Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başka değerlerinde sıkıntı var mı? Doktor bana 6 ay içinde hamilelik gerçekleşmezse eşine sperm sayım testi yaprız demişti.
doktora göre yok eşim gitti 2 kere yaptırdı 3 ay ara ile üroloğu gebeliğe engel bir durum yok diyor bende olduğunu düşünüyorum artık sorunun ama düzenli olarak 28 günde bir adet oluyorum ovulasyon testleri ile yumurtlamayı çatlamayı görüyorum ama sonucunda gebelik yok....

Selaam, listedeyim normalde 1 Ekimdi bat tarihim ama yumurtlamamı ovulasyon testiyle takip ettim. Bugün 13.09 çatlamam gerçekleşti Bat tarihim öne gelmiş oluyor değil mi?

Reglime 1 gün kaldı. Ovulasyondan sonraki 13. gunumdeyim. Testim hala negatif çıkıyor. Dun cok hafif kasık agrisi oldu ve bir damla kahverengi leke geldi. Devamı bugun yok simdilik. Implantasyon olabilir mi? Yoksa sizce bu ay pek umut yok mu?

doktora göre yok eşim gitti 2 kere yaptırdı 3 ay ara ile üroloğu gebeliğe engel bir durum yok diyor bende olduğunu düşünüyorum artık sorunun ama düzenli olarak 28 günde bir adet oluyorum ovulasyon testleri ile yumurtlamayı çatlamayı görüyorum ama sonucunda gebelik yok....
Olur bence stres çok etkiliyor şartlandırma yapıyoruz bende öyleyim. O yüzden gelmiyordur bebişler. Doğru zamanda mutlaka geleceklerdir. İnşallah 🙏

Olur bence stres çok etkiliyor şartlandırma yapıyoruz bende öyleyim. O yüzden gelmiyordur bebişler. Doğru zamanda mutlaka geleceklerdir. İnşallah 🙏
haklısınız da olmayınca insan daha çok stres oluyor olsa streste bitecek hayırlısıyla bir an evvel gelsin bebişlerimiz....

Kızlar reglimin 16. Günü sizce bu yumurtlama mı?

Eklentiler

• F55ADB36-512E-4B21-8015-FBC071B13E80.jpeg
    F55ADB36-512E-4B21-8015-FBC071B13E80.jpeg
    50,8 KB · Görüntüleme: 50
Benimki son sürat başladı 😞 neyse vardır bi hayır diyoruz umutsuzluk yooookkk

Hayırlısı olsun hepimiz için. Zaten bu ay zor bir ihtimaldi benim için. Önümüze bakacağız artık.

Ben 2 aydır deniyorum ama çok da üstüne düşmüyorum doğruya doğru. Nedense aklımda hep Ekim ayı var. Oğluma 5 yıl önce Ekim'de hamile kaldığımdan mı bilmem? Belki Eylül'ü bilerek pas geçebilirim :KK48:

X