Teşekkür ederim detaylı bilgi için, prospektüsü okuyunca kanser falan yazıyor hep demek ki bu yüzdenmiş. İnşallah vesile olur. Sizin yazdıklarınızı da takip ediyorum, inşallah gebelik vardırFemara yumurta geliştirici bir ilaç cnm bende 3 ay kullandım,aslında göğüs kanseri tedavisinde kullanılan bir ilaç tesadüfen yumurtların geliştiği farkedilince kadın doğumcularda yazmaya başlamış ama 3 aydan fazla önerilmiyor..Bana doktorum yazdığında aynı zamanda rahim kalınlaşsın gebelik oluşursa bebek daha rahat tutunsun diye estrofem diye bi ilaç daha yazmıştı birlikte kullanıyordum
Hayirli olsun canim ne zamandir deniyordun problem varmıydı bilgi verirmisin bizlereKızlarım kan sonucum 276,67 çıktı. Günüm geçtiğinde de doktora gideceğim. İnşallah sağlıkla ilerler. Hepimizin gönlüne göre olsun hayırlı haberlerle
bende negatifi gordumyaptım negatifi gördüm oturdum gaza getirdin beni
zeytinyağlı incir ben de yedim bu ay çok düzenli olmasa da yedim korktum hormonları etkiler diye yumurtlamam çok bariz kopkoyu oldu testle takip ettim ama her günü de değerlendirdik simdi siliklesti ben degerlendirmeye devam etcem yine dekızlar benim ilk yaptığım size sordugum test yumurtlamaymis yaktın beni strip testbu ayda hüsran erken yumurtlama oldu sanırım clife yada zeytinyagda bekletilmiş incir etkisi biz yumurtlama öncesi esim sperm testi vericek diye perhizdeydik. Birakim mi testi yoksa bi kac gün daha devam etsem mi bugün döngümün 15. Günü A R Y A Selizay Yusra-61
Yakin cikmis canim benimde 15.gün negatif çıktı 4 gün önce pozitifmisDöngümün 15.günü
Ben 1 gun yedim 1 gun yemedim esime de aynısını yaptım birde günde 1 tane abartmadan prolaktin hormonum çok çabuk firliyor dengeyi saglamak amacli oyle denedim canım 11. Gün yumurtladım ondan öncesinde yapmadım unuttum hep su içtimzeytinyağlı incir ben de yedim bu ay çok düzenli olmasa da yedim korktum hormonları etkiler diye yumurtlamam çok bariz kopkoyu oldu testle takip ettim ama her günü de değerlendirdik simdi siliklesti ben degerlendirmeye devam etcem yine de
bende aynıyım hem ağrı sızı yok hemde negatif olacaksa olsun bi an önce önümüzdeki ay la ilgili plan yapsam bendebende negatifi gordumama hala regl agrisi yok sinir oldum gelsede bari bende isime baksam
Çok teşekkür ederim. Bende pko vardı ama çok kötü değildi hormon değerlerim. 3. Aydı bu denemede 29 yaşındayım eşimin bildiğimiz bir problemi yoktu.Hayirli olsun canim ne zamandir deniyordun problem varmıydı bilgi verirmisin bizlere
iyice kis gelmeden olsada bitse aman sıkıldım iyice bide enfeksiyon mu vardir nedir onun bile agrisi yok yanma disinda uuff yak bi sigara dahabende aynıyım hem ağrı sızı yok hemde negatif olacaksa olsun bi an önce önümüzdeki ay la ilgili plan yapsam bende
Ben şimdi kan tahlili sonucumu aldım. Hamileymişim. Beta 243 çıktı hala inanamıyorum. Heyecan ve korku yaşıyorum. Darısı isteyen herkesin başına.haklısınız da olmayınca insan daha çok stres oluyor olsa streste bitecek hayırlısıyla bir an evvel gelsin bebişlerimiz....
TebriklerrrBen şimdi kan tahlili sonucumu aldım. Hamileymişim. Beta 243 çıktı hala inanamıyorum. Heyecan ve korku yaşıyorum. Darısı isteyen herkesin başına.
Değerlendirmedin mi kıızkızlar benim ilk yaptığım size sordugum test yumurtlamaymis yaktın beni strip testbu ayda hüsran erken yumurtlama oldu sanırım clife yada zeytinyagda bekletilmiş incir etkisi biz yumurtlama öncesi esim sperm testi vericek diye perhizdeydik. Birakim mi testi yoksa bi kac gün daha devam etsem mi bugün döngümün 15. Günü A R Y A Selizay Yusra-61
Zeytinyağda bekletilmiş incir ne işe yarıyor acaba?kızlar benim ilk yaptığım size sordugum test yumurtlamaymis yaktın beni strip testbu ayda hüsran erken yumurtlama oldu sanırım clife yada zeytinyagda bekletilmiş incir etkisi biz yumurtlama öncesi esim sperm testi vericek diye perhizdeydik. Birakim mi testi yoksa bi kac gün daha devam etsem mi bugün döngümün 15. Günü A R Y A Selizay Yusra-61
Yumurta geliştiriyor. Adetin başından başlayın pik gördüğün zamana kadar her sabah 2 tane yedim. 11 gün pik gördüm 13. Gün çatladıZeytinyağda bekletilmiş incir ne işe yarıyor acaba?
zeytinyagi biilmiyorum ama inciri suda kaynatip cok icmistim hatirladigim kadariyla yumurtayi catlatiyor hamile kalmayi kolaylastiriyorZeytinyağda bekletilmiş incir ne işe yarıyor acaba?
İlk ay denemem ama ilaç kullanıyordum prolaktin yüksekliği için. 11 eylüldü bat. Bat geçince teste yaptım. Belirtim sadece bel ağrısı bazende regl olacakmış gibi karın ağrısı var.TebriklerrrKaçıncı dememeydi, bat geçti mi? Nasıl oldu belirtiler falan
oooooo hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah bana da umut oldunuz inşallah ben de alırım bu hayırlı haberleri...Ben şimdi kan tahlili sonucumu aldım. Hamileymişim. Beta 243 çıktı hala inanamıyorum. Heyecan ve korku yaşıyorum. Darısı isteyen herkesin başına.