Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kimse orada tüp bebek yaptırmamış ya çok merak ediyorum . Hiç yorum yok
Benim tüp bebek ile gördüğüm fiyat yüksek olduğu için riske atılmak istenmiyor.. Tüp bebekte doktor seçimi önemli dozu belirleyemezse ohss yumurtalıkta kist oluşumu olabiliyor.. Embryoloji ekibi iyi değilse devletten farkı kalmıyor.. Hisar hospital da yaptıran var bildiğim.. Bizde evden uzak olmasına rağmen pendik seçtik..

canım özel çamlıca medıkal hastanesınde calısan SANIYE SEDEF BİNÖZ dogum doktoru tavsıye ederım ılk gebelıgımde o doktor bana baktı tup bebek yapıyormu bılmıyorum hatay iskenderundan oraya gıttı iskenderundayken ben hastasıydım cok guzel ılgılenıyordu 10 cocugum olsa hepsınde gozu kapalı gıderım tup bebek ıcın sormanı tavsıye ederım canım
Gebelik takibi yapan doktorlar bence alternatif üreme yöntemlerinş hakkında çok bilgisiz.. Benim genel görüşüm bu yanlışta biliyor olabilirim.. 2-3 doktor ile görüşüm üzerinden vardığım bi kanı..

Gebelik takibi yapan doktorlar bence alternatif üreme yöntemlerinş hakkında çok bilgisiz.. Benim genel görüşüm bu yanlışta biliyor olabilirim.. 2-3 doktor ile görüşüm üzerinden vardığım bi kanı..
haklı olabılırısın bende sadece gebelık takıbı ıcın gıdıyordum üreme yontemlrıne bakılırsa bırsey dıyemem tabıkı hani ilgili bir doktor yardımcı olmak ıstedım

Yıpratıcı süreçler… ben film çekilmedim hiç döngüm reglim düzenli ama yine de sürece başlamadan anladığım kadarıyla hepsine bakılması gerekecek 😔 98 milyon zaten direk tüp bize uymayacaktır özellerde de çok fiyatlı bişeymiş… moralim çok bozuldu ya gerçekten
98 milyon olan sperm sayısı mı? Eşimin de o civarda çıkmış doğal yolla olması için yeterli değil mi?

Canım buralara pek girmiyorum artık yeni gördüm kusura bakma. Sayı yeterli evet ama morfoloji 1 hız 10 olunca sıkıntı oldu zaten. Sizin diğer değerler normalse neden olmasın 🙏🏻
Bilmiyorum kuşum testte morfolojiyle ilgili bir şey yok henüz doktora da gidemedi sonucu almaya o yüzden baya merak ediyorum. İnşallah en kısa zamanda hepimiz o güzel haberi alırız 🙏🙏🙏

Bilmiyorum kuşum testte morfolojiyle ilgili bir şey yok henüz doktora da gidemedi sonucu almaya o yüzden baya merak ediyorum. İnşallah en kısa zamanda hepimiz o güzel haberi alırız 🙏🙏🙏
Aminn inşallah bebeğimm teste gelince kruger testi olarak geçiyor bizim de sonuçlar ilk çıktığında çıkmadı 1-2 gün sonra yansımıştı sonuçlara uzun sürebiliyor diğer tetkiklere göre istersen tekrar kontrol et raporu inşallah her şey yolundadır 🙏🏻
Uzun zMan oldu girmedim ben 10 haftalık hamileyim ekim ayında hamile olduğumu öğrenfik 🙏
Canım hayırlı olsun gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallah 🤲

Kızlar adeti benim gibi çok ağrılı geçen var mı? Özellikle adetten 1 gün önce, adetin 1 ve 2. Günü bel ağrısından ölüyorum ya, ilaç içmesem hiç dayanamıyorum. Az önce bi parol aldım, gerçi parol bana çok etki etmiyor. Arveles hemen kesiyor ama o da gebeliğe engel olduğu için içmek istemiyorum. Nasıl baş ediyorsunuz bu ağrılarla, şuan kıvranıyorum resmen
Kim gebeliğe engel diyor ordan burdan duyduklarınızı yansıtmayın

Ordan burdan duyduğum falan yok, önce üslubunuza dikkat edin. Doktor söyledi bunu bana!
Evet canım doğru söylüyorsun Bi arkadaşım 2 senedir hamile kalamiyordu sadece bir ay hiç ağrı kesici içmemiş hamile kaldı direk doktorda ona öyle demiş bende ilk duyduğumda şaşırmıştım şuan banada akıl oldu dikkat ediyorum

Benimde oyle oluyordu. Ama gebeliğe engel değil. Benim 1 kızım var ıkınciyi hamileyim. Benim gibi çok arkadaşım var ve onlarda şimdi çoluk çocuk sahibi.
Arveles gebeliğe engel değil öyle mi?

Benim gittiğim doktor mecbur kalırsan sadece parol kullan, arveles gibi ağır ağrı kesiciler gebeliğe engel dedi.

Kim gebeliğe engel diyor ordan burdan duyduklarınızı yansıtmayın
Ordan burdan duyduğum falan yok, önce üslubunuza dikkat edin. Doktor söyledi bunu bana!
Prospektüsünde yazıyor, bana da doktor başka bir rahatsızlığım nedeniyle yazmıştı okuyunca içmemiştim, üşenmedim buldum hatta okuyabilirsiniz gebelik planı varsa kullanmayın diyor

Eklentiler

• Screenshot_20220118-223349_1_1.jpg
    Screenshot_20220118-223349_1_1.jpg
    126,5 KB · Görüntüleme: 55
X