Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim detaylı bilgi için, prospektüsü okuyunca kanser falan yazıyor hep demek ki bu yüzdenmiş. İnşallah vesile olur. Sizin yazdıklarınızı da takip ediyorum, inşallah gebelik vardır

Kızlarım kan sonucum 276,67 çıktı. Günüm geçtiğinde de doktora gideceğim. İnşallah sağlıkla ilerler. Hepimizin gönlüne göre olsun hayırlı haberlerle
Hayirli olsun canim ne zamandir deniyordun problem varmıydı bilgi verirmisin bizlere

kizlar bende sabahtan beri idrar yaparken degilde normalde arada bir yanma oluyor adete 2 gun var belirtim hic yok enfeksiyon mu oldum acaba oda reglde gecikme yapar mi ?

kızlar benim ilk yaptığım size sordugum test yumurtlamaymis yaktın beni strip test bu ayda hüsran erken yumurtlama oldu sanırım clife yada zeytinyagda bekletilmiş incir etkisi biz yumurtlama öncesi esim sperm testi vericek diye perhizdeydik. Birakim mi testi yoksa bi kac gün daha devam etsem mi bugün döngümün 15. Günü A R Y A Selizay Yusra-61

zeytinyağlı incir ben de yedim bu ay çok düzenli olmasa da yedim korktum hormonları etkiler diye yumurtlamam çok bariz kopkoyu oldu testle takip ettim ama her günü de değerlendirdik simdi siliklesti ben degerlendirmeye devam etcem yine de

Ben 1 gun yedim 1 gun yemedim esime de aynısını yaptım birde günde 1 tane abartmadan prolaktin hormonum çok çabuk firliyor dengeyi saglamak amacli oyle denedim canım 11. Gün yumurtladım ondan öncesinde yapmadım unuttum hep su içtim ama baya akıntı vardı

haklısınız da olmayınca insan daha çok stres oluyor olsa streste bitecek hayırlısıyla bir an evvel gelsin bebişlerimiz....
Ben şimdi kan tahlili sonucumu aldım. Hamileymişim. Beta 243 çıktı hala inanamıyorum. Heyecan ve korku yaşıyorum. Darısı isteyen herkesin başına.

Değerlendirmedin mi kıız

Zeytinyağda bekletilmiş incir ne işe yarıyor acaba?

Ben şimdi kan tahlili sonucumu aldım. Hamileymişim. Beta 243 çıktı hala inanamıyorum. Heyecan ve korku yaşıyorum. Darısı isteyen herkesin başına.
oooooo hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah bana da umut oldunuz inşallah ben de alırım bu hayırlı haberleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…