- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
bazı rüyalar habercidir. rüyan inşallah gelecek güzel şeylerin habercisidirRüyamda hamile olduğumun haberini aldım. Doğum günüm Kasım ayında, ozaman 8 haftalık olmuş oluyor. Herkese ozaman söyleyelim diye plan yapıyorduk eşimleçok tatlı bir rüyaydı
siz ilaca başlamışmıydınızoooooo hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah bana da umut oldunuz inşallah ben de alırım bu hayırlı haberleri...
İnşallah sende iyi haberleri alacaksın. En mısa zamanda hanerini bekliyor olacağım.oooooo hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah bana da umut oldunuz inşallah ben de alırım bu hayırlı haberleri...
yok canım ben 21 inde doktora gideceğim daha randevu günüm gelmedi gelse doktor ilaç yazar mı bilmiyorum da bakalım inşallah darısı bana :/siz ilaca başlamışmıydınız
amin canım inşallah öğreneyim eşimden önce ilk burada paylaşacağım o kesin :)İnşallah sende iyi haberleri alacaksın. En mısa zamanda hanerini bekliyor olacağım.
yaaa daha varmış randevuya. yumurtlamayı değerlendirin siz yinede arada kaçmasınyok canım ben 21 inde doktora gideceğim daha randevu günüm gelmedi gelse doktor ilaç yazar mı bilmiyorum da bakalım inşallah darısı bana :/
aynı zihnim de okunuyor resmen öyle yapacağım zaten başlıyorum gün aşırı olayına adete kadar gün aşırı deneyeceğim de kaçma olmasın bu ay ilaç kullanırken de kalınıyormuş bu prolaktin için sanırım... Vira Bismillah...yaaa daha varmış randevuya. yumurtlamayı değerlendirin siz yinede arada kaçmasınnolur nolmaz
Battaş heşeye hazr ol ben bu ay ovu bile yapmadım. Ve şöyle söylim yumurtaadan sonra hiç değerlendirme de yapmadık.Yaa inşallah bana da vesile olurilaç kullanmadan 18 mm yumurta oluşmuştu doktor çatlatma iğnesi de yaptı bakalım umarım desteklerler. Ama içimdeki his hiç öyle demiyor epey umutsuzum bata da 10 gün var nasıl geçecek günler bilmiyorum Çatlatma iğnesi sebebiyle erken test de yapamam hep pozitif çıkıyor
Hazırım hazırım bat günü regl olunca ne tarafa doğru ağlarım onun bile provasını yaptım zihnimdeBattaş heşeye hazr ol ben bu ay ovu bile yapmadım. Ve şöyle söylim yumurtaadan sonra hiç değerlendirme de yapmadık.
hadi inşallah. allah güç kuvvet versinaynı zihnim de okunuyor resmen öyle yapacağım zaten başlıyorum gün aşırı olayına adete kadar gün aşırı deneyeceğim de kaçma olmasın bu ay ilaç kullanırken de kalınıyormuş bu prolaktin için sanırım... Vira Bismillah...
Zuhahaha ağzn bal yesin. Nerdeee Eşime diyorum sence bu ay umut var mı. Sanmıyorum diyor o bile umutsuzHazırım hazırım bat günü regl olunca ne tarafa doğru ağlarım onun bile provasını yaptım zihnimde
diyorlar ya kafaya takmazsan olur diye ovü de yapmamışsın bi bakmışsın olmuşyazarsın kızlar en rahat olduğum ay oldu diye
Ovulasyon testi yapmış mıydınızKızlar size bişey sormak istiyorum bata 5 gün kala kan testi verdim negatif çıktı adet olmam gereken gün kaset test yaptım oda negatif adetim 4 gün gecikti arada bir hafif ağrı oluyo ve gogüslerimde hassasiyet başladı sizce neden olur geç dollenme olduğu için kanda çıkmamış olabilir mi
Yumurtlama gününü değerlendiremedim yarın koyu olur diyeDeğerlendirmedin mi kıız
Daha yeni mi cevap veriyor aldığın yerkızlar benim ilk yaptığım size sordugum test yumurtlamaymis yaktın beni strip testbu ayda hüsran erken yumurtlama oldu sanırım clife yada zeytinyagda bekletilmiş incir etkisi biz yumurtlama öncesi esim sperm testi vericek diye perhizdeydik. Birakim mi testi yoksa bi kac gün daha devam etsem mi bugün döngümün 15. Günü A R Y A @Selizay @Yusra30
İnşallahbazı rüyalar habercidir. rüyan inşallah gelecek güzel şeylerin habercisidir
Yumurta kalitesi için faydalıymış birde sperm kalitesi için ben akşamdan 2 tane kuru inciri hakiki zeytin yağına koyuyorum sabah bir ben bir esim ac karina yiyoruz yanlız incir prolaktin hormonunu yukseltigi için bir yapıp ertesi günü yapmıyorum riske girmemek için eğer prolaktin sorunu yoksa hergun 2 tane öneriyorlarZeytinyağda bekletilmiş incir ne işe yarıyor acaba?
Bugün cevap verdi oda ilginçDaha yeni mi cevap veriyor aldığın yersayfasında örnek testlere vs yok muydu
Hayır yapmadım ama tahmini yumurtlama dönemini değerlendirdik adetimde düzenlidir ilk defa bu kadar gecikme oluyoOvulasyon testi yapmış mıydınız