- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 34
evet kullanmıştım ve ilk gebeliğim duphatson sayesinde oluşmuştu gerçekten işe yarayan bi ilaç hiç bi zararı yok tutunmayı kolaylaştırıyorKızlar bu ay doktorum bana duphatson diye bir ilaç verdi. Gebelik oluşacak olursa tutunmayı destekler içinde progesteron var dedi. Eğer gebelik olmazsa da adet olmana yardımcı olur dedi. Ama zaten ben düzenli adet görüyorum. Yan etkisi olur mu diye sordum yok dedi.
Kullanıyorum verdiğinden beri ama bir taraftan da aklıma takıldı. kullanan var mı aranızda? Ne gibi durumlar için veriyor doktorlar bu ilacı?
17 canımKaç aydır yani 👁
Yaa inşallah bana da vesile olurevet kullanmıştım ve ilk gebeliğim duphatson sayesinde oluşmuştu gerçekten işe yarayan bi ilaç hiç bi zararı yok tutunmayı kolaylaştırıyor
Ayyy inş vardır cnm Allah gönlüne göre versinGecen ay kimyasal gebelik yasadim doktor ilk knamani sayabilirsin demisti eger oyleyse 17 eylulde
yaptım negatifi gördüm oturdum gaza getirdin benigel biz gunumuzu bekleyelim uymayalim biseye yada sen yap bende cesaretleniyim
Amin insallah allah isteyen ve hakeden herkese nasip etsinAyyy inş vardır cnm Allah gönlüne göre versin
Femara yumurta geliştirici bir ilaç cnm bende 3 ay kullandım,aslında göğüs kanseri tedavisinde kullanılan bir ilaç tesadüfen yumurtların geliştiği farkedilince kadın doğumcularda yazmaya başlamış ama 3 aydan fazla önerilmiyor..Bana doktorum yazdığında aynı zamanda rahim kalınlaşsın gebelik oluşursa bebek daha rahat tutunsun diye estrofem diye bi ilaç daha yazmıştı birlikte kullanıyordumBugün adetin 3. Günü tekrar kan verdim, dostinex sonrası prolaktinim 21e düşmüş, hala yüksek mi? Henüz sonuçlar için gitmedim hastaneye. Bir de femara verdi dr, 5 gün kullan cumartesi gel dedi. Bu nasıl bir tedavidir?
Femara yumurtayı geliştirmek için canım. Bana da bu ay verdi, 5 gün kullanıp döngümün 12.gününde kontrole çağırdı. Yumurtam henüz büyümemiş, 16.gün yani yarın yine kontrole çağırdı. Bakalım büyümüş müBugün adetin 3. Günü tekrar kan verdim, dostinex sonrası prolaktinim 21e düşmüş, hala yüksek mi? Henüz sonuçlar için gitmedim hastaneye. Bir de femara verdi dr, 5 gün kullan cumartesi gel dedi. Bu nasıl bir tedavidir?
Çok güzelKızlarım kan sonucum 276,67 çıktı. Günüm geçtiğinde de doktora gideceğim. İnşallah sağlıkla ilerler. Hepimizin gönlüne göre olsun hayırlı haberlerle
Teşekkür ederimÇok güzelBat günün ne zaman normalde? Belirti vs var mı?
Offf of çok dertliiyim. Okulda bir öğretmen hamile olduğu haberini verdi, İki tanesi hamile zaten. Ufakken bisiklete olan çocuklara özendiğim gibi hissettin kendimi, bazen kendime kızıyorum kıskanıyor musun diye
Çok teşekkür ederim tabi ki ederim etmez olur muyum hiç. Yok bu ay yapmadım zaten tatile falan gidince yapamadım birde rahatsızlandım biraz grip gibi derken takip edemedim ama ilişkiye devam ettim uygulamada ovulasyon görülen tarihlerde üst üste. Zaten bende pko olduğu için doktor hiç o testlerle bakma kendini strese sokma dedi lh zaten yüksekti bende. En kısa zamanda en hayırlı en güzel en sağlıklı gebelik haberlerini alın inşallah sizlerde
Anladım canım teşekkür ederim. Peki bulantı falan yapar mı, gece mi içmeliyim. Eczacı aç tok farketmez istediğin zaman kullan dedi. İnşallah sağlıklı büyük yumurtan olmuşturFemara yumurtayı geliştirmek için canım. Bana da bu ay verdi, 5 gün kullanıp döngümün 12.gününde kontrole çağırdı. Yumurtam henüz büyümemiş, 16.gün yani yarın yine kontrole çağırdı. Bakalım büyümüş mü
Bana da dün misafir gelmişti, çıkarken inşallah bidahaki gelişimizde sizin bebiş haberinizi alırız, onu da severiz dedi. X doğum yaptı, kızı çok tatlı falan dedi.Offf of çok dertliiyim. Okulda bir öğretmen hamile olduğu haberini verdi, İki tanesi hamile zaten. Ufakken bisiklete olan çocuklara özendiğim gibi hissettin kendimi, bazen kendime kızıyorum kıskanıyor musun diye
Doktorum tok karnına içmem gerektiğini söyledi, bende hep kahvaltıdan sonra kullandım. Bulantı değil ama iştahı açıyor gibi geldi banaAnladım canım teşekkür ederim. Peki bulantı falan yapar mı, gece mi içmeliyim. Eczacı aç tok farketmez istediğin zaman kullan dedi. İnşallah sağlıklı büyük yumurtan olmuştur