bana da bi test yapma hevesi geldi kafamın içinde 2 taraf var şimdi bi taraf diyoki bekle adet günün gelsin öyle yap varsa zaten vardır bi tarafta diyoki erken öğrensen nolurki sen test yapıcam diyince bende bi heveslendim ne güzel kendimi ayarlamıştım test falan yapmıcaktım aklım karıştıhic cesaretim yok yapmadim
Tebrikler cnm gözün aydınKızlarım kan sonucum 276,67 çıktı. Günüm geçtiğinde de doktora gideceğim. İnşallah sağlıkla ilerler. Hepimizin gönlüne göre olsun hayırlı haberlerle
Ben regl olacakmışım gibi ağrılarım var ama ek olarak belim çok ağrıyor göğüslerimde ağrı yok ama sızlama var test siparişi vermiştim sabah lavaboya gittikten sonra geldi (tutamadım daha fazla)benimde bugunu saymazsak 2 gun kaldi ama reglye benzer hic bi belirtim yok sende durumlar nasil
Sanki çok yakın gibi yumurtlamanDöngümün 15.günü
İlki ilk aydan oldu canım hemde hergun 2 kere ilişki ile doğum yaptm yapalı istiyorm ama olmuyorSiz kaç sene sonra ikinci gebelik istiyorsunuz yaşınız nedir? İlkine hemen gebe kaldınız mı acaba?
Siz çatlamadan kaç gün sonrs pozitif gördünüzÇatlatma iğnesiyle ilgili bir bilgim yok malesef :/ umarım vardırr da koyulaşır çizgi
sizde yapın bakalım hep beraber kutlyalaım :))Tebrik ederim cnm çok güzel artmış bende bugün akşam yapıcam test..bata 5 kala silik çizgi görmüştüm bugün itibariyle bata 2 kaldı
gel biz gunumuzu bekleyelim uymayalim biseye yada sen yap bende cesaretleniyimbana da bi test yapma hevesi geldi kafamın içinde 2 taraf var şimdi bi taraf diyoki bekle adet günün gelsin öyle yap varsa zaten vardır bi tarafta diyoki erken öğrensen nolurki sen test yapıcam diyince bende bi heveslendim ne güzel kendimi ayarlamıştım test falan yapmıcaktım aklım karıştı
regl mi geldiBen regl olacakmışım gibi ağrılarım var ama ek olarak belim çok ağrıyor göğüslerimde ağrı yok ama sızlama var test siparişi vermiştim sabah lavaboya gittikten sonra geldi (tutamadım daha fazla)akşamı bekliyorum bende
Yok cnm sipariş verdiğim testler lavaboya gittikten sonra geldi şimdi 4-5 saat idrar tuttuktan sonra yapmam gerek oyüzden akşamı bekliyorumregl mi geldi
bekleyelim bekleyelim ne kaldı şurda 2 gün kaldı negatifi görüp rahatlarız artıkgel biz gunumuzu bekleyelim uymayalim biseye yada sen yap bende cesaretleniyim
Kızlarım kan sonucum 276,67 çıktı. Günüm geçtiğinde de doktora gideceğim. İnşallah sağlıkla ilerler. Hepimizin gönlüne göre olsun hayırlı haberlerle
Kaç aydır yani 👁İlki ilk aydan oldu canım hemde hergun 2 kere ilişki ile doğum yaptm yapalı istiyorm ama olmuyor
Çok teşekkür ederim amiiin inşallahHayırlı olsun. Sağlıkla gelsin inşallah
Ay amin çok teşekkür ederim. İnşallah sizlerinde güzel haberlerinizi alalım peşpeşe.Tekrardan tebriklerçook sevindim takip ediyordum acaba gitti mi naptı kaç çıktı diye daha güzel haberlerini almak dileğiyle
Çoook teşekkür ederim. Ay hadi darısı başınıza bekliyorum güzel haberlerinizi takipteyimTebrikler cnm gözün aydınBenim de bat 15 eylül darısı bana inş
Yaptıktan 2 dk içinde çektimKaçıncı dk da çektiniz bu görüntüyü?
Amin hepimiz ins
Gecen ay kimyasal gebelik yasadim doktor ilk knamani sayabilirsin demisti eger oyleyse 17 eyluldeArtış var cnm bariz tebriklerbat ne zaman
Doğru sonuç için 5dk beklemeniz gerekiyor. Daha da belirginleşmiş olabilir 5dk içerisindeYaptıktan 2 dk içinde çektim