor.Genetikten hangileri sağlıklı gelirse duruma gore 1 yada 2 tanesi cozuduruluyor ve transfer yapılıyor.Digerleri uyumaya devam ediyor

Merhaba herkese aranıza yeni katıldım benimde transferim 8 Eylül yani sabaha muayene olup öğleden sonra transferim olucak

Tek embriyo .çatlatma iğnesi yapıldı transferden 12 gün önce etkisi bitmiş midir
Onun etkisi geçmiştir 12 gün sürmüyor.Diger iğne seni şüpheye düşürüyor sanırım onu da en güzel yarın ki testinde anlarız.Koyulasmaya bakacağız diğer türlü acabalar seni bırakmayacak
Umarım gerçektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…