Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu ay ekstra hiçbirşey yapmıyorum. Geçen ay yumurtlama gördüm iyi de değerlendirdim olmadı. Şimdi adetim 3 gün önce bitti. Yumurtlama testi falan yapmicam stres yapıyor bende. Sadece gün aşırı değerlendirmeye calısıcam. Eşimde de ileri hareketli sperm de sorun var. Oda takviye ilaç kullanıyor İnşaAllah faydası olur. Bu ay böyle değerlendirecem gün aşırı bakalım ne olcak ☺

Ama çoğumuz sen değerlendir demiştik ki strip test nasıl yakıyor canım? Sen yapmadın mı bir daha birşey? bu arada incir niye yiyorsun prolaktinin çıksın diye mi bildiğim kadarıyla seninde yükseliyordu

Kaçtı ki canım 21.e düştü?
Merak ettiğim herhangi klomen filan almış mıydınız prolaktin yükselmeden önce?

Kuzu napysn, bu ay gene klomen mi kullancaksın?
Iyiyim canım sen nasılsın?evet kullandım 4 yumurtam oldu 2 büyük 2 küçük .iliski yasakladi 3 4 uz olmasın diye .sonra bugün gittim 2si 20mm biri catlamis diğeri büyümemiş allahtan.doktorda bence deneyin dedi ama 3uz olabilir ikiz olabilir tek olabilir hiç olmayabilir dedi napalim denicez mecbur.catlatma ignesi de vermedi kendi çatlıyor dedi. sen naptin peki?

Bende iyim bat 7 kala bekliyorum. bu seferde tatilde deneyeyim dedim gene 0 belirti ile yola devam Gelecek aya planlarımı yaptım kırmızları bekliyorum

Çocuk olmasa da hayatım hareketlendi resmen.. Her ay doktora gidiyorum, nerde hangi doktor var öğrendim. Her ay telefon faturası gibi ovu- gebelik test parası ödüyorum, eczanelerde hastane parası çıkıyor Eşime diyorum çocuk masrafı dediğin böyle bişey galiba cimriyiz alıştıra alıştıra geliyor

Sen hsg çektirdin mi?

Dayanamadım az once tekrar kaset test yaptım negatif bir iki gün sonra tekrar kan testi vermeyi düşünüyorum

Kaçtı ki canım 21.e düştü?
Merak ettiğim herhangi klomen filan almış mıydınız prolaktin yükselmeden önce?
19 mayısta ölçülmüştü 41di. Açıkçası daha çok düşmesini beklerdim biraz hayal kırıklığı oldu 21. İlaçla hiç tedavi görmedim bu aya kadar

Koca yumurtlar baş kaldırıyor sağlı sollu açıyor catlicak zaar haydi bismillah hayırlısı

ah kuzumm
sen neler yapıyosun

bi de sana da kızlara da sorayım ben bu ay regl 3.günü hormon testi için kan vericem sonra özelde bi dr gidip muayene olayım diyorum elimde testlerle, 5 ay bitiyor cünkü belki aceleci davranıyorum ama en azından bi sıkıntı var mı yok mu göreyim diye
size sorcağım da muayenede neye bakıyor doktor vajinal ultrason mu ya da ek tahliller vs mi istiyor deneyimi olanlar paylaşabilir mi? Hali cim senin sürecin nasıldı?

Kızlar bisi sorcam bu ay bu site aşırı derece de takılıyor bir ben de mi sıkıntı var acaba genel sorun mu var .sayfayı aşağı indirirken yazarken faaln çok kasılıyor

Ben 3.ay gittim erken dedi 8 ayda falan gel dedi gittim ilaca başladık bu ay 2.kez içiyorum 9.ayim bakalm .ama alttan muaynr çok önemli alttan muaynr etmeyene gitme bence her şey görünüyor öyle çünkü.

Kızlar bisi sorcam bu ay bu site aşırı derece de takılıyor bir ben de mi sıkıntı var acaba genel sorun mu var .sayfayı aşağı indirirken yazarken faaln çok kasılıyor
Bende öyle bir sorun yok canım, telefonun hafızası dolmuş arabelleğe alırken sorun yaşıyor olabilir

3.gun hormon testinle git canım bir de alttan muayne yaptır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…