Başka değerlerinde sıkıntı var mı? Doktor bana 6 ay içinde hamilelik gerçekleşmezse eşine sperm sayım testi yaprız demişti.sınır 23 müş evet 30 ama hiç gebelik oluşmadı bu bir engel değil mi sizce? bunun için henüz doktora gidemedim randevu günüm gelmedi...
test yapmadın mııııgozun aydin hayirli olsun
Siz kaç sene sonra ikinci gebelik istiyorsunuz yaşınız nedir? İlkine hemen gebe kaldınız mı acaba?Biraz masraflı olduğu için bdahaki aya kaldı bnmkı cnm
doktora göre yok eşim gitti 2 kere yaptırdı 3 ay ara ile üroloğu gebeliğe engel bir durum yok diyor bende olduğunu düşünüyorum artık sorunun ama düzenli olarak 28 günde bir adet oluyorum ovulasyon testleri ile yumurtlamayı çatlamayı görüyorum ama sonucunda gebelik yok....Başka değerlerinde sıkıntı var mı? Doktor bana 6 ay içinde hamilelik gerçekleşmezse eşine sperm sayım testi yaprız demişti.
Çatlatma iğnesiyle ilgili bir bilgim yok malesef :/ umarım vardırr da koyulaşır çizgiBuda benm testm çizgi zor görülüo ama iğne etkisi oldugunu düşünüyorum 12.günü iğnenin olsa daha koyu olması lazmdı cizgi dye dusunuyorm
Olur bence stres çok etkiliyor şartlandırma yapıyoruz bende öyleyim. O yüzden gelmiyordur bebişler. Doğru zamanda mutlaka geleceklerdir. İnşallahdoktora göre yok eşim gitti 2 kere yaptırdı 3 ay ara ile üroloğu gebeliğe engel bir durum yok diyor bende olduğunu düşünüyorum artık sorunun ama düzenli olarak 28 günde bir adet oluyorum ovulasyon testleri ile yumurtlamayı çatlamayı görüyorum ama sonucunda gebelik yok....
tebrikler sağlıkla ilerlesin inşallah.hangi uygulama kullandınız acebaKızlarım kan sonucum 276,67 çıktı. Günüm geçtiğinde de doktora gideceğim. İnşallah sağlıkla ilerler. Hepimizin gönlüne göre olsun hayırlı haberlerle
Tebrik ederim cnm çok güzel artmış bende bugün akşam yapıcam test..bata 5 kala silik çizgi görmüştüm bugün itibariyle bata 2 kaldıBata beş kala beta 5.11 di. Bata 2 var beta 73,53 nasıl kızlar.
haklısınız da olmayınca insan daha çok stres oluyor olsa streste bitecek hayırlısıyla bir an evvel gelsin bebişlerimiz....Olur bence stres çok etkiliyor şartlandırma yapıyoruz bende öyleyim. O yüzden gelmiyordur bebişler. Doğru zamanda mutlaka geleceklerdir. İnşallah
Amin çok teşekkür ederim Femometer uygulamasını kullanıyordum.tebrikler sağlıkla ilerlesin inşallah.hangi uygulama kullandınız aceba
hic cesaretim yok yapmadimtest yapmadın mıııı
benimde bugunu saymazsak 2 gun kaldi ama reglye benzer hic bi belirtim yok sende durumlar nasilTebrik ederim cnm çok güzel artmış bende bugün akşam yapıcam test..bata 5 kala silik çizgi görmüştüm bugün itibariyle bata 2 kaldı
Kaçıncı dk da çektiniz bu görüntüyü?Kızlar reglimin 16. Günü sizce bu yumurtlama mı?
Benimki son sürat başladıneyse vardır bi hayır diyoruz umutsuzluk yooookkk
Kızlarım kan sonucum 276,67 çıktı. Günüm geçtiğinde de doktora gideceğim. İnşallah sağlıkla ilerler. Hepimizin gönlüne göre olsun hayırlı haberlerle
Artış var cnm bariz tebriklerIste buda bu sabahki hayali cigiler mi goruyorum yoksa bariz bir artis varmiilk resim dunku ikincisi bugunki