Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaaa daha varmış randevuya. yumurtlamayı değerlendirin siz yinede arada kaçmasın :KK70: nolur nolmaz
aynı zihnim de okunuyor resmen öyle yapacağım zaten başlıyorum gün aşırı olayına adete kadar gün aşırı deneyeceğim de kaçma olmasın bu ay ilaç kullanırken de kalınıyormuş bu prolaktin için sanırım... Vira Bismillah...

Yaa inşallah bana da vesile olur 🙏 ilaç kullanmadan 18 mm yumurta oluşmuştu doktor çatlatma iğnesi de yaptı bakalım umarım desteklerler. Ama içimdeki his hiç öyle demiyor epey umutsuzum bata da 10 gün var nasıl geçecek günler bilmiyorum 🤦🏼‍♀️ Çatlatma iğnesi sebebiyle erken test de yapamam hep pozitif çıkıyor 😅
Battaş heşeye hazr ol ben bu ay ovu bile yapmadım. Ve şöyle söylim yumurtaadan sonra hiç değerlendirme de yapmadık.

Kızlar size bişey sormak istiyorum bata 5 gün kala kan testi verdim negatif çıktı adet olmam gereken gün kaset test yaptım oda negatif adetim 4 gün gecikti arada bir hafif ağrı oluyo ve gogüslerimde hassasiyet başladı sizce neden olur geç dollenme olduğu için kanda çıkmamış olabilir mi

Battaş heşeye hazr ol ben bu ay ovu bile yapmadım. Ve şöyle söylim yumurtaadan sonra hiç değerlendirme de yapmadık.
Hazırım hazırım bat günü regl olunca ne tarafa doğru ağlarım onun bile provasını yaptım zihnimde :KK17:

diyorlar ya kafaya takmazsan olur diye ovü de yapmamışsın bi bakmışsın olmuş 🥳 yazarsın kızlar en rahat olduğum ay oldu diye 😅

Hazırım hazırım bat günü regl olunca ne tarafa doğru ağlarım onun bile provasını yaptım zihnimde :KK17:

diyorlar ya kafaya takmazsan olur diye ovü de yapmamışsın bi bakmışsın olmuş 🥳 yazarsın kızlar en rahat olduğum ay oldu diye 😅
Zuhahaha ağzn bal yesin. Nerdeee Eşime diyorum sence bu ay umut var mı. Sanmıyorum diyor o bile umutsuz :KK70:.... Kıbleye dönüp mü ağlasak ne etsek anacım.

Kızlar size bişey sormak istiyorum bata 5 gün kala kan testi verdim negatif çıktı adet olmam gereken gün kaset test yaptım oda negatif adetim 4 gün gecikti arada bir hafif ağrı oluyo ve gogüslerimde hassasiyet başladı sizce neden olur geç dollenme olduğu için kanda çıkmamış olabilir mi
Ovulasyon testi yapmış mıydınız

kızlar benim ilk yaptığım size sordugum test yumurtlamaymis yaktın beni strip test 😂 bu ayda hüsran erken yumurtlama oldu sanırım clife yada zeytinyagda bekletilmiş incir etkisi 😁 biz yumurtlama öncesi esim sperm testi vericek diye perhizdeydik. Birakim mi testi yoksa bi kac gün daha devam etsem mi bugün döngümün 15. Günü A R Y A A R Y A @Selizay @Yusra30
Daha yeni mi cevap veriyor aldığın yer 😑 sayfasında örnek testlere vs yok muydu

Zeytinyağda bekletilmiş incir ne işe yarıyor acaba?
Yumurta kalitesi için faydalıymış birde sperm kalitesi için ben akşamdan 2 tane kuru inciri hakiki zeytin yağına koyuyorum sabah bir ben bir esim ac karina yiyoruz yanlız incir prolaktin hormonunu yukseltigi için bir yapıp ertesi günü yapmıyorum riske girmemek için eğer prolaktin sorunu yoksa hergun 2 tane öneriyorlar

Ben dedim su testi bide digital yapiyim. Ama bu sefer digital 2-3(4-5 haftalik gosterdi. Ama cizgi silikti sabah. Foro atiyorum simdi hic bisey anlamadim. 1.resim bi sabah 2 ve 3. resim biraz once

Eklentiler

• 7651A70D-02AA-4743-B3F4-27B5D919A936.jpeg
    7651A70D-02AA-4743-B3F4-27B5D919A936.jpeg
    51,4 KB · Görüntüleme: 62
  • 2BAEEA31-D886-4E93-A3EF-646851E13BF4.jpeg
    2BAEEA31-D886-4E93-A3EF-646851E13BF4.jpeg
    20,3 KB · Görüntüleme: 62
  • 23D153D6-BE1B-4DF7-9674-8B83BE1CBF28.jpeg
    23D153D6-BE1B-4DF7-9674-8B83BE1CBF28.jpeg
    35,3 KB · Görüntüleme: 63
X